arkadaşlar etimed için düşüncelerinizi yazarmıısnızzz hasta odalarını gezdinizmi hemşireler çalışanlar nasıl doğum üzcretne neler dahil
arkadaşım sen nereye gidiyorsun etimede mi ? ben lokman hekime gidiyorum da belki doktorumu değiştirebilirim cevap verirsen sevinirim..Arkadaşlar gidip memnun kalan var mı ? Banu UÇAR'ı çok tavsiye ediyorlar????
arkadaşım sen nereye gidiyorsun etimede mi ? ben lokman hekime gidiyorum da belki doktorumu değiştirebilirim cevap verirsen sevinirim..
etimedde hangi doktora gidiyorsun ?evet arkadaşım Etimed'e gidiyorum ve çok memnunum
ben hala lokman hekime gidiyorum da lokman hekim hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum etimedi denesem mi diye düşünüyorum valla napacağımı bilmiyorum...evet arkadaşım Etimed'e gidiyorum ve çok memnunum
etimedde hangi doktora gidiyorsun ?
pardon ya banu hoca yazmışsın görmedim...evet arkadaşım Etimed'e gidiyorum ve çok memnunum
Mrb bende etimed e gidicem ama hastane hakkında pek bilgim yok doğum ücreti nekadar bilginiz varmı kendi Dr muz doğuma geliyormu gece falan sancilanirsakSorulara genel bir cevap vereyim , ben Banu Hocaya gidiyorum, odaları gezdim tek kişilik odaları ve suit odaları çok güzel iki kişilik odalarıda mevcut onlarda gayet iyiydi ama tüm tek kişilik odalar dolduğunda iki kişilik odaları açıyorlar, Işıl Ebe ile tanışmıştım çok iyi ve bilgili bir ebe ve hemşireler çok ilgili, tüp bebek tedavisi ile ilgili de Emel Hoca'nın ismini ben çok duydum :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?