- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Temizlik yaparken açmı dursunlar.Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
Ama düşündüğünüz normal bisey değil ki demek ki fazla hassasiyetinizden düşündünüz. Yaptığınız çocukça alınsanız da maalesef bu böyle bu hassasiyetiniz ilerki zamanlarda size problem yaşatır herkes herzaman düşüncelerinizi iyiye yormaya bilir insanlarında duygusal olduğu zamanları olabilir ama siz her zaman duygusalsınız anladığım kadarıyla bence bi şekilde hayata bakışınızı degistirmelisinizYa gerçekten ne kadar kolay değil mi insanları tanımadan yargılamak onların karakterleri hakkında yorum yapmak, ben bir an bir gafleter kapıldım ve yanlış düşündüm hiç mi hayatinizda böyle bir anıniz olmadı siz her zaman mükemmel misiniz her zaman düşüncelerinizi çok mu iyi ben zaten yukarda vicdan yaptığımı belirttim, Allah razı olsun ki burda bazı hanımlar bana gayet nazik bir şekilde cevap verdi ,canım yanlış düşünmüşsün dünya malına değer verme dedi, çok doğru ben de o zaten yanlış yaptığımın farkındayım ama bir insan bu kadar mı alır eleştirilir o kadar mı kötü fesat bencil damgasını yer, eğer beni gerçek hayatta tanıma imkanıniz olsaydi ne kadar düşünceli ne kadar hassas ne kadar merhametli olduğumu anlardınız dedikleriniz için pişman olurdunuz sadece bir konu üzerine insani bu kadar yerin dibine sokmak çok saçma, umarım daha saçma ve daha fesat düşünceler başıniza gelir çünkü bir insan kınamadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş, ben eşimi de ailesinde çok çok seviyorum yukarda da belirttiğim gibi, Allah’a şükür onlarda beni o kadar iyi tanıyor ve seviyor ki hiçbir zaman hakkımda bu şekilde kötü düsünmezler
Bi anlık gafletse o bir anla sınırlı kalsaydı. Buraya konu açıp anlatacak kadar sürmüş o anlık (!) gafletiniz. Biz aklımızdan her geçeni, bir an süren şeyi buraya yazmıyoruz. Kusura bakmayın samimiyetinize inanmak imkansız. Basbaya oturup kurmuş bilenmişsiniz bizden de destek beklediniz. Anlık gafletmiş. Peh.Ya gerçekten ne kadar kolay değil mi insanları tanımadan yargılamak onların karakterleri hakkında yorum yapmak, ben bir an bir gafleter kapıldım ve yanlış düşündüm hiç mi hayatinizda böyle bir anıniz olmadı siz her zaman mükemmel misiniz her zaman düşüncelerinizi çok mu iyi ben zaten yukarda vicdan yaptığımı belirttim, Allah razı olsun ki burda bazı hanımlar bana gayet nazik bir şekilde cevap verdi ,canım yanlış düşünmüşsün dünya malına değer verme dedi, çok doğru ben de o zaten yanlış yaptığımın farkındayım ama bir insan bu kadar mı alır eleştirilir o kadar mı kötü fesat bencil damgasını yer, eğer beni gerçek hayatta tanıma imkanıniz olsaydi ne kadar düşünceli ne kadar hassas ne kadar merhametli olduğumu anlardınız dedikleriniz için pişman olurdunuz sadece bir konu üzerine insani bu kadar yerin dibine sokmak çok saçma, umarım daha saçma ve daha fesat düşünceler başıniza gelir çünkü bir insan kınamadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş, ben eşimi de ailesinde çok çok seviyorum yukarda da belirttiğim gibi, Allah’a şükür onlarda beni o kadar iyi tanıyor ve seviyor ki hiçbir zaman hakkımda bu şekilde kötü düsünmezler
Bak bakalim o zaman daha önce kac konu acmisim??? Sana kendimi inandirmak zorunda degilim, cokta umrunda inanip inanmamanBi anlık gafletse o bir anla sınırlı kalsaydı. Buraya konu açıp anlatacak kadar sürmüş o anlık (!) gafletiniz. Biz aklımızdan her geçeni, bir an süren şeyi buraya yazmıyoruz. Kusura bakmayın samimiyetinize inanmak imkansız. Basbaya oturup kurmuş bilenmişsiniz bizden de destek beklediniz. Anlık gafletmiş. Peh.
Yukardada belirttim zaten yanlis düsündügümüAma düşündüğünüz normal bisey değil ki demek ki fazla hassasiyetinizden düşündünüz. Yaptığınız çocukça alınsanız da maalesef bu böyle bu hassasiyetiniz ilerki zamanlarda size problem yaşatır herkes herzaman düşüncelerinizi iyiye yormaya bilir insanlarında duygusal olduğu zamanları olabilir ama siz her zaman duygusalsınız anladığım kadarıyla bence bi şekilde hayata bakışınızı degistirmelisiniz
hah ınsan kınadıgını yasamadan olmezmıs sozunu de ısıttıgımıze gore dagılabılırız arkadaslarYa gerçekten ne kadar kolay değil mi insanları tanımadan yargılamak onların karakterleri hakkında yorum yapmak, ben bir an bir gafleter kapıldım ve yanlış düşündüm hiç mi hayatinizda böyle bir anıniz olmadı siz her zaman mükemmel misiniz her zaman düşüncelerinizi çok mu iyi ben zaten yukarda vicdan yaptığımı belirttim, Allah razı olsun ki burda bazı hanımlar bana gayet nazik bir şekilde cevap verdi ,canım yanlış düşünmüşsün dünya malına değer verme dedi, çok doğru ben de o zaten yanlış yaptığımın farkındayım ama bir insan bu kadar mı alır eleştirilir o kadar mı kötü fesat bencil damgasını yer, eğer beni gerçek hayatta tanıma imkanıniz olsaydi ne kadar düşünceli ne kadar hassas ne kadar merhametli olduğumu anlardınız dedikleriniz için pişman olurdunuz sadece bir konu üzerine insani bu kadar yerin dibine sokmak çok saçma, umarım daha saçma ve daha fesat düşünceler başıniza gelir çünkü bir insan kınamadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş, ben eşimi de ailesinde çok çok seviyorum yukarda da belirttiğim gibi, Allah’a şükür onlarda beni o kadar iyi tanıyor ve seviyor ki hiçbir zaman hakkımda bu şekilde kötü düsünmezler
Allahım banada keske böyle kaynana verseydinde hepsi'ni kullansalardı
Üff tamam yeter bu kadar. Pişmansanız yazıp durmayın daha. Bu neyin acıtasyonu? Haksız ve bencil olduğunuz için yediniz o kadar lafı. Hepsi bu.Gercekten böyle seviyesiz ve saygisiz insanlarin oldugu bir yere konu actigim icin cok pismanim
hayır bırde kendısı yetmemıs bıze de fesat ve sacma dusunceler dılemıs umarım basımıza gelırmıs oyle demısÜff tamam yeter bu kadar. Pişmansanız yazıp durmayın daha. Bu neyin acıtasyonu? Haksız ve bencil olduğunuz için yediniz o kadar lafı. Hepsi bu.
Şımarık şımarık konuşuyor sonra tepki alınca da millete beddua ediyor.hayır bırde kendısı yetmemıs bıze de fesat ve sacma dusunceler dılemıs umarım basımıza gelırmıs oyle demıshey allahım
valla 6 yıllık evlıyım 1 kere bıle kayınvalıdemlere ınsaat pıslıgındekı evımı bırakıp ıstedıgınız zaman gelın oturun demedım (o pıs eve nasıl gelıp oturacaklarsa bu bayagı temızlersınız de artık anlamına gelır cunku)
evımın tum pıslıgını temızlemıs ınsanlar ıcınde vay efendım nasıl ocagımı kullanmıslarda ıcım burkuldu da demedım
ben sıramı savdım sanırım fesat ve sacma dusunceler ıcın
Gercekten böyle seviyesiz ve saygisiz insanlarin oldugu bir yere konu actigim icin cok pismanim
E sende buradasın? Öyleyse sende bu grubun içindesin farkında mısın?Gercekten böyle seviyesiz ve saygisiz insanlarin oldugu bir yere konu actigim icin cok pismanim
Valla beddua ettim sanırken aslında dua etmişsiniz, evli değilim ama keşke yaşadıklarınız başıma gelse de evlenince kaynanam yeni aldığım evin inşaat temizliğini yaparken yeni ocağımda çay demlese :)Umarım daha saçma ve daha fesat düşünceler başıniza gelir çünkü bir insan kınamadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş
Ya gerçekten ne kadar kolay değil mi insanları tanımadan yargılamak onların karakterleri hakkında yorum yapmak, ben bir an bir gafleter kapıldım ve yanlış düşündüm hiç mi hayatinizda böyle bir anıniz olmadı siz her zaman mükemmel misiniz her zaman düşüncelerinizi çok mu iyi ben zaten yukarda vicdan yaptığımı belirttim, Allah razı olsun ki burda bazı hanımlar bana gayet nazik bir şekilde cevap verdi ,canım yanlış düşünmüşsün dünya malına değer verme dedi, çok doğru ben de o zaten yanlış yaptığımın farkındayım ama bir insan bu kadar mı alır eleştirilir o kadar mı kötü fesat bencil damgasını yer, eğer beni gerçek hayatta tanıma imkanıniz olsaydi ne kadar düşünceli ne kadar hassas ne kadar merhametli olduğumu anlardınız dedikleriniz için pişman olurdunuz sadece bir konu üzerine insani bu kadar yerin dibine sokmak çok saçma, umarım daha saçma ve daha fesat düşünceler başıniza gelir çünkü bir insan kınamadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş, ben eşimi de ailesinde çok çok seviyorum yukarda da belirttiğim gibi, Allah’a şükür onlarda beni o kadar iyi tanıyor ve seviyor ki hiçbir zaman hakkımda bu şekilde kötü düsünmezler
Hımm seviyesiz ve saygısız insanlar. Peki. Raporladım mesajınızı.Gercekten böyle seviyesiz ve saygisiz insanlarin oldugu bir yere konu actigim icin cok pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?