Başınızı anneniz istediği için değil içinizden geldiği zaman Allah rızası için kapatmalısınız.Ya bugun annemle alisverise ciktik , annem bi kactane etek begendi benim denememi istedi bende giydim guzelde durdu uzerimde aldik etekleri , etekler uzun , annem birden sallara bakmaya basladi o etekleri giydinmi kafanida kapatacan fln fistan demeye basladi cvp vermedim bitane sal aldi, icimden neyse camide giyerim dedim (her hafta gidiyorum camiye) eve geldik annem kac kere giydirdi etekleri bana daha sonra geldi eteklerin rengine uygun sallar getirdi bunlar yakisir o eteklere diye , etekleri giyde bakim deyip durdu bende giyiyorum sonra sallarida bi tak diyor takiyorum baksin diye sonra babam geldi oda sevindi uzun etek giydim diye ikisi basladi kiz ol artik kafanida kapatacan demelere fln bende baski yapmayin bu etekleri geri gotururum diye bagirdim , ya kac kere giydirdi o etekleri bana ya , tamam bende begendim yazin guzel olur dedim ama baski yapmaya basladilar artik basimida kapatmami bekliyorlar artik benden ya ben simdi istemiyorum kendime guvenmiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum kendim emin oldugum bi zaman kapanmak istiyorum , simdi baskiyla kapanip ilerde pisman olup acilmak istemiyorum neden anlamiyolaro etekleri giymekten korkar oldum simdiden
Başınızı anneniz istediği için değil içinizden geldiği zaman Allah rızası için kapatmalısınız.
Zorlamayla olacak iş değil bu anneniz farkında değil..
Benim bir arkadaşımda böyle 15 yaşında ailesinin zoruyla kapandı. Kınamıyorum ama aklı hep açık olmaktaydı dışarıda başını açıyordu hep bunun ezikliğini yaşadı. Sonra arkadaşıma ailesini karşısına alıp tamamen açılmasını yaptığının büyük dertlere sebep olacağını söyledim. Ve arkadaşım bütün zorluklra rağmen açıldı. Aileside bir yerde kabul etti artık. Her zaman derim kapanacaksan kendin için allah için içinden geldiğinde kapanmalısın. Canım tavrını koy.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın canım. Bakıyorum etrafa sözüm ona kapalılar ama laf olsun diye demek aile baskısıyla kapanmışlar. Üstte eşarp altta tayt.Bende dediginiz gibi kendi icimden gelerek kapanmak istiyorum. cok var oyle ailesi istedigi icin kapanip sonradan pisman olup acilanlar , ben oyle olmak istemiyorum icimden gelerek kapanmayi istiyorum. birde babam bazen el alem ne der demesine iyice sinir oluyorum ya banane el alemden. kapanmazsan kimse istemez seni evde kalirsin fln diyor sanki evli olan her kiz kapaliymis gibi. icimden gelmiyo ya napim
Bende dediginiz gibi kendi icimden gelerek kapanmak istiyorum. cok var oyle ailesi istedigi icin kapanip sonradan pisman olup acilanlar , ben oyle olmak istemiyorum icimden gelerek kapanmayi istiyorum. birde babam bazen el alem ne der demesine iyice sinir oluyorum ya banane el alemden. kapanmazsan kimse istemez seni evde kalirsin fln diyor sanki evli olan her kiz kapaliymis gibi. icimden gelmiyo ya napim
Bende dediginiz gibi kendi icimden gelerek kapanmak istiyorum. cok var oyle ailesi istedigi icin kapanip sonradan pisman olup acilanlar , ben oyle olmak istemiyorum icimden gelerek kapanmayi istiyorum. birde babam bazen el alem ne der demesine iyice sinir oluyorum ya banane el alemden. kapanmazsan kimse istemez seni evde kalirsin fln diyor sanki evli olan her kiz kapaliymis gibi. icimden gelmiyo ya napim
Haklısın canım. Bakıyorum etrafa sözüm ona kapalılar ama laf olsun diye demek aile baskısıyla kapanmışlar. Üstte eşarp altta tayt.
E ne anladın bu işten
canım içinden geldiği gibi istediğin gibi yaşa bir kere geliyoruz dünyaya
Başı kapalı olupta kıyafette bunun mantığını anlamamış olanları hep böyle ailesi tarafından baskıyla başını kapattığını düşünüyorum... Aksi durumda hiçbir açıklaması olamaz başını kapatan bir insanın dar hatta şuh sayılabilecek kıyafetler giymesinin.. Ailenizi anlıyorum, istiyorlardır ve bu istek nedeniyle sizi özendirsin diye o etekleri almışlardır...
Canım benim bahsettiğim arkadaşımın aileside hep elalem ne der diyordu. Bütün akrabalarımızın kızları kapalı sende kapanacaksın diye şart koşuyordu. Din için bile değil düşün! Sakın boyun eğme hem sen evleneceğin kişiyi kendin bulacaksın düşüncelerine uygun birini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başı kapalı olupta kıyafette bunun mantığını anlamamış olanları hep böyle ailesi tarafından baskıyla başını kapattığını düşünüyorum... Aksi durumda hiçbir açıklaması olamaz başını kapatan bir insanın dar hatta şuh sayılabilecek kıyafetler giymesinin.. Ailenizi anlıyorum, istiyorlardır ve bu istek nedeniyle sizi özendirsin diye o etekleri almışlardır...
Kesinlikle katılıyorum önermene. Aile zoruyla kendi bilinçlenmeden sadece örtünme amaçlı baş kapatılıyor, sonrasında absürd manzaralar... Ne yazık ki ülkemizde böyle durumlar çok fazla.
Katiliyorum dediklerine basi kapali olup dar giyenler cok malesef. Eteklere bisi demiyorum begendim kendim ama birden daha fazlasini bekliyorlar artik ama icimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?