Ben arkasinda dursam ne fark eder ki arkasinda bir suru guclu kadin var. Ama ben karsisinda olursam arkasindaki gucu hisseder bunu fark etmesini saglamis olurum
Ben arkasinda dursam ne fark eder ki arkasinda bir suru guclu kadin var. Ama ben karsisinda olursam arkasindaki gucu hisseder bunu fark etmesini saglamis olurum
Sıkı diyetim olmadı kendime göre kıstığım şeyler oldu ekmek şeker hazır gıda gibi. Çok iyi yaaa aslında yaşam şekli haline gelse bu dediklerin daha sağlıklı olunur. Suyu hallettim kahvaltı yapıyorum sadece dörtten sonrasına dikkat etmiyomuşum. Bide düzenli yürüyüşüm olmadı. Bu ikisine dikkat edeyim. Sağol canım
Sıkı diyetim olmadı kendime göre kıstığım şeyler oldu ekmek şeker hazır gıda gibi. Çok iyi yaaa aslında yaşam şekli haline gelse bu dediklerin daha sağlıklı olunur. Suyu hallettim kahvaltı yapıyorum sadece dörtten sonrasına dikkat etmiyomuşum. Bide düzenli yürüyüşüm olmadı. Bu ikisine dikkat edeyim. Sağol canım
En iyisi aç karnına yuruyus (actan kast kahvaltıdan önce yoğurt gibi hafif protein alındıktan sonra ki ben böyle yaparak çoğu kilomu verdim)sabahları. Vücut fazlaliklari yakar böylelikle.
Malum oldu galiba bu sabah ben ondan yaptımEvet canım milföyden yapıyorum..Bu sefer hiçbir yerini kesmedim.Orta kısmına herşeyi dizdim kenarlarına yumurta sarısı sürdüm.Susam ,çörek otu ...Sonra pişirdim..
Malum oldu galiba bu sabah ben ondan yaptımEvet canım milföyden yapıyorum..Bu sefer hiçbir yerini kesmedim.Orta kısmına herşeyi dizdim kenarlarına yumurta sarısı sürdüm.Susam ,çörek otu ...Sonra pişirdim.. Eki Görüntüle 1880975
Nevoş sana bir şey anlatacağım
Bugün sürekli bir şeyleri sezinliyorum
Telefonum çalmadan şimdi telefonum çalacak diyorum telefon çalıyor..
Arkadaşıma şakasına aaaa sen kesin x bölüme yerleşmişsindir diyorum aylardır görüşmediğim biri nereye yazdığını bilmeden,hop o bölüm çıkıyor..
Arkadaşıma şakasına düşersin sen şimdi diyorum hop ayağı takılıyo düşüyo
Bugün canım bundan çekiyor hop sana geliyorum sende sabah bundan yapmışsın
Neler oluyor nevreste hep bu pizzaları yiyemediğim için mi böyle oluyor
Neler oluyor ya
Malum oldu galiba bu sabah ben ondan yaptımEvet canım milföyden yapıyorum..Bu sefer hiçbir yerini kesmedim.Orta kısmına herşeyi dizdim kenarlarına yumurta sarısı sürdüm.Susam ,çörek otu ...Sonra pişirdim.. Eki Görüntüle 1880978