- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
acile gidin...
dikişlik bile olabilir çok derin kestiyse yada üst kısmı fln koptuysa..
benler daha çabuk enfeksiyon kapar allah korusun...
hemen bir cilt doktoruna gitsin sevgilin
hani şu ciltte ki siyah normal ben olsa neysede dicem et beniymiş yani gitsin bence kötüye çevirmeden
umarım kötü bişi olmaz ALLAH yardımcınız olsun canım.
hemen doktora gitmeli..ciddi olabilir:26::26:
birde şu kısmı var olayın dudağının az üstünde ben o çok tatlı bir görüntü katıyor, herkes öyle der ona .benin üst kısmı tamamen gitmiş kenarları yuvarlak bir biçimde duruyor şimdi takmış benim gitti tekrar o orda çıkmazsa diye gülsem mi üzülsem mi bilemedim durumuna, annemde hepsi gitmemiş o kendini besler çıkar diyor inşallah çıkar gitti benim gitti benim deyip duruyor manyak
birde şu kısmı var olayın dudağının az üstünde ben o çok tatlı bir görüntü katıyor, herkes öyle der ona .benin üst kısmı tamamen gitmiş kenarları yuvarlak bir biçimde duruyor şimdi takmış benim gitti tekrar o orda çıkmazsa diye gülsem mi üzülsem mi bilemedim durumuna, annemde hepsi gitmemiş o kendini besler çıkar diyor inşallah çıkar gitti benim gitti benim deyip duruyor manyak
Ben bazı insanlara farklı bi hava katıyo hoş duruyo ama et beninden bahsediyosunuz ne kdar hoş durabilir bilemedim doğrusu ama kendisi mutluymuş madem ki seviyomuş benini sorun yok. Ben olsam çok barız bi yerde 'et beni' ise aldırırdım, sizinki de gidicek diye üzülüyomuş tuhaf valla
Çok hoşsunuz ya
Çok tatlısınız ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu
bizde gecen sene esimin koyune gittik.orada kayinvalidem ile sohbet ederken sirtim kasinmaya basladi.sanirim karinca filan girdi.kayinvalidem bir bakayim ne var sirtinda dedi.bakmasi ile benim ciglikl atmam bir oldu.benim sirtimda et ben vardi.benim akilli kayinvalidem bunu kene sanmis ve tutup cekmis.benimde aklim cikti acidan tabi.esim hemen doktora goturdu.pek ilgilenmediler bile.ben sonradan yine olusmaya basladi.sizde korkmayin hic birsey olmaz.
ohhh iyi hadi içimi ferahlattınız bana kalsa bizde doktora gidicez ama gitmiyor işte ,tekrar çıkmasıda iyi bir haber bizimki benini geri istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?