Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Abartıyorsunuz.O kadar ağır temizlik sonrası insanlar acıkır dışarıdan şu dönemde yemek söylemek istemeyebilirler,aç duracak değiller ki.Ben abimin 1+1 evini temizlediğimde -ki inşaat pisliği değil ev tozu,kırıntı,muhabbet kuşu tüyü kakası vs.- açlıktan ve yorgunluktan bitmiş olup ne bulsam yiyordum.O temizlik yaptıktan sonraki o açlık susuzluk hali o kadar başka ki.

Ne kadar kolay degil mi insalari tanimadan karakterleri Hakkinda bile yorum yazmak buda bi nevi kul hakkina girmek.. neyse tekrar bana gercekten akil veren naif yazan arkadaslar Allah razi olsun sagolun.. duygusalim bu günlerde sacma sapan seylere takiyorum.. degmeyecek seylere hele ki bu corona zamaninda ne dertler varken.. hakkinizi helal edin onca yazdiniz:)

Ben de eşyalarımı ilk kendim kullanmak isterim birçok insan da sizinle ayni fikirdedir fakat kizilacak bir şey değil üzülmeyin boş yere. Sonuçta size çok güzel iyilikleri dokunmuş tercih şansınız olsaydi siz yine temizliğin yapilmasini eşyanın kullanilmasini tercih ederdiniz. Karşı taraf da kötü niyetli değil belli ki... O yüzden düşünmeyin bile yeni evinizin keyfini çıkarmaya bakın.

cok haklisiniz , vicdan yapiyorum öyle düsündügüm icin o an

Cok haklsiniz valla, Allah bin razi olsun o an niye öyle düsündüm Bilmiyorum onlarda benim ailem , gercekten cok iyi niyetliler cok seviyorum

Bence abartiyosun yani eşyaları ilk niye onlar kullandı banane banane der gibisin

Sorun kullandığınız dilde. Önce bebeğiniz için beni kullanıyor dediniz, şimdi de kayınvalidenizin yaptığı onca şeye rağmen ocağımı kullandılar diyorsunuz. Haliyle insanlar bencil olduğunuzu düşündü. Hadi bizimki kul hakkı, sizinki ne oluyor peki? İnsanları yargılamak bu kadar kolay değil ANCAK bize böyle düşündürtende sizsiniz. Bence siz kayınvalidenizden helallik isteyin derim.

O zaman icerikleri okuyun öyle cevap verin diger konuda da aciklamami yaptim!!!!

O zaman icerikleri okuyun öyle cevap verin diger konuda da aciklamami yaptim!!!!
E hepsini okuduğum için bu yorumu yaptım zaten, hala "ehehe işte kadınız, bu aralar duygusalım" diyerek olayı farklı yöne çekiyorsunuz. Diliniz yanlış hepsi bu. Oldu mu?

Evini temizlerken iyi sorun yok, ocağı kullanmış sorun. Bazılarınız gerçekten saçmalıyor.

Ayrica yazmisim zaten yukarda:

bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Halletmeye yani temizlige degil!
Yahu ha temizlik yA ufak tefek şey. Ufak tefek şeyler sizin evin işi olmuyor mu? Komşunun mu işi? Bakkalın mı bunlar? Sizin evin işi işte. Çivi de çaksa size ait. Bir çay da içmesinler mi? Hadi arayın şimdi gitmeyin bir daha rahatsız oldum deyin. Ya da şey deyin:: aaa temizlik yapacaksanız çay için ama ufak tefek şey yapacaksanız yapıp gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…