- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
Demeyelim zaten kalkanı indirir.kimse sevgilisine kocasına bile dememiştir valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demeyelim zaten kalkanı indirir.kimse sevgilisine kocasına bile dememiştir valla![]()
vayy canına.bu hiç aklıma gelmemişti.siz mesleki olarak ajan gibi çzdünüz.limonlu turta ne alaka diyordumSarisin ya![]()
o kadar dil döktüm okula da başlamıştı.artık normal sevgili edinecekti.hiçbir işe yaramamış yahuuTakipte kal ceycey daha ne hikayeler çıkar zamanla Vanessa dan![]()
ben de çocuk dizisindeki chad allen adlı sarışın çocuğa.ama sonra netten bir baktım ki adam eşcinsel olmuş ben şokkkBende kucukken yilan hikayesindeki memoliye asiktim![]()
karışmayınn vanessam kariyer seviyor zeka seviyorrrHepte anne babaları ya doktor ya akedemisyen yada ünlü
Nedir bu insanların çocuklarının sende çektiği vanessa
Bi düş yakalarından
Piknik tüpü gibi patladım ajaksskelekearkadaşlar bir röportajda gördüm çocuğu.
instasına baktım ve o kadar yakışıklı ki anlatamam yani.
çok kusursuz bir çocuk sarı saçları ve uzun boyu beni bitirdi.
ted ankarayı ve odtüyü birincilikle bitirmiş.
anne ve babasını buldum.
annesi akademisyen babası ise doktor.
instadan limonlu turtam yazdım ama birkaç gündür görmedi.
ülkeye geri dçndüğünde nasıl tavlayabilirim
kafayı yedirtti bana
Kariyer ve zeka vanessayi sevmiyor amakarışmayınn vanessam kariyer seviyor zeka seviyorrr![]()
bu bulduğu adamlar bizi de sevmezdi halbukimmmHer konuda "kimse beni sevmez" diye ağlayıp gözünü hep yükseklere dikmen...
O benimdi bikeren tamam mıBende kucukken yilan hikayesindeki memoliye asiktim![]()
aile önemli.kız siteden bayağı şeyler öğrenmişşş.Her erkeğin anne ve babasıni da araştırıyor onları
da boş gecmiyor![]()
Vanessa da şaşırmaman lazım canım senin.. ben bdv aktif olmadığım halde ününü biliyorumnasıl yanii?tanımadığın çocuğa insta dan limonlu turtam mı yazdın?![]()
Aman sakin gitmesin birine gitmeye kalktı bütün gece ağda yaptıSeviyorsan git konuş bence