arkadaşlar ben bu diyeti yapıyorum hala devam ediyorum bu kadar etki edeceğini düşünmüyordum ama hergün tartılıyorum ve eksiliyorum. size nasıl yaptığımı yazayım.
sabah: 2 etimek, 3 zeytin(siyah), bir tüm salatalık, bir tüm domates, maydanoz
ara öğün: bir elma
öğle: 4 etimek, 100 gr yoğurt (içine biraz dereotu)
ara öğün: 1 elma
akşam: 2 etimek, 50 gr yoğurt, herhangi bir salata çeşidi( patates salatası, böğrülçe, çoban,semizotu ) veya sebze yemeği 5 kaşık(ıspanak, kereviz,pırasa, fasulye...)
araöğün: elma
not:3 litre karbonatlı su (1 litre suya 1 çay kaşığı )( ben normal su içmiyorum)
ben daha 5. günümdeyim 1 ay devam edeceğim... araöğünlerde meyveyi değiştirebilir 1 bardak süt içebilir veya farklı meyve yiyebilirsiniz. şu ana kadar canım hiç tatlı istemedi...ben size kilo verdikçe yazarım
5 gün önce 78.6 g başladım 171 boyundayım, 1. gün yaptıktan sonra 1 kilo 77.6, 3.gün 76.9, 5.gün 76
size de kolay gelsin...
sabah: 2 etimek, 3 zeytin(siyah), bir tüm salatalık, bir tüm domates, maydanoz
ara öğün: bir elma
öğle: 4 etimek, 100 gr yoğurt (içine biraz dereotu)
ara öğün: 1 elma
akşam: 2 etimek, 50 gr yoğurt, herhangi bir salata çeşidi( patates salatası, böğrülçe, çoban,semizotu ) veya sebze yemeği 5 kaşık(ıspanak, kereviz,pırasa, fasulye...)
araöğün: elma
not:3 litre karbonatlı su (1 litre suya 1 çay kaşığı )( ben normal su içmiyorum)
ben daha 5. günümdeyim 1 ay devam edeceğim... araöğünlerde meyveyi değiştirebilir 1 bardak süt içebilir veya farklı meyve yiyebilirsiniz. şu ana kadar canım hiç tatlı istemedi...ben size kilo verdikçe yazarım
5 gün önce 78.6 g başladım 171 boyundayım, 1. gün yaptıktan sonra 1 kilo 77.6, 3.gün 76.9, 5.gün 76
size de kolay gelsin...