- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi dragonsmother
-
laf sokuyorsunuz yani?
sadece beşik istemıyorum ama hevesim var bebek odası istiyorum ilk bebegımızyoksa beşik sığar salona da gunluk odaya da
Sen hala leylasın, şimdide bebek odası derdine düşmüşsün, illa herşey tam takım olacakya g*t kadar eve neyse hamilesin daha çok sayardım ya neyse üzülme diye.ahh bana da dedıler ama ozmanlar leyla oldugum için :) birde açık renk hadi rahat degıl kullanımı idare edılır ama rengi açık sürekli temiz tutmak gerekvalla zor
yatak odamda yatıramam malesef rutubet dolu oda berbat durumdaBeşik sizin yattığınız yerde olmalı..Çocuk odası yaparsan orda mı yatacaksin yoksa bebek odaya alissin diye tek mi bırakacaksın..İkincisini sakin yapma yakınında olsun..
Bende çok istiyordum çocuk odası.Yerde vardı ama tavsiyeleri dinledim ve bi park yatak bi dolap yetti..Fazla zorlama park yatak al daha rahat edersin..
Hayırlı doğumlar ..
allahtan hamileymısım olmasam yerden yere vuracakmışsın bu kendını tuttugun halınse ağzına gelenı saydığın halını dusunmek bile istemıyorum...Sen hala leylasın, şimdide bebek odası derdine düşmüşsün, illa herşey tam takım olacakya g*t kadar eve neyse hamilesin daha çok sayardım ya neyse üzülme diye.
düşündüm canım fakat gunluk odam cok dahaa kucuk yatak odasısadece baza ve komidinler sıgarbir bebek ilk aylar annenin yanında oluyor sürekli. yanı bebek odası yapmanız mümkün değil. çünkü sürekli emme ihtiyacı oluyor. git gel de olmuyor. şimdiden bunu düşünmeyin bence. yatak odanızı o gündelik odaya taşıyın en iyisi. ilerleyen zamanlarda bebğin durumuna göre karar verirsiniz.
bende dusundum fakat gundelık odama sadece baza ve ıkı komıdın sıgar cok kucukYatak odasında rutubet var yatıramam bebeği demişsiniz ya benim de aklıma oda değiştirmek fikri geldi. Yatak odanızı rutubetsiz bir diğer odayla değiştirip bebeği de yatak odanızda yatırsanız olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?