Ethica incirli hastanesine gidenler yardım!!

teşekkür ederim canım darısı başına.
hizmet olarakta ben çok beğendim canım,randevulu olarak gittiğim zamanlarda gerçekten hiç bekletilmedim,hatta bazen aklıma takılan bişey olduğunda bile geçerken uğrayıp doktorumla görüşebiliyordum.gecenin bi vakti bi problem hissedersem rahatlıkla araybiliyordum.
özellilede doğum yapacağım gün kat hizmetlerinden gerçekten memnun kaldım,ebem oldukça ilgiliydi.sezeryan olan arkadaşlarda vardı bu sitede onlarda çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi.

benim 7 yaşında bir kızım var.Onu da diyabetli dünyaya getirdim.Ama doktorum emekli oldu.O nedenle iyi bir doktor ve iyibir hastane arayışına girdim.Bir şey daha sorabilir miyim sana?Tahliller ve görüntülemeler için sgk geçerli oluyor mu?Özel sağlık sigortamı doğumda kullanacağım da...

canım bgun bende 2.duzey ultrasona grdım bebgımın bagrsaklarında sorun cıktı cok üzgunum ama bundan sorası içn ali beyı düşünuyorum,tercıhım 4 bytlu ult olması cunku bagrsakları takıp edılcek.ali beyın ult 4 boyutlumu?

Ermaer tahlillerde Sgk bi kısmını karşılıyor.

M.joyy canım umarım bebişindeki problem kısa zamanda halolur.ali beyin ultrasonu 4D

hülyacım peki çocuk doktoru işini naptın ethicaya devam ediyorsun önerebileceğin bir çocuk doktoru varmı

m.joyy inşallah bebişinin sorunu hallolur canım inşallah önemli bişey değildir.cinsiyetini göremedi doktor demiştin 2.düzeyde belli oldumu? benimki o zaman belli olmuştu

hülyacım peki çocuk doktoru işini naptın ethicaya devam ediyorsun önerebileceğin bir çocuk doktoru varmı

yok canım ya açıkçası tavsiye edemiycem,15 günlük çocuğa hafif ishal var diye antibiotik yazdı,bizde bi daha gitmemeye karar verdik.ama nereye gidicez bundan sonra bilmiyorum,tavsiyelere açığız yani:)

ben oğlum 20 günlükken gezmediğim doktor kalmadı. en ünlü!!! denilen doktora bile gittim diyebilirim. kesinlikle memnun kalmadım. yaklaşık 2 senedir nisa hastanesinde Remzi ERkesim e gidiyoruz. gerçekten çok memnunum. ilaç yanlısı değil, aradığınızda ulaşabiliyorsunuz.

m.joyy inşallah bebişinin sorunu hallolur canım inşallah önemli bişey değildir.cinsiyetini göremedi doktor demiştin 2.düzeyde belli oldumu? benimki o zaman belli olmuştu
hihoyyyt
saol canım inş,ewet belli oldu kız,nevra sorun olursa gel demiştı hemen gıttım yoktu,kocası baktı sonuclara ve gercekten cok farklı cok alakalı,evi aradı akşm üstü nevradan tık yok ,
:çok üzgünüm:

senin de prensesin olacak demek çok sevindim bu mübarek gecede bol bol dua edelim sorunsuz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza.nevra hanımın eşi hakan bey çok kibar biri gerçekten.kendisi biraz feyz almalı eşinden.ben kan uyuşmazlığı iğnemi yazdıracağım zaman şehir dışındaydı ben cebinden tam 5 kez aradım kızına açtırdı her defasında vazgeçtim aramaktan geri dönmedi bile merak bile etmedi neden bu kadar ısrarla arıyor diye.seninle bu yönden kaderimiz aynıymış.umarım sende ilgili iyi bir doktor bulursunda en azından psikolojin düzelir her zaman ulaşabileceğin güvenilir bir doktorun olması çok rahatlatıcı oluyor.

amin canımmmmmmmm insallahhhhhhh,senınde cok az kaldı meleğine kavusmanahihoyyyt..randevu aldım bgun ethıcaya ayın 20 sıne inş iyileşir o zamana kadar:Saruboceq:bebek odası teleşı sardı şimdide çok pahalı bebek odaları ya,çileke baktık dün esimle indirme g:Saruboceq:irmiş sadece normel yatak ve çamasırlık 800 tl..dolap şimdilk düşnmuyorum ....bakalım allah herkezın gönlüne göre versınnnn

24 nisan günü ethica incirli hastanesinde ep. sezeryanla doğum yaptım...
memnuniyetimi anlatmadan edemem.
Mükemmel bir dr. Tahibe DERİCİ.kontroller sırasındaki ilgisi doğumda ve sonrasında da devam etti cuma günü doğum yaptım cumartesi pazar günleri izinli olmasına rağmen hastaneye gelip benimle ilgilendi.doktorum değil en yakınımla olduğum kadar rahattım doktoruma karşı.bilgisi kadar ilgiside takdir edilesi.
hastanenin hizmetinden çok memnun kaldık.personel çok güler yüzlü.bebek hemşireleri bebeğin her türlü bakımını yapıyr.altını bile değiştirmedim.hazırladığım hastane çantasındaki bir çok şeyi kullanmadan eve geri getirdim (hasta bezi,bebek bezi,poposil vs.)
doğumum epidural sezeryan ile oldu.kesinlikle tavsiye ediyorum.epidural tam bir mucize.bebeğinin ilk ağlayışını duymak onu hemen görmek gibisi yok.
bütün bebek bekleyen anneleri Allah hayırlısıyla yavrularına kavuştursun.inşallah herkesin doğumu ve sonrası benimki kadar rahat ve sorunsuz olur .

:CüvCüv:ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok en cok sewındımmmmmmmmmmmm yaaaaa allah analı babalı buyutsunnnn inaşşalahhhhhh...Şeniz

ethica 2010 fiyatlarından haberiniz varmı? ekstra masrafları cok dıyolar bu hastahane için ne dersiniz arkadaslar?

ben orada dogum yapacagım dr dıs dr olacak fıyatlardan haberım yok henuz

bu tabi oranın doktorlanın fıyatıdır dısardan gelecek olan doktor da eklenınce kac olucak artık bılemıyorum

bu benim doktorun fiyatı dışardan geelecek ama herkes hastanenin ekstra masrafları olduğunu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…