ben de ethıca da Ugur Kal'a gıdıyorum gercekten cok memnunum herseyı sen sormadan cevaplıyor.cok rahat hıssedıyorum kendımı.guven cok onemlı ve bana bu guvenı verebıldı.ve 4d ultrasona gırıyorum.ama saat 11 e kadar orda ve muayeneucretı ssk lı 90 tl ve dogumu sordugumda normal 2500 sezeryan 2900 dedı pahalı ama yapabılecegım bısı yok .ınsallah yapabılecegı bısıler vardır :)
arkadaşlar ben kızımı 2008 de orda dogum yaptım ama eşim işbankasında çalışıyor hic fark almadılar 1000 küsürdü o zaman
şimdi 28.kızıma hamileyim gene ethicaya gidiyorum önümüzdeki ay soracagım fark alacaklar mı ne kadar sez.diye haberdar ederim hala ilgilenen varsa...
benim ipekte de şimdi ki bebeğimde de drum nur tüzüner
ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
doktordan cok en yakın arkadaşım gibi ....
Selam kızlar,
Ben Eda. 8 aylık hamileyim. Kısmetse doğumumu Ethica İncirli'de yapıcam. Gerçi ben doktorumu dışarıda getiricem. Hamileliğim boyunca tüm kontrollerimi anneminde doktoru olan özel bir doktorda yaptırdım. Doğal olarak doğuma da o girsin istiyorum. Az önce Ethica'yı aradım ve fiyat istedim.
Doktor hariç sezeryan (özel sigortalı) doğum paketi : 1500-1600 TL arasıymış.
Pakete, 2 günlük tek kişilik oda ücreti (+300 TL ile suit oda isteyebiliyorsunuz), doğum öncesi kontrol, tahlil ve tetkikler, doğum sonrası anne ve bebek kontrol, bakım, tahlil ve tetkikler dahildir. Epidural ücrete dahilmiş. Ayrıca hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi mevcut (bu çok önemli !!!). ilgilenenlere duyurulur.
Gördüğüm kadarıyla herkes bu hastaneden memnun. Zaten bir arkadaşım da bu hastanede doğum yapmıştı ve memnun kalmıştı. Önümüzdeki günlerde kısmetse hastaneye bizzat gidip, odalarını görücem.
Hepinize sağlık dolu günler..
ali paşa oksayın su anda ssk lı muane ücreti nedir bilen varmı acaba ?
Arkadaşlar merhaba,
ben de şuan 12 haftalık hamileyim ve 2. hamileliğim. İlk hamileliğimde avcılar medicana'da Özgür Tetikcan'a gitmiştim, inanılmaz memnun kalmıştım, hem doktorumdan, hem hastaneden kısacası herşeyden. Doktorum, güleryüzlü, cana yakın vs. Daha sonra beşiktaş'a taşındık, uzak oluyor diye Ethica 'da Ali bey'e gittim. Ama o zaman Özgür hanımdan vazgeçemedim.
Fakat bu hamileliğimde doktorumda bir gariplik var. iki kez gittim şimdiye kadar ama içime sinmeyen bir şeyler var nedense. Mesela folik asit içmene gerek yok! dedim, şok oldum. Elevit'de varmış. (ama toğlam 0.8mg) falan filan. Şimdi Ethica'ya yeniden gitmek istiyorum. Ama kafam allak bullk oldu. Bir arkadaşım Elif Esra Uyar'ı tavsiye etti, ama buradan okuduklarımdan da kafam karıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şükür sorunsuz bir gebelik geçirdim ilknide bu da böyle görünüyor. Bana, güleryüzlü, hastasına değer veren, hadi bitsin de gitsin şeklinde bir şey hissettirmeyen, doğumda ilgili.. yani herkesin istediği:) gibi birini tavsiye edebilir misiniz Ethica'dan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?