et beni

Ben de "et beni" ne demek ya diyorum?
"Ne etcem seni ?" filan diyorum içimden
Meğerse benmiş.
Bir tanıdığımızın öyle kopmuştu dikiş attılar.​

çok kötü olmuş ya dedeniz başınız sağolsun,hayır gitmedi doktora yani acile açıktı o saatte acilllik iş değil dedi ,eczaneden ilaç falan aldı pansuman yaptı ,ben çok minik diye önemsemiyor bezelye tanesi kadar bile yok onun 4te1 kadar bunun için doktoramı gidiliyor diyor olmadı pazartesi dermatolğa gidelim

yok bu öyle büyük değil ufacık bir bendi

benımda kaynımın oyle bır sorunu vardı dudgaının altında tras olurken kesmış ve kaynanamla doktora gıtmıslerdı
sıze doktorun söylediği cümleyi aynen aktarıyorum 'burdaki beni alıp yanagına yapıstıralım İzzet ALTINMEŞE gibi olursun'
ve sinirli sekilde eve dönen kaynım ve kaynanam
sonuc dedım yok
şimdi okuyorumda nelere yol acabılıyormus nasıl onemsenmemıs anlamadım

doktora bak ya sanırım erkek arkadaşımda böyle bir tepkiden korkuyor o altta kalıp susmazda, o yüzden gerek yok dedi ama Allah korusun ciddi de olabilir işte en azından orayı temizleyip pansuman yaptı da içim biraz rahat

demek gerçekten kene olsaymış şuan aramızda olamayabilirmişsin.tvler bas bas bağırırken keneyi görürseniz müdahale etmeyin diye kaynananızın yaptığıda tam bir cahil cesaretiymiş.

demek gerçekten kene olsaymış şuan aramızda olamayabilirmişsin.tvler bas bas bağırırken keneyi görürseniz müdahale etmeyin diye kaynananızın yaptığıda tam bir cahil cesaretiymiş.

Aynen oyle canim,belkide canima kasti vardii saka bir yanada iste korkmayayim diye cekmeyi dusunmus.Sonra oda cok uzuldu ama olan benim bene oldu

Benımde var et benım cok rahatsız olurdum tam bacagımda.
yurt dısından ben dusurucu ılac aldırdım. sureklı surdum benım dustu kucuk bı kısmı kaldı
hıc bı sorunda yok zaten doktorlarda cok fazla onemlı bısey gıbı davranmıyorlar boyle ıyı oldu :))
panık yapmayın bence ama kesık oldugu ıcın bı gosterseydınız genede gecmıs olsun :)

Et benleri enfeksiyon kapmanın ötesinde,melanoma yani en tehlikeli cilt kanseri türüne çevirebiliyorlar.Özellikle kesme kaşıma gibi fiziksel darbe alındığı durumlarda.Arkadaşımın babasını kafasında saçlarının içindeki et beninin saç traşı olurken tahrişe uğraması sonucu yakalandığı kanser yüzünden kaybettik.Amacım içinizi karartmak değil sadece ciddiyeti anlatmak istedim.Yerinizde olsam sevgilimi ne yapar eder doktora sürükler o beni aldırırdım.

çok sağolun ben küçük olunca bunun için gidilir mi dedi işte gitmedik öyle kendi pansuman yaptı kaldı inşallah bişey olmaz şimdilik bir şey yok çok şükür

doğru diyorsunuz gitmemiz lazım çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…