- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Nasıl yani sorun teşkil ediyorKendin koparırsan öyle sorun teşkil ediyor.
Hadi yaa.. benim dedem de tıraş olurken hep keser yanlıslıkla ama tamamen koparmamış, anneminki de küçücük bir şey nokta kadar bir et beni yanlışlıkla kopmuşValla kayinpederim yillardir et benini tirnak makasiyla keser bir sey olmadı. Ama bende bazi yerlerden duydum oyle şeyler. Bir doktora gosterseniz, sorsaniz iyi olur sanırım. . Umarım onemli bir şey olmaz..
Kendisi koparsa idi sorun yaratabilirdi.Nasıl yani sorun teşkil ediyor
Ay içim bir tuhaf oldu okuyuncaValla kayinpederim yillardir et benini tirnak makasiyla keser bir sey olmadı. Ama bende bazi yerlerden duydum oyle şeyler. Bir doktora gosterseniz, sorsaniz iyi olur sanırım. . Umarım onemli bir şey olmaz..
Kendisi koparsa idi sorun yaratabilirdi.
Kendiliğinden düşmüş. Bence sorun yok. Ama yinese içiniz rahat etmesini istiyosanız doktora gidin.
Netten araştırdınızmı?
Yok valla bildiginiz kopariyor kökten benim kayinpederim.. ama her insana aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.. bence anneciginize bir şey olmaz ama yine de aiz bir doktora danışın arkadaşım. .ne olur ne olmaz..
Ay içim bir tuhaf oldu okuyunca
Ne demek rica ederim:) valla acidigini yuzunden hissediyorum.. araştırmanız iyi olmuş en azindan iciniz rahatlamis.. bence de bir sey olmaz ama iciniz rahat etsin diye doktor onerisinde bulundum :)Acımaz mı ya
İnternetten bir uzman doktor videolu yanıt vermiş kansere yol açmazdiyor rahatladım biraz cok sag olun ilginize =))
Bir benn goruyorum onu düşünün.. cok acayip oluyorum valla
ayni oneriyi her gun esim ve ben bulunuyoruz emin olun ama kendi kesmeyi daha saglikli buluyor galiba =))Devlet hastanesinde yakiversinler o beni yaiki gunde kurtulur
Benim benimi kardeşim küçükken pislik sanıp koparmıştı :) hiç bişey olmadı. Hem de çok aksi bir yerde. Sonradan aynı yere daha güzeli çıktıBoynumda bir adet siyah renkli top gibi bi et beni vardı. Bugün gece kaşırken kopmuş elime geldi. Kanamamış bile! Anlamadım nasıl koparacaba bişey olur mu?
Benim de kolumun altında vardı epilasyon aleti kapmıştı baya da kanamıştı hiç bişey olmadı merak etmeyin :)Boynumda bir adet siyah renkli top gibi bi et beni vardı. Bugün gece kaşırken kopmuş elime geldi. Kanamamış bile! Anlamadım nasıl koparacaba bişey olur mu?
Hadi yaa.. benim dedem de tıraş olurken hep keser yanlıslıkla ama tamamen koparmamış, anneminki de küçücük bir şey nokta kadar bir et beni yanlışlıkla kopmuşya inşallah bir şey olmaz doktora mı gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?