canım bgun bende 2.duzey ultrasona grdım bebgımın bagrsaklarında sorun cıktı cok üzgunum ama bundan sorası içn ali beyı düşünuyorum,tercıhım 4 bytlu ult olması cunku bagrsakları takıp edılcek.ali beyın ult 4 boyutlumu?
hülyacım peki çocuk doktoru işini naptın ethicaya devam ediyorsun önerebileceğin bir çocuk doktoru varmı
hihoyyytm.joyy inşallah bebişinin sorunu hallolur canım inşallah önemli bişey değildir.cinsiyetini göremedi doktor demiştin 2.düzeyde belli oldumu? benimki o zaman belli olmuştu
hihoyyyt
saol canım inş,ewet belli oldu kız,nevra sorun olursa gel demiştı hemen gıttım yoktu,kocası baktı sonuclara ve gercekten cok farklı cok alakalı,evi aradı akşm üstü nevradan tık yok ,
:çok üzgünüm:
senin de prensesin olacak demek çok sevindim bu mübarek gecede bol bol dua edelim sorunsuz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza.nevra hanımın eşi hakan bey çok kibar biri gerçekten.kendisi biraz feyz almalı eşinden.ben kan uyuşmazlığı iğnemi yazdıracağım zaman şehir dışındaydı ben cebinden tam 5 kez aradım kızına açtırdı her defasında vazgeçtim aramaktan geri dönmedi bile merak bile etmedi neden bu kadar ısrarla arıyor diye.seninle bu yönden kaderimiz aynıymış.umarım sende ilgili iyi bir doktor bulursunda en azından psikolojin düzelir her zaman ulaşabileceğin güvenilir bir doktorun olması çok rahatlatıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?