Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Ayrica Temizlik sonrasi kullanmadilar
Bugün öylesine gitmisler bunu belirtmeyi unuttum , öylesine oturmaya
Gidip kullanmislar
Bu yorum öncekinden daha vahim, siz yazdıkça batıyorsunuz. Adamlar gitmişler evi temizlemiş ve diğer işlerini sırf siz rahat edesiniz diye halletmişler. Günün bu durumda ne önemi var.

Haklisiniz o yüzden burda
Dertlesmek istedim utandim düsüncemden sagolun güzel yorumunuz icin

Canim seni anliyorum esyalarini Ilk Sen kullanmak istiyorsun ama onlarda yorulmuslar ve kayinvaliden biseyler ikram etmis..üzme tatli canini kuzum

E bizde yanlış diyoruz işte ,niye kızdın ki gidip kalin demissin ya hiç dusunmedinmi saksı da çiçek göndermiyorsun eve mutfağını da kullanacak tuvaletini de...

Bu yorum öncekinden daha vahim, siz yazdıkça batıyorsunuz. Adamlar gitmişler evi temizlemiş ve diğer işlerini sırf siz rahat edesiniz diye halletmişler. Günün bu durumda ne önemi var.
Birde kendisi zaten demiş istediğiniz zaman gidin kalın sizin eviniz

Haklisiniz kabul ediyorum o anlik sacma
Bir düsünceydi seytan dürttü ama bi insanin bu kadar üstüne gelinmez ki, Mükemmel gelinler is basinda yinekayinvalidelerine etmediklerini birakmazlar burda ahkam keserler
neden boylesınız ?
ımalar laf carpmalar falan ?

sızı burda anlamsız yere doldursak hıncınızı esınızden cıkarsanız onlara surat assanız ıyı mı olacakdı ?

mukemmel olup olmamak degıl mevzu kayınvalıdelerımızle ılıskılerımız de degıl konu bız degılız kı objektıf yorum ıstemedınız mı ? sızde dıyorsunuz kabul edıyorum sacmaladım dıye e sorun ne o zaman neden soyledıklerımıze kızdınız ?

Ayrica Temizlik sonrasi kullanmadilar
Bugün öylesine gitmisler bunu belirtmeyi unuttum , öylesine oturmaya
Gidip kullanmislar
Hani kendi anneniz gibi gördüğünüz(!) kayınvalidenize söylemişsiniz ya istediğiniz zaman gidin diye, bu detay o zaman neden canınızı sıktı acaba :)

Haklisiniz kabul ediyorum o anlik sacma
Bir düsünceydi seytan dürttü ama bi insanin bu kadar üstüne gelinmez ki, Mükemmel gelinler is basinda yinekayinvalidelerine etmediklerini birakmazlar burda ahkam keserler
Mükemmel gelinlikle alakası yok bunun. Aslına bakarsanız ne mükemmeliyetle ne gelinlikle alakası var. Bu tamamen insanlıkla ilgili :)

Nasıl yorum yaparsın bir KV bile yok, mükemmel gelinde değilsin demekki
Yoo ponçik kv adayım var aldırdığım ankastremi kullanıyor üstüne tanışmak için dışarı mı ev mi diye karar verırken evde olsun gelinim pis mi temiz mi göreyim diye takılmış valla içim pis olsa şu şakaya bıle mıllet şaha kalkmıştı

Kötüsünüz, abartıyorsunuz+++ nankörsünüz. Siz sorduğunuz için yazıyorum. Ayrıca mükemmel gelin değilim. Çünkü gelin bile değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…