Etimed hastanesi

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
Arkadaslar etimed hastanesine giden varmi aranizda ben yeni basliyorum daha bir kere gittim sizler mwmnunmusunuz

Bugün bende etimede gittim kalp atışları için ilk dogumumu lokman hek.yapmistim memnundum bakalım 2.3.kontrolde kararımı veririm sen memnunmusun hangi dr dasin? ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar etimed için düşüncelerinizi yazarmıısnızzz hasta odalarını gezdinizmi hemşireler çalışanlar nasıl doğum üzcretne neler dahil

Bende etimed iyiyse denemeyi düşünüyorum ama kimseden yorum yok.

Net teki iyihekim forumunda mesut beyden çoğunluk memnun ben bi kere sema hanıma gittim daha karar vermiş değilim bilen doğuran varsa yazsın: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar etimedden memnunsanız lütfen yazın muayene ücretleri ikili tarama detaylı usg filan fiyatlar ne kadar ona göre etimede başlamayı düşünüyorum

Fiyat olarak en uygun burası memnum olan var mı? maddi anlamda zorlanacağımız için diğer özel hastaneler bizi aşıyor

bende tedavi için gidicem bakalım allah izin verirse muane ücreti uygun 30tl ben pko hastasıyım ve bebek istiyoruz tüp bebek ve infertilite bölümüyle görüştüm ilk muane ücretsizmiş bu bölümde bakalım bende haftaya gidicem inş hamile olarak yazarım buraya sonuçları

Arkadaşlar gidip memnun kalan var mı ? Banu UÇAR'ı çok tavsiye ediyorlar????

Arkadaşlar gidip memnun kalan var mı ? Banu UÇAR'ı çok tavsiye ediyorlar????
arkadaşım sen nereye gidiyorsun etimede mi ? ben lokman hekime gidiyorum da belki doktorumu değiştirebilirim cevap verirsen sevinirim..

Sorulara genel bir cevap vereyim , ben Banu Hocaya gidiyorum, odaları gezdim tek kişilik odaları ve suit odaları çok güzel iki kişilik odalarıda mevcut onlarda gayet iyiydi ama tüm tek kişilik odalar dolduğunda iki kişilik odaları açıyorlar, Işıl Ebe ile tanışmıştım çok iyi ve bilgili bir ebe ve hemşireler çok ilgili, tüp bebek tedavisi ile ilgili de Emel Hoca'nın ismini ben çok duydum :=)

evet arkadaşım Etimed'e gidiyorum ve çok memnunum
ben hala lokman hekime gidiyorum da lokman hekim hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum etimedi denesem mi diye düşünüyorum valla napacağımı bilmiyorum...

Mrb bende etimed e gidicem ama hastane hakkında pek bilgim yok doğum ücreti nekadar bilginiz varmı kendi Dr muz doğuma geliyormu gece falan sancilanirsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…