Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Bende yenı evleneceksınız aıle sızden once oraya yerlesmıs evı yatagı fılan kullanıyor sandım. Ocak bu ya ılkımı var. Evet kotu dusunvelısınız hem evı temızlesınler hemde bı yorgunluk cayı ıcmek ıcın sızımı beklesınler yada evlerındemı ıcsınler ocak acılısı yapacaksınız dıye. Sacma hayat boyle xor gecer ufacık seylere uzulursenız

İnsanlar sizin evinizi temizlemekle uğraşıyor siz ocagimi kullandılar yok keyf yapıyorlar evet bencede kötüsünüz ozaman evini temizleyipde gitseydinuz yazık

Temizleyip gitsinler mi?Yemek yemesınler mi?

Normalde kolay kolay burda insanları pek eleştirmeyi sevmem ama siz cidden çok komiksiniz. Komiksiniz diyorum çünkü okuyunca güldüm fake olabilme ihtimaliniz de var. Yorumlara cevap vermiyorsunuz. Eğer yorumlarımı okuyorsanız bi işaret verin.
Şimdi size kızsam mı akıl mı versem bilemedim öncelikle düşünceniz hiç normal değil eğer sürekli bu yapıda bi insansanız maalesef bencilsiniz belki arkadaş cevrenizde bu olayları ve benzerlerini anlattığınız da ,
-aaa hayal cok haklisin bidi bidi bidi ...
Gibi söylemler duyabilirsiniz çünkü insanlar arkadaşlarını haklı görmek isterler belki siz kırılmayın diye belki sizinle olan iletişiminden bir fayda sağladığı için ama bu sayfada kimse sizden fayda sağlamaz çünkü sizi tanımıyoruz. Bu yuzden size yalan ve yapmacıkta konuşmayız demekki elestiriliyorsaniz bizimkiler bazen cılkını çıkartırlar ama elestirdikleri konuda muhakkak bir yanlislik vardır ki eleştirirler. Bu yüzden kk da tartışıtığım üyelerde olsa hepsini seviyorum( yorum ne ara ulusa sesleniş e döndü ). Demem o ki bu kadar insan seni eleştiriyorsa yasam kocu veya kisisel gelisim kitapları oku kendini gelistir maddelere anlam yukleme o maddelerin anlami ilk alındıklarında degil hayatınızda emek verdiklerinde sevdiklerinizle o maddenin üzerinde hatırlarınız olduğunda anlam kazanmalı doğrusu budur.

Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun

Bu kısmı okuduktan sonra

fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim,
ve kayinvalidem ocagi kullanmis

Bu kısım çok saçma geldi. Yani ne güzel temizliği yapmışlar. Ocak kullanmaları mı battı gerçekten gözünüze? Hani başlığı ilk okuyunca yeni gelin evi dizdiniz de sizden önce yatılı misafir eve gidip yatağınızda uyudu sandım.

Evime taşınacağım zaman temizlik için abla gelmişti.çalışıyordum o sıralar yanında duramayacaktım.çaydanlığını,çayını,cezve,kahvesini gidip bıraktım,istedikçe yapsın içsin diye..kaç yıl geçti hiçte aklıma gelmemişti ankastremi ilk o kullandı diye..bazen oğlum olmadığına o kadar seviniyorum ki,ne zorluklarla büyüt evlendir,gelin hanım ocağımı kullandılar diye laf etsin

+1

Ocaga sadece kirmizi takmalari gerekirdi. Ama onlar midelelerinin derdine düsmüs terbiyesisler
Ayyyy vallaha bencil insanlardan nefret edıorum benımde esyalarım degerlıdır ama dizin yaptıgınız çok acayıp gercekten

Hem insanlara gidin kalın edin diyorsunuz hemde ocağını kullandılar diye sinir oluyorsunuz. Habersiz temizliğe gitmez kimse. Şahsen ben hayatta gitmem bir de habersiz işim mi yok inşaat pisliği içinde olan evi temizlicem.

bu günlerde ülkemiz ne kadar nemli sıcak yaşıyor farkında mısınız?
sormuşsunuz kötü müyüm haksız mıyım diye, evet hatta siz fenasınız.
basbayağı burada eş ailesinin gıybetini yapmaya gelip, yandaş bulamayınca atarlanıyosunuz.
önceki konunuzu da okudum, düşünce yapınız çok değişik.
keşke sizin bu kafayı koca ve ailesi öğrense.

Ya gerçekten ne kadar kolay değil mi insanları tanımadan yargılamak onların karakterleri hakkında yorum yapmak, ben bir an bir gafleter kapıldım ve yanlış düşündüm hiç mi hayatinizda böyle bir anıniz olmadı siz her zaman mükemmel misiniz her zaman düşüncelerinizi çok mu iyi ben zaten yukarda vicdan yaptığımı belirttim, Allah razı olsun ki burda bazı hanımlar bana gayet nazik bir şekilde cevap verdi ,canım yanlış düşünmüşsün dünya malına değer verme dedi, çok doğru ben de o zaten yanlış yaptığımın farkındayım ama bir insan bu kadar mı alır eleştirilir o kadar mı kötü fesat bencil damgasını yer, eğer beni gerçek hayatta tanıma imkanıniz olsaydi ne kadar düşünceli ne kadar hassas ne kadar merhametli olduğumu anlardınız dedikleriniz için pişman olurdunuz sadece bir konu üzerine insani bu kadar yerin dibine sokmak çok saçma, umarım daha saçma ve daha fesat düşünceler başıniza gelir çünkü bir insan kınamadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş, ben eşimi de ailesinde çok çok seviyorum yukarda da belirttiğim gibi, Allah’a şükür onlarda beni o kadar iyi tanıyor ve seviyor ki hiçbir zaman hakkımda bu şekilde kötü düsünmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…