et beni

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
konuyu nereye açacağımı bilemedeim ama şu an bu benim için dert: erkek arkadaşımın dudağının üst bölümünde siyah et beni vardı traş olurken yanlışlıkla kesmiş kanı durmuyor ve en önemlisi et benleri koparsa ciddi sorunlara yol açar diye duymuşluğum vardı bunun için şimdi acile gitmekte olmaz diyor gitmiyor ama endişe ettim ,var mı böyle bir şey yaşayan sorun olur mu ki?

acile gidin...
dikişlik bile olabilir çok derin kestiyse yada üst kısmı fln koptuysa..
benler daha çabuk enfeksiyon kapar allah korusun...

hemen bir cilt doktoruna gitsin sevgilin
hani şu ciltte ki siyah normal ben olsa neysede dicem et beniymiş yani gitsin bence kötüye çevirmeden
umarım kötü bişi olmaz ALLAH yardımcınız olsun canım.

Son düzenleme:
hemen bir cilt doktoruna gitsin sevgilin
hani şu ciltte ki siyah normal ben olsa neysede dicem et beniymiş yani gitsin bence kötüye çevirmeden
umarım kötü bişi olmaz ALLAH yardımcınız olsun canım.

sağol canım inşallah ben evham mı yapıyorum diycem ama annem falanda korktu

hemen doktora gitmeli..ciddi olabilir:26::26:

acile gitmedi normal dermatolağa gitme vaktide geçmişti saat geçti çünkü,yarında hafta sonu bakalım inşallah birşey olmaz Allah korusun mikrop kaparsa pazartesi gideriz yada yara büyürse mutlaka acile gideriz şimdilik eczaneden oksijen falan aldı sterilize etti orayı umarım bir şey olmaz

birde şu kısmı var olayın dudağının az üstünde ben o çok tatlı bir görüntü katıyor, herkes öyle der ona .benin üst kısmı tamamen gitmiş kenarları yuvarlak bir biçimde duruyor şimdi takmış benim gitti tekrar o orda çıkmazsa diye gülsem mi üzülsem mi bilemedim durumuna, annemde hepsi gitmemiş o kendini besler çıkar diyor inşallah çıkar gitti benim gitti benim deyip duruyor manyak

Çok hoşsunuz ya

Son düzenleme:

Ben bazı insanlara farklı bi hava katıyo hoş duruyo ama et beninden bahsediyosunuz ne kdar hoş durabilir bilemedim doğrusu ama kendisi mutluymuş madem ki seviyomuş benini sorun yok. Ben olsam çok barız bi yerde 'et beni' ise aldırırdım, sizinki de gidicek diye üzülüyomuş tuhaf valla

Çok tatlısınız ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu

yok canım bende normalde hiç sevmem öyle et beni ama bu farklı öyle yuvarlak kabarık üstü kıllı olanlardan falan değil küçük fazla kabarık olmayan tatlı bir hava katan güzel bir ben

bizde gecen sene esimin koyune gittik.orada kayinvalidem ile sohbet ederken sirtim kasinmaya basladi.sanirim karinca filan girdi.kayinvalidem bir bakayim ne var sirtinda dedi.bakmasi ile benim ciglikl atmam bir oldu.benim sirtimda et ben vardi.benim akilli kayinvalidem bunu kene sanmis ve tutup cekmis.benimde aklim cikti acidan tabi.esim hemen doktora goturdu.pek ilgilenmediler bile.ben sonradan yine olusmaya basladi.sizde korkmayin hic birsey olmaz.

ohhh iyi hadi içimi ferahlattınız bana kalsa bizde doktora gidicez ama gitmiyor işte ,tekrar çıkmasıda iyi bir haber bizimki benini geri istiyor

ohhh iyi hadi içimi ferahlattınız bana kalsa bizde doktora gidicez ama gitmiyor işte ,tekrar çıkmasıda iyi bir haber bizimki benini geri istiyor

Umarım çoktan doktora gitmiş, durumu halletmişsinizdir.
Türk milleti olarak sürekli "ondan ne olur, bundan ne olur? " deriz.
Ben olayıyla alakasız ama aktarmak istedim; dedem bir gün sahilde yürürken ayağına bir şey batıyor ve ayağı kanıyor.Epey kesik var ama sarıyor, sarmalıyor oturuyor.2 gün sonra üzerine basamayacak derecede ayağı şişince doktora gidiyor, hatta tek başına ayağını göstermek için yürüye yürüye.Ve biz cümbür cemaat tüm sülale ertesi sabah gidip dedemin cenazesini alıyoruz hastaneden.Olay şu; ayağı kesiliyor, oradan mikrop giriyor, önce bacağa sonra tüm vücuda yayılıyor, önce kangren hesabı bacaktan sonrasını kurtarırız derken tüm vücuda yayılıyor ve dedem 3 saat içinde ölüyor.

Hani baktığınızda belki 1 milyon kişiden birine olabilecek düşük ihtimal ama yılbaşında herkes piyango bileti alır oran aynıyken.Yani iyi bir şey varsa "neden beni bulmasın ki , şans sonuçta" deriz ama mevzu kötüyse "bana bir şey olmaz, milyonda bir "deriz.Ama malesef her şey insanlar için.

Ben koparılması konusunda en büyük risk kanseri tetiklemesidir, mikrop kapmasıdır, vücuda yayılmasıdır vs vs..Tabii ki bunlarda binde bir ihtimaldir ama o bin kişiden birisi olmayacağımızın garantisi var mı?

İçinizi kararttıysam kusura bakmayın ama böyle şeyleri vakit geçirmeden önemsemek ve doktora gitmek çok önemli.
3 günlük erteleme bile hayata mal olurken, bence daha bilinçli ve sağlığımızın kıymetini bilerek yaşamalıyız.

Şimdiden geçmiş olsun, güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…