- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 14.000
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Yukarıda da söyledim onların linkini atmadım sadece emanet eşyalar vardı emanetin sahibi böyle bir şey isteyince kız da öderim deyşnce attımLink atmak nedir ya giden de tisort pantolon falanmis yaptiginiz cok sacma olmus bidaha gorusmezsiniz olur biter sanki pirlantalariniz gitti
Güveniyordum diyorum ya 2 yıl diye asla beklemezdimGeçende böyle bir konu vardı onda da çok rahatsız olmuştum çünkü bende mahallede ki bir çok kişinin anahtarı var evcillerine bakıyorum güvenmediğiniz birine nedem anahtar veriyorsunuz çok garip
benim de eski evimde komşularımdaGeçende böyle bir konu vardı onda da çok rahatsız olmuştum çünkü bende mahallede ki bir çok kişinin anahtarı var evcillerine bakıyorum güvenmediğiniz birine nedem anahtar veriyorsunuz çok garip
İnsan kendi tarafından düşününce ne acı bende anahtar veriyorum birşey kaybolsa asla verdiklerim almiştır demem o kadar güveniyorum onlarda düşünmez böyle insanlar evine kamera taktırsın en güzeli kimse zan altında kalmazbenim de eski evimde komşularımda
komşularımın da bende hep dururdu
2 yıl da yeterli bir süre bence anahtar vs için
ben güvenip anahtar verdiğim insana dediğim gibi soramam bile.. çok utanırım ve onlardan beklemem kesin başka bişey oldu vs derimİnsan kendi tarafından düşününce ne acı bende anahtar veriyorum birşey kaybolsa asla verdiklerim almiştır demem o kadar güveniyorum onlarda düşünmez böyle insanlar evine kamera taktırsın en güzeli kimse zan altında kalmaz
Degersiz Esya ise madem link atmicaktin direk kontagi kapatacaktin bu daha asil ve onu daha da utandirir eher gercekten o aldiysa belki eve tek gelmediHayır sadece bir iki tanesi emanet eşyaydı , emanetin sahibine durumu söyleyince benden böyle bir şey istedi diğer kız da ne eksikse ben öderim dediği için link attım. Yani takıları bulmak için ekstra kurcalaması lazımdı ortalıkta değillerdi çok alakasız bir yerdeydi
Valla bu zamanda iyi cesaret siz evde yokken kendi evinizin anahtarını vermişsiniz. Biz eve temizlikçi gelse bile başında dikiliyoruz bir şey olmasın diyeBir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim attığım linkler bende emanet olarak duran başka bir arkadaşımın takılarıydı. Emanetin sahibine söyleyince bunu istedi benden, kız da başta öderim deyince durumu söyleyip link attım.
Uzak dur neden böyle işlere kalkışıyorsun. Kimse ne yaptığını bilmiyomu gülüm sanki.Bir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim attığım linkler bende emanet olarak duran başka bir arkadaşımın takılarıydı. Emanetin sahibine söyleyince bunu istedi benden, kız da başta öderim deyince durumu söyleyip link attım.
Sizin satmadığınız ne malum?emanet olarak duran başka bir arkadaşımın takılarıyd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?