Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Ben arkasinda dursam ne fark eder ki arkasinda bir suru guclu kadin var. Ama ben karsisinda olursam arkasindaki gucu hisseder bunu fark etmesini saglamis olurum
Olay arkadaki güçlü kadınlardan olabilmekte.

Nevroş goruyon degilmi, arkanda hükümet gibi nana var

Daha önce diyet diyet yaptın mı? Yuruyus yap bunların yanında 1 saat tempolu, 1 ay sonunda fazlanin f si kalmaz
Sıkı diyetim olmadı kendime göre kıstığım şeyler oldu ekmek şeker hazır gıda gibi. Çok iyi yaaa aslında yaşam şekli haline gelse bu dediklerin daha sağlıklı olunur. Suyu hallettim kahvaltı yapıyorum sadece dörtten sonrasına dikkat etmiyomuşum. Bide düzenli yürüyüşüm olmadı. Bu ikisine dikkat edeyim. Sağol canım

Huuuu yuruyuste yeniysen aksatma vücudun hemen sıkılaşır

Yarın başlıyorum inşallah. Peki zamanlaması nasıl olmalı. Akşam yemeğini erken yiyip ondan sonra yada sabah mı en uygunu?
En iyisi aç karnına yuruyus (actan kast kahvaltıdan önce yoğurt gibi hafif protein alındıktan sonra ki ben böyle yaparak çoğu kilomu verdim)sabahları. Vücut fazlaliklari yakar böylelikle.

Şu senin kare pizzalardan çekti canım milföy hamurundan yaptığından yanlış hatırlamıyorum dimi
Bugün nasıl unuttum ben alacaktım ya
Malum oldu galiba bu sabah ben ondan yaptımEvet canım milföyden yapıyorum..Bu sefer hiçbir yerini kesmedim.Orta kısmına herşeyi dizdim kenarlarına yumurta sarısı sürdüm.Susam ,çörek otu ...Sonra pişirdim..

Son düzenleme:
Nevoş sana bir şey anlatacağım
Bugün sürekli bir şeyleri sezinliyorum
Telefonum çalmadan şimdi telefonum çalacak diyorum telefon çalıyor..
Arkadaşıma şakasına aaaa sen kesin x bölüme yerleşmişsindir diyorum aylardır görüşmediğim biri nereye yazdığını bilmeden,hop o bölüm çıkıyor..
Arkadaşıma şakasına düşersin sen şimdi diyorum hop ayağı takılıyo düşüyo
Bugün canım bundan çekiyor hop sana geliyorum sende sabah bundan yapmışsın
Neler oluyor nevreste hep bu pizzaları yiyemediğim için mi böyle oluyor
Neler oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…