etek aldim almaz olaydim :(

ben senin yorumun için yazmamıştım onu. önceki sayfalarda biri yazmıştı namaz kılmak gibi diye de ona yorum yaptım.

yok ne kırılması canım da bence böyle farzdır bile yazmasak daha iyi. sonuçta herkes öyle düşünmeyebilir. din adamları bile bu konuda kesin karara varamamışlardır.

demek istediğim bu yani sadece konuya yorum yapılsa yani kapanmanın gerekliliği anlatılması yerine daha iyi olur. yoksa saygısızca yorumda bulunulmamış tabi ki Allah herkese nasip etmez demiş mesela biri ama bu hoş değil şimdi. yoksa diğer üyenin yorumu elbette ki çok sert ve kırıcı.

Son düzenleme:

Dini konu ve tartışma yasak olduğu için ben ilk başta yalnızca konuya yorum yaptım aslında. Ve ben yorum yaptığım sırada okuduğum diğer yorumlar da öyleydi. Ama bunu ilk başlatan bahsettiğim üye oldu. Ben kimsenin giyimine, hayat tarzına hakaretvari yorum yapmadığım için aynı saygıyı karşı taraftan da bekliyorum ve söyledikleri ağırıma gitti o yüzden savunmaya geçtim canım.

Allah muhaza!!!! Örtü takmayıp günaha girmek ayrıdır, bu insanı günahkar yapar amaaa Allah C.C bildirmiş olduğu ayetleri inkar etmek insanı dindar çıkartır. İyi araştırmanız lazım. ÖRTÜNME olmadığını ispatlamanız lazım..

Siz başınız açık mı namaz kılıyorsunuz acaba eğer namaz kılıyorsanız? Bu kadar namaz kılan ve kılmış kişiler yoksa yanlış mı yapıyor sizin yorumunuza göre?

"İslam’ın bir bütün olduğundan (tüm ayetlere iman edip birisini dışarıda tutma gibi bir lüksün olmayışından) hareketle İslam’ın herhangi bir hükmüne, ayetine, sembolüne yapılan bir saldırı ve hakaret de doğal olarak İslam’ı hedeflemiş olmaktadır."
"Çünkü tesettür hem Allah’u Teala tarafından Kuranda açık bir şekilde emredilmiş hem de İslam’ın sembolüdür. Bu konuyla ilgili olarak BVA tarafından yapılan bir kamuoyu yoklaması Fransız halkının % 68’inin Müslüman kadınların başörtüsü takmalarının Hıristiyan haç işareti ve Yahudilerin kippa giymelerinden farksız olduğu görüşünü taşıdıklarını ortaya koymuştur. Ankete katılanların % 73’ü de başörtüsünün diğer dinlerin sembolleri gibi inancı gösteren bir işaret olduğuna inandığını belirtmiştir. Almanya’da yapılanbenzeri bir anketten de aşağı yukarı aynı sonuçlar alınmıştı. (Avrupa’da Tesettür Tartışmaları Mustafa Özcan Yeni Asya Gazetesi yazarı)"

ebiş, sabrımızı zorlamasan iyi olacak artık...

Hanımlar,
dini konu ve yorumların yasak olduğunu unutur oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…