Ethica incirli hastanesine gidenler yardım!!

aliye83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.805
0
116
İstanbul
merhaba medical park bahçelievlere devam ediyordum ama doktorum tülin kocatepe hastaneden ayrıldığından yeni bir doktor ve hastane arayışındayım.
ethica incirli hastanesi hakkında bilginiz varmı. doktorlar muayene ücretleri, doğum ücretleri vs.?
şimdiden teşekkürler

canım bende incirliye gidiyorum ali paşa oksay doktorum.SGK ile şuanda kampanyası var eğer öğleden snr için randevu alırsan 5 ytl, sabahtan olursa 60 ytl.üstelik doktorumun muayne ettiği ultrason 4D her seferinde 3 boyutlu görebiliyorum bebeğimi:)

çok teşekkür ederim canım ilgin için.ben de arayıp fiyatları sorduğumda 60 ytl dediler muayeneye. ssklı oluncada mı bu fiyat dedim evet dediler. başka bişey söylemedi. doğum fiyatlarını sorduğumda da doktorların bilgi verdiğini söylediler. o yüzden gidenlere bi sorayım dedim ben de. bi bilgin var mı o konuda. doktorundan memnunmusun peki.

doktorumdan memnunum canım,yani şöyle anlatayım gereksiz hiçbir test yaptırmıyor,ilaç falan kullandırtmıyor, bilimsel olarak kesinlik kazanmamış hiç birşeye inanmam diyor.doğum için normal olursa 1000,sezeryan 1750 fiyat verdi.biraz yüksek gibi bende bu konuda tereddüt ettim ama kendi doktorumda doğuma girmek istediğim için kabul etmek zorunda kalıcam sanırım

canım bende ethicaya gidiyorum 7,5 aylık hamileyim.eşimin özel sağlık sigortası var ben ücret ödemiyorum.ama muayene ücreti 90 ytl bildiğim kadarıyla benim doktorum nur hanım.birde ali bey var orda.ben memnunum.

cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. yardımcı oldunuz gerçekten. 26. haftamda gidebilirim öyleyse. hem ne güzel 4 boyutluda görürüm tekrar bebişimi. nur hanımınki de 4 buytlu ultrason mu asiye 1985? sitede sadece 2 kişi mi varmış ethica ya giden?

slm
bende ethicada doğum yaptım doktorum dışarıdan geldi ama ssk mı kullanabildim.ethicanın böyle bir özelliği var demişti doktorum.oğluşum sarılık değerleri sınıra yakın diye fototerapi gördü sezeryanla oldu toplamda 1000 ytl ödedik hastaneye.doktorum dışarıdan geldiği içinde 1500 ytl ona verdik.bir arkadaşım Nur hn gitti ve doğumunu o yaptırdı çok ta memnun.allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.ben çok memnun kaldım hastaneden yalnızca hizmet gerçekten çok iyiydi alakalılar.

Arkadaşım Ali Bey' e gitti hep. Çok da memnun kaldı. Doğumunu da o yaptırdı. Şu aralar 30 YTL fark alıyormuş. Normalde diğer doktorlar için 5 y6tl ödüyorsunuz, bazen onu bile almıyorlar.

Arkadaşım Ali Bey' e gitti hep. Çok da memnun kaldı. Doğumunu da o yaptırdı. Şu aralar 30 YTL fark alıyormuş. Normalde diğer doktorlar için 5 y6tl ödüyorsunuz, bazen onu bile almıyorlar.

canım arkadaşın ne zaman doğum yaptı acaba? normalmi sezeryanmı oldu? bende ali beyin hastasıyım ve henüz doğum şekli belli değil son haftalarda bakarız dedi.yani kendisimi karar veriyor yoksa hastanın tercihinemi bırakıyor merak ettim

şu anda ethica da sosyal güvencesi olanlar için fark almıyorlar. bende elif esra uyardan randevu aldım. 22 ocakta gidicem. daha önce bu doktora muayene ola yada hakkında bilgisi olan var mı? esra hanımın da ultrasonu 4 boyutlu mu?bir de son olarak hastanede son doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

canım hastanenin kampanyası doktora göre değişiyor,benim doktoruma 30 ytl fark ödüyoruz ama elif hnm ücret almıyorlarmış,nasıl bi doktor hiç bilmiyorum.doğum ücretleride yılbaşından snr zamlanmış.fiyatı herkesin kendi doktoru veriyor,benimki normal için 1250,sezeryana 2000 dedi en son gittiğimde.gidince sende sorsana canım elif hnm bakalım kaç diyecek?4 boyutlu onun odasında olmasa bile,diğer ultrasonlarda bakıolar galiba,ama vardır hepsinde sanırım

sağol canım cevaın için. ben de elif hanı bi deniyim bakalım nasılmış. o zaman ona sorayım ben doğum fiyatlarını. genelde danışmadan muhasebeye yönlendiriyorlar bu tip bilgiler için. doktorların söylemesi garip. bakalım inşallah 4 boyutludur ultrasonu da. bi kez daha görebilirim bebişimi:)

rica ederim canım,burdada muhasebeye yönlendiriyor ama muhasebe de ''eğer doktorunuz bizim hastanemizdense biz fiyat vermiyoruz kendisi veriyor'' diyor.

Slm ben de ethicaya gidiyordum 7.ayıma kadar.doktorum nur hanım normale 2200 sezeryana 3300 dedibu fiyat da bize çok geldi.ayrıca ben memurum devlet d hiç karsılamıyor.1 aydır nisa hast.ne gidiyorum.sgk gecio.muayene 25 normal doğum 275,sezeryan 675.bence ethicaya gitmeden bir kere daha düsün.nisa da odaları gezdim çok güzel temiz doktorum ferda hnm çok iyi.genç dinamik ve operatör doktor.mürvet hnm ve reyhan hnmı da tavsiye ederim.görüşürüz..

bende ethıcaya gtcem inşşşş arkadaslar burdan bi ark tavsiye etti banada .ismi tahıbeymiş.ama ult sanırım eski cıhazlardanmış.anlamdım her doktrun ayrı cıhazımı var?bende 4 boyutlu istyommm çnkü bgune kadar gttgım doktor ne elını ne ayagını ne cinsiyetını söledi 6.ayımdayım artık isyan ettım.kaydirigubbakcemile2degstrmeye karar verdım ama doktor cok fazlamış ethıcada sanrım 25 demişti teldeki bayann.

kızlar ben ethicada yeni doğum yapmış biri olarak gerçekten tavsiye ediyorum.ben ali paşa beye gidiyordum,diğer doktorlarr için yorum yapamam doğrusu.ama kendi doktorum gerçekten bu işi para için yapmayan hastasının sağlığını düşünen bi doktor.kesinlikle gereksiz hiç masraf yaptırmayan,bi problem olmadktan sonra normal doğumu savunan bi doktor.ben normal doğum yaptım inanın suni sancı dahi verdirtmedi bana.fiyat konusunda da başından beri orada muayne oluyordum ve nst lerde falan doktorum bazen tamam bu sefer bizden olsun deyip ücret aldırtmıyordu,doğumda da kandi indirim hakkını kullandırtmış ve 1150 ye normal yaptım.

ben bugün ethicada Dr. Ali Paşa Bey'e ilk randevuma gittim.SGKlı 40 tl, sgksız 60tl muayene. 7+4teyim. Kalbi pıt pıt atıyor bebişimin. Ali Bey çok ilgili bir doktor. Kafamızdaki bütün sorulara daha biz sormadan cevapladı bütün sorularımızı, uzun uzun açıklamalar yaptı. Ultrasonu da çok iyi. Hem de karından bakıyor, tabii çok şüpheli bir durum varsa vajinal bakıyormuş. Ben doğumuma da inşallah Ali Bey girsin istiyorum. Eşimde de bende de müthiş güven uyandırdı.

merhaba vidi.Ali paşa beyi bende düşünmeye başladım.Ben diyabetliyim acaba Ali bey riskli gebelik takibide yapıyormu?

merhaba vidi.Ali paşa beyi bende düşünmeye başladım.Ben diyabetliyim acaba Ali bey riskli gebelik takibide yapıyormu?

merhaba canım,bildiğim kadarıyla yapıyor.çünkü öyle bi konu geçmişti aramızda bazı tahliller vardı onları yaptıracakmıyım diye sorduğumda ''senin riskli bi durumun yok boşuna masrfa girme,ama riskli gebelerimde herşeyi yaptırırım'' demişti.eğer kendisinin yinede tereddüt ettiği hastaları olursa başka bi doktor varmış 2.bi göz olarak ona yönlendiriyorum demişti.yani işini kesinlikle riske atmayan bi doktor.tabi bunlar benim gözlemim canım,en iyi kararı yine sen kendin gidip görüşerek verirsin.

sağol canım biraz içimi rahatlattın.Sende yeni doğum yapmışsın.Güle güle büyüt bebeğini.Darsı başıma inşallah senin tavsiyen ile bende Ali beye gideceğim.İnşallah hayırlısı olur.Hizmet olarak nasıl iyiler mi?İlgi ve alaka da çok önemli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…