Etimed hastanesi

Tavsiye ediyormusunuz .ikiz gebelik . Doktorlar ilgilimi istedgmz zamn ulaşabiliyormuyuz

Tavsiye ediyormusunuz .ikiz gebelik . Doktorlar ilgilimi istedgmz zamn ulaşabiliyormuyuz
ben bir ay önce yattım o hastanede eğer hamileliğin normal ise doktorlar ilgili ve güler yüzlü ama sorunlu ve riskli bir gebeliğin varsa bukadar umursuz sorumsuz bir hastane görmedim kesinlikle tavsiye etmem

ben bir ay önce yattım o hastanede eğer hamileliğin normal ise doktorlar ilgili ve güler yüzlü ama sorunlu ve riskli bir gebeliğin varsa bukadar umursuz sorumsuz bir hastane görmedim kesinlikle tavsiye etmem
ben telefonda aradığımda riskli gebelikle ilgileniyormusunuz diye hayır dediler.büyük doğuma gidin zaten sorunsuz gebe nereye gitse olur yani.şimdi sorunsuz olan gebelik 1 ay sonra sorunluya dönüşse başlarından atacaklar sanırım
siz neler yaşadınız ayrıntılı anlatırmısınız

benim kanamam başlamıştı açıklık oluşmuştu gittiğimde düşük başlamıştı birtane progestan iğne yaptılar sonra ikinci iğnenin sati gelince iğneyi vurmak istemediler senin çocuğun kesinlikle düşücek uğraşmaya gerek yok kendini rahat bırak çabucak düşsün dediler biz ısrarla iğneyi vurun diyince zorla vurdular sonra sancılarım kesildi aynı zamanda antibiyotik ilaclara başladılar bizimle ilgilenen doktorun mesaisi bitin ce nöbetçi doktor geldi inat etti ben o iğneyi vurmam diye nekadar ısrar ettiysekte vurmadı ertesi gün diğer doktor geldi bana niye vurunmadın iğneyi diye hemşireler antibiyotik bitti dedi doktor ben böyle bişey demedim dedi doktorlar ve hemşireler birbirlerinden habersiz canın hiçbir önemi yok ilaçlarımı onları dinlemeden zorla yaptırdım çok şükür çocuğum hala benimle bide ben çocuğu düşürmek istemeyince hastanede yatmamın bi anlamı yokmuş gibi davrandılar resmen bi kovmadıkları kaldı

Allah yardım etmiş sana cidden iyiki vurdurmuşsun iğneyi.şu hale bak ya özeller hep öyle iyiysen oh canım cicim yoksa hemen koş git burdan.kesinlikle sorumluluk almak istemiyorlar.ama milletin parasını sömürürken bişi yok.bende takip için oraya gitmek istiyordum ama bu gidişle gideceğim hastane bulamayıp devletteki suratsızlara kalacağım heralde

devlettede her doktor iyi değil ki ben etimede gitmeden önce yenimahalle hastanesine gittim bana o vurdurduğum iğneyi git eczaneden bul vurdur dedi düşük sancılarım başlamıştı onun içinde parol iç geçer dedi ve benim şakır şakır kanamam vardı o halde beni eve gönderdi neymiş ellerinde ilaç yokmuş resmen süründürdüler beni yani doktor seçimi çok önemli

Cidden durumuna cok uzuldum. Rabbim bebegini sana bagislasin ins. Bnimde arkadasim hamileliginin 6 ayi boyunca igne vuruldu kanamasi surekli vardi. Cok sukur saglikla dogdu bebegi. Onada bu cocuk duser yada engelli olur dediler. Ama cok sukur saglikli ve benin bebegimle 1 yasimizi kutluycaZ Rabbima tevekkul et yeterr....

amin cnm teşekkür ederim çocuklarınızada allah hayırlı uzun ömurler versin inşallah

hangi hastaneye gidiyorsunuz şuanda peki

merhaba arkadaşlar ben şuan hamileliğimin 21. haftasındayım devlet hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum fakat doğumumu etimed hastanesinde yapmayı planlıyorum yeni doğan odaları ebeleri falan nasıl bilgisi olan varmı ?

Ben 8 nisan tarihinde etimed hastanesinde banu ucar ile dogumyaptim.. tum hamileligim kontrollerimherseyimi orada tamamladim kizim bes aylik suan kontrollerede oraya gidiyoruz.. ve cok memnunum benim aklimda bi surusoru isareti vardi cok arastirirdim ama hic bir sorun yasamadan dogum yaptim ustelik riskligebelikti benimki.. doktorlarin dogum sonrasi ilgisi hastanenin temizligi herseyi cok rahatti.. gidicek olanlar suphesiz gitsin dogumlarinidayapsinlar derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…