- 24 Mart 2015
- 61
- 75
- 88
- 35
Ben etimedde dogum yaptim aralik ayinda doktorum banu hanimdi gayette ilgili bi doktor saolsun dogumum sezeryan oldu iki gece tek kisilik odada kaldim ve toplam odedigimiz miktar 1.250 lira oldu. Arti bu fiyata dogumdan bi hafta sonraki anne bebek saglik muayenesi de dahil. Diger marka ozel hastanelerden eksik bi tarafi yok ve fiyatida gayet uygun...Mrb bende etimed e gidicem ama hastane hakkında pek bilgim yok doğum ücreti nekadar bilginiz varmı kendi Dr muz doğuma geliyormu gece falan sancilanirsak
Sezeryan olursa kendi doktorunuz giriyor ani sanci olurda gece dogum olacaksa o anki nobetci doktor giriyor. Rabbim herkezin yawrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahBen etimedde dogum yaptim aralik ayinda doktorum banu hanimdi gayette ilgili bi doktor saolsun dogumum sezeryan oldu iki gece tek kisilik odada kaldim ve toplam odedigimiz miktar 1.250 lira oldu. Arti bu fiyata dogumdan bi hafta sonraki anne bebek saglik muayenesi de dahil. Diger marka ozel hastanelerden eksik bi tarafi yok ve fiyatida gayet uygun...
Hemşireler Ebeleri falan nasıldı memnun kaldınız mi siz sezeryani kendinizmi istediniz ben bir aksilik olmadığı sürece normal istiyorum daSezeryan olursa kendi doktorunuz giriyor ani sanci olurda gece dogum olacaksa o anki nobetci doktor giriyor. Rabbim herkezin yawrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
. Hemsireler gayet guler yuzlu ve ilgililerdi. Benim 37. Haftada yuksek tansiyon ciktigi icin sezeryani kendim istedim. Bende normal dogum istiyordun ama kismet buymus. İnsallh sizde bi aksilik cikmazda istediginiz gibi normal dogum olurHemşireler Ebeleri falan nasıldı memnun kaldınız mi siz sezeryani kendinizmi istediniz ben bir aksilik olmadığı sürece normal istiyorum da
Ins sağlıkla büyütün evladınızi umarım bende memnun kalırım. Hemsireler gayet guler yuzlu ve ilgililerdi. Benim 37. Haftada yuksek tansiyon ciktigi icin sezeryani kendim istedim. Bende normal dogum istiyordun ama kismet buymus. İnsallh sizde bi aksilik cikmazda istediginiz gibi normal dogum olur
Ben etimedde dogum yaptim aralik ayinda doktorum banu hanimdi gayette ilgili bi doktor saolsun dogumum sezeryan oldu iki gece tek kisilik odada kaldim ve toplam odedigimiz miktar 1.250 lira oldu. Arti bu fiyata dogumdan bi hafta sonraki anne bebek saglik muayenesi de dahil. Diger marka ozel hastanelerden eksik bi tarafi yok ve fiyatida gayet uygun...
Hayir yoktu sanirim cunku ben 3 boyutluda goruyordum bebisimiHastanede 4 boyutlu ultrason var mı acaba?
Anladım teşekkür ediyorum.Hayir yoktu sanirim cunku ben 3 boyutluda goruyordum bebisimi
Size bir sorum daha olacak. Sezeryani genel anestezi mi yoksa epidural mi oldunuz?Ben etimedde dogum yaptim aralik ayinda doktorum banu hanimdi gayette ilgili bi doktor saolsun dogumum sezeryan oldu iki gece tek kisilik odada kaldim ve toplam odedigimiz miktar 1.250 lira oldu. Arti bu fiyata dogumdan bi hafta sonraki anne bebek saglik muayenesi de dahil. Diger marka ozel hastanelerden eksik bi tarafi yok ve fiyatida gayet uygun...
Epidural anestezi ile dogum yaptimSize bir sorum daha olacak. Sezeryani genel anestezi mi yoksa epidural mi oldunuz?
Size çok fazla soru sordum kusura bakmayın :) Benim dediğim bebeğin yüzünün görülebildiği ultrason çeşidi 3 boyutluymuş galiba 4 boyutlu değilmiş. Siz 3 boyutlu da yüzünü görebilmiş miydiniz?Epidural anestezi ile dogum yaptim
Yok onemli degil anliyorum sizin telasinizi ve merakinizi. Ewt zaten direkt yuzunu gosteriyor 3 boyutluda ve dogdugunda da ultrasyon fotosuyla ayniydi..Size çok fazla soru sordum kusura bakmayın :) Benim dediğim bebeğin yüzünün görülebildiği ultrason çeşidi 3 boyutluymuş galiba 4 boyutlu değilmiş. Siz 3 boyutlu da yüzünü görebilmiş miydiniz?
Yenidoğan yogun bakım unitesi var.dimi.bende hastane degiştirecem orayı dusunuyorum ınş iyi olurYok onemli degil anliyorum sizin telasinizi ve merakinizi. Ewt zaten direkt yuzunu gosteriyor 3 boyutluda ve dogdugunda da ultrasyon fotosuyla ayniydi..
Evet var ama biz kullanmadik ins sizede nasip olmasin bebisiniz saglicakla zamaninda dogsunYenidoğan yogun bakım unitesi var.dimi.bende hastane degiştirecem orayı dusunuyorum ınş iyi olur
Onun hakkinda bilgim yok ben seker yuklemesi yaptirmadim aclik tokluk kani verdim onda da gebelik sekerim olmadigi belli oldu zatnaminn inş..bnm bi şeker yuklemem kaldı onuda devlette yaptırıp mı gitsem orda mı yaptırsam acaba..ne kadar ki şeker yuklemesinin fiyatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?