Niyetimiz seneye öyle yaptirmakti, fakat önce davranmislar sagolsunlar, zaten sorun degil, istedikleri zaman gitsinler kalsinlar, sadece o an öyle düsündüm pisman oldumEger evinizin kullanilmasini istemiyorsaniz bir temizlik şirketiyle anlasmaliydiniz. Böylece evinize sizden baska kimse girmezdi.
Evet.. üzgünüm ama evet..Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
Olsun dürüstçe içinizden geçenleri yazmışsınız. Siz onlardan temizlik yapmalarını bekleyip sonra da ama yemek falan pişirmeyin diye düşünmemişsiniz ki. Onlardan temizlik beklememişsiniz, onlar yapınca da siz kendinizce eşyaları bir hevesle bekliyorsanız sadece ona takılmışsınız. Sizi o inşaat pisliğinden kurtarmaları da büyük bir iyilik aslında ama başka ayrıntılara zihniniz odaklanmış. Belki de dediğin gibi yeni eşya hevesiyle bir an düşünemedin. Onlara bir şey dememişsin nasılsa bir sorun olmaz.Çok sağ olun yorumunuz için, normalde ben böyle şeyleri asla sorun etmem, şöyle söyleyeyim bizim zorluklarla alabildigimiz ilk evimiz, burada yaşadığımız evde kiracıyız geldiğinde evde 40 yıllık mutfak vardı ve ben onu kullandım ozamanlar çok istedim almayı fakat maddi durumumuz yetmedi, simdi Allaha bin sükür krediylede olsa alabildik, öyle sacma bir heves görünce dedim keske ilk ben kullansaydim, Ama gercekten fark ettim
Vicdan yaptim zaten ondan yazdim, yoksa asla
Sorun yapmam, gitsinler kalsinlar ne var sanki ev degilmi
O zaman evinide ilk temizleyen sen olsaydınUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
Bazen olur öyle... Ama degerlerini bilin. Esyalar geçici insan kirmaya değmez. Eskiyince yeniden alırsınız. Bende yurtdisindayim senede kalsak kalsak en fazla 1 2 ay... olduklari yerde eskiyorlar.Niyetimiz seneye öyle yaptirmakti, fakat önce davranmislar sagolsunlar, zaten sorun degil, istedikleri zaman gitsinler kalsinlar, sadece o an öyle düsündüm pisman oldum
Sizi anlamaya çalışıyorum yeni evliyken daha evimde kalmadan birileri Kullanmıştı ama laf etmeye hakkım yoktu sadece kullanırken özenmelerini isterdim. İşte Hiç açmadığım demliğin sapı yanmasa Vs gibi. Ama buna da laf demeye hakkım yoktu zira insanlar beni sayıp evini temizlemiş yorgun düşüp oturmuşlar. Gelince hepsine hediye aldım teşekkür adınaUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Cok Haklisiniz bende asla laf etmem cok mutlu oldum yardimlari icin, bende hediye aliyorum her sene bu sene dahada fazla alacagim, bi an öyle düsünmem cok yanlistiSizi anlamaya çalışıyorum yeni evliyken daha evimde kalmadan birileri Kullanmıştı ama laf etmeye hakkım yoktu sadece kullanırken özenmelerini isterdim. İşte Hiç açmadığım demliğin sapı yanmasa Vs gibi. Ama buna da laf demeye hakkım yoktu zira insanlar beni sayıp evini temizlemiş yorgun düşüp oturmuşlar. Gelince hepsine hediye aldım teşekkür adına
Cok Haklisiniz yok asla kirmam :) o an öyle düsündüm cok yanlisti ,Bazen olur öyle... Ama degerlerini bilin. Esyalar geçici insan kirmaya değmez. Eskiyince yeniden alırsınız. Bende yurtdisindayim senede kalsak kalsak en fazla 1 2 ay... olduklari yerde eskiyorlar.
O zaman "evin ilk temizliğini niye onlar yapıyor" diye de takıntı yapın...
Abartıyorsunuz.. Abartıyor olmanız kötü bir insan olduğunuz anlamına gelmez.. Ama bu kadar size yardımcı olan insanların da evde ihtiyaçlarını karşılamış olmalarına karşılık ocağınızı kullandı diye üzülmeniz sanki biraz bencilce.. Hem sizin evinizi temizleyecekler işinizi görecekler hem de acıkınca ya da oturup bir çay içmek istediklerinde gidip kendi evlerinde mi ocağı kullanacaklar..Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Ama siz de kötü müyüm ben diye sormuşsunuz.Ya siz benim aile yasantimi sevgimi nasil sorgulqyabilirsiniz? Ben zaten yanlis düsündüm o an diyorum dertlesmek icin yaziyorum gelen yorumlara bak, kötüsün, sevmiyorsun, bencilsin , düsüncesizsin, fesatsin, saka gibisiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?