Etimed hastanesi

Mrb bende etimed e gidicem ama hastane hakkında pek bilgim yok doğum ücreti nekadar bilginiz varmı kendi Dr muz doğuma geliyormu gece falan sancilanirsak
Ben etimedde dogum yaptim aralik ayinda doktorum banu hanimdi gayette ilgili bi doktor saolsun dogumum sezeryan oldu iki gece tek kisilik odada kaldim ve toplam odedigimiz miktar 1.250 lira oldu. Arti bu fiyata dogumdan bi hafta sonraki anne bebek saglik muayenesi de dahil. Diger marka ozel hastanelerden eksik bi tarafi yok ve fiyatida gayet uygun...

Sezeryan olursa kendi doktorunuz giriyor ani sanci olurda gece dogum olacaksa o anki nobetci doktor giriyor. Rabbim herkezin yawrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Sezeryan olursa kendi doktorunuz giriyor ani sanci olurda gece dogum olacaksa o anki nobetci doktor giriyor. Rabbim herkezin yawrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hemşireler Ebeleri falan nasıldı memnun kaldınız mi siz sezeryani kendinizmi istediniz ben bir aksilik olmadığı sürece normal istiyorum da

Hemşireler Ebeleri falan nasıldı memnun kaldınız mi siz sezeryani kendinizmi istediniz ben bir aksilik olmadığı sürece normal istiyorum da
. Hemsireler gayet guler yuzlu ve ilgililerdi. Benim 37. Haftada yuksek tansiyon ciktigi icin sezeryani kendim istedim. Bende normal dogum istiyordun ama kismet buymus. İnsallh sizde bi aksilik cikmazda istediginiz gibi normal dogum olur

Hamileliğimi ben Banu Hoca ile öğrendim, evime yürüme mesafesinde olduğu için 3lü tarama testine kadar Banu hoca ile devam ettim, son derece güleryüzlü pozitif bir bayan. Birlikte ilk kese, ilk kalp atışı, oğlumun ilk cinsiyet tahmini:) %80 ihtimalle demişti, ilk fotoğrafları hep onunla yaşadık...
Ben gittiğim zaman zarfında memnun kaldım.
Sonrasında özel sağlık sigortası nedeniyle başka hastaneye geçiş yaptım.

. Hemsireler gayet guler yuzlu ve ilgililerdi. Benim 37. Haftada yuksek tansiyon ciktigi icin sezeryani kendim istedim. Bende normal dogum istiyordun ama kismet buymus. İnsallh sizde bi aksilik cikmazda istediginiz gibi normal dogum olur
Ins sağlıkla büyütün evladınızi umarım bende memnun kalırım

Hastanede 4 boyutlu ultrason var mı acaba?

Size bir sorum daha olacak. Sezeryani genel anestezi mi yoksa epidural mi oldunuz?

Yok onemli degil anliyorum sizin telasinizi ve merakinizi. Ewt zaten direkt yuzunu gosteriyor 3 boyutluda ve dogdugunda da ultrasyon fotosuyla ayniydi..

aminn inş..bnm bi şeker yuklemem kaldı onuda devlette yaptırıp mı gitsem orda mı yaptırsam acaba..ne kadar ki şeker yuklemesinin fiyatı.

aminn inş..bnm bi şeker yuklemem kaldı onuda devlette yaptırıp mı gitsem orda mı yaptırsam acaba..ne kadar ki şeker yuklemesinin fiyatı.
Onun hakkinda bilgim yok ben seker yuklemesi yaptirmadim aclik tokluk kani verdim onda da gebelik sekerim olmadigi belli oldu zatn

dün etimedde şeker yüklemesi testi yaptırdım ayrıca idrar tahlilide verdim. muayene ücreti dışında ücret almadılar benimde ilk gidişimdi çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…