Ethica incirli hastanesine gidenler yardım!!

ethicada şu anda doğum fiyatları normal 1500,sezeryan 2500 ssklı.bu fiyatlarda her şey dahil.

Bende o hastaneye Esra hanıma gıdıyorum ama doğum fıyatlarının hıç konuşmadık.. muayene ssk 25 Tl... aslında cok merak edıyorum... doğum yapmış olanlar paylaşırsa cok sevınırım... normal doğum pek duymadım o hastanede bu arada?

ben 4 üncü aymda eli paşa oskaya gittim ve gercekten çok memnun kaldım medıcal parktakı kadar sıra beklemıyor ordakı kadar sacmalık yasamıyorsun eticada çok yoğun ama sistemlerı farklı yukarıda bahseden arkadasa katılıyorum nevın nuğmanoğlu bana ıkılı testı yaptırıken önumuzdekı ay 3 lü testın var dedı ali beye basladım testlerı gösterdım ıkılı testın cok ıyı kan sayımın harıka 3 lü teste gerek yok dedı gercekten ıyı bır doktor ve gereksız bişy yaptırmıyor...

ben de ethıca da Ugur Kal'a gıdıyorum gercekten cok memnunum herseyı sen sormadan cevaplıyor.cok rahat hıssedıyorum kendımı.guven cok onemlı ve bana bu guvenı verebıldı.ve 4d ultrasona gırıyorum.ama saat 11 e kadar orda ve muayeneucretı ssk lı 90 tl ve dogumu sordugumda normal 2500 sezeryan 2900 dedı pahalı ama yapabılecegım bısı yok .ınsallah yapabılecegı bısıler vardır :)

arkadaşlar neden dışardan doktor geliyor ki doğuma ? 1500 lira vermiş bi arkadaşımız o doktora ekstradan gece falan olunca hastanenin kendi doktoru mu gelmiyo ondan mı, dışardan gelen mi daha iyi anlamadım ben bunu?

Uğur Kal'a çok iyi diyorlar, onda doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlar, yana döne tavsiye ediyorlar.

arkadaşlar ben kızımı 2008 de orda dogum yaptım ama eşim işbankasında çalışıyor hic fark almadılar 1000 küsürdü o zaman
şimdi 28.kızıma hamileyim gene ethicaya gidiyorum önümüzdeki ay soracagım fark alacaklar mı ne kadar sez.diye haberdar ederim hala ilgilenen varsa...
benim ipekte de şimdi ki bebeğimde de drum nur tüzüner
ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
doktordan cok en yakın arkadaşım gibi ....

ayy ipek soda doktu pc kafayı yedi
2.kızıma hamileyim şu an...

Selam kızlar,

Ben Eda. 8 aylık hamileyim. Kısmetse doğumumu Ethica İncirli'de yapıcam. Gerçi ben doktorumu dışarıda getiricem. Hamileliğim boyunca tüm kontrollerimi anneminde doktoru olan özel bir doktorda yaptırdım. Doğal olarak doğuma da o girsin istiyorum. Az önce Ethica'yı aradım ve fiyat istedim.
Doktor hariç sezeryan (özel sigortalı) doğum paketi : 1500-1600 TL arasıymış.
Pakete, 2 günlük tek kişilik oda ücreti (+300 TL ile suit oda isteyebiliyorsunuz), doğum öncesi kontrol, tahlil ve tetkikler, doğum sonrası anne ve bebek kontrol, bakım, tahlil ve tetkikler dahildir. Epidural ücrete dahilmiş. Ayrıca hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi mevcut (bu çok önemli !!!). ilgilenenlere duyurulur.

Gördüğüm kadarıyla herkes bu hastaneden memnun. Zaten bir arkadaşım da bu hastanede doğum yapmıştı ve memnun kalmıştı. Önümüzdeki günlerde kısmetse hastaneye bizzat gidip, odalarını görücem.

Hepinize sağlık dolu günler..

Arkadaşlar merhaba,

ben de şuan 12 haftalık hamileyim ve 2. hamileliğim. İlk hamileliğimde avcılar medicana'da Özgür Tetikcan'a gitmiştim, inanılmaz memnun kalmıştım, hem doktorumdan, hem hastaneden kısacası herşeyden. Doktorum, güleryüzlü, cana yakın vs. Daha sonra beşiktaş'a taşındık, uzak oluyor diye Ethica 'da Ali bey'e gittim. Ama o zaman Özgür hanımdan vazgeçemedim.
Fakat bu hamileliğimde doktorumda bir gariplik var. iki kez gittim şimdiye kadar ama içime sinmeyen bir şeyler var nedense. Mesela folik asit içmene gerek yok! dedim, şok oldum. Elevit'de varmış. (ama toğlam 0.8mg) falan filan. Şimdi Ethica'ya yeniden gitmek istiyorum. Ama kafam allak bullk oldu. Bir arkadaşım Elif Esra Uyar'ı tavsiye etti, ama buradan okuduklarımdan da kafam karıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şükür sorunsuz bir gebelik geçirdim ilknide bu da böyle görünüyor. Bana, güleryüzlü, hastasına değer veren, hadi bitsin de gitsin şeklinde bir şey hissettirmeyen, doğumda ilgili.. yani herkesin istediği:) gibi birini tavsiye edebilir misiniz Ethica'dan?

Selin merhaba,

Hafta başı doğum iznine ayrılabilmem için rapor almak için yine Ethica İncilirli hastanesine gittik. Bizimle Op. Dr. Nur TÜZÜNER ilgilendi. Son derece ilgili gözüküyordu. Bize ayrıntılı bilgiler verdi. Ayrıca bu doktor arkadaşımın da doktoru, O da çok memnun bu doktordan. Sana bu doktoru tavsiye edebilirim.

Ayrıca daha öncede bahsettiği üzere gitmişken odalarını da gezdik. Normal odaları güzel fena değil. Ne büyük, ne de küçük. Odada bir tane kanepe var. Suit oda ise cidden çok büyük ve geniş, 2 tane de kanepesi var. Çok ziyaret edeniniz olacaksa 300 TL farkla suit oda tutmanız daha iyi olur. Hee bu arada, eşiniz doğuma girsin istiyorsanız eğer, hastane buna izin vermiyor ne yazıkki ameliyathanede bayılan babalar olmuş, o yüzden artık almıyorlarmış. Benim de eşim girmek istiyordu ama ne yazıkki giremeyecek.

Doktor haric, özel sigortalı derken? Hastanenin kendi doktoru da mi haric yani? Sgk fiyati miymis bir de bu fiyat?
Ben Avrasya Tamer Bey ile Ethica Ali Pasa Bey arasında kaldım. Avrasya' nın doğum ücretini bilmiyorum, öğrenip kıyas yapmam lazım...

Kasolet

Çok teşekkür ederim bilgi için. O hastaneden bir elif esra Uyar'ı tavsiye ettiler. Hala karar vermiş değilim inanın ki. Peki oranın doktoru doğuma giriyorsa ne kadar oluyormuş bir bilgi verdiler mi?

ali paşa oksayın su anda ssk lı muane ücreti nedir bilen varmı acaba ?

Merhaba. Ben gebe degilim olamiyorum cunku cikolata kistim var. Oneri uzerine tahibe derici hanima gitim. Sanki beni daha once gormus gibi cok ilgilendi. Ters biridegil guleryuzlu sicakkanli:)) gerekli tahlil tetkikler yapildi bana kontrole gidecem yakinda. Bir ogretmen arladasimin esi orada dogum yapti ozellikle cocuk acil bolumu olmasindan orayi tercih etmisler cok memnun kalmislar. İkinciyi de tahibe hanimda dusunuyorlarmis. Baska bir ogr. Arkadasim 2 aylik hamile. O gittiginde, Yumurtlama gunun bu sali olacak pazartrs, sali , carsambayi sakin bos gecirme demis. Gun asiri derler sen onlara bakma rahtina bak bos gecirme demis gulerek) kiz da denedim ve oldu diyor bu kadar kesin konusabiliyor olusu benim cok hosuma gitmisti acikcasi) ben kendim de gidiyorum. İstedigin birsey olursa yardimci olmaya calisirim))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…