Bende sürekli mesajlaşmaktan hoşlanmam ama gün içinde bikaç kez olsun isterim haber almak anlamındakac yasindasiniz?
bu zirt pirt yazmalar yeni nesil genc isi anladigim kadariyla
normalde bana gore agir bir erkek zaten zirt pirt yazmaz yeni gorustugu bir kiza
Bu cuma görüştük o akşam mesajlaştık ama mesajlaşma denemez pek. Yılbaşı için plan sundu o kadarNe zaman görüştünüz? En son ne zaman mesajlaştınız? Planı ne zaman için yaptı?
Çabalamayayım mı yani?Yılbaşını yalniz geçirmek istemediği için sizi alternatif olarak görüyor gibime geldi.
Bence plan sunsa da işim var olmaz vs diye gecistirin,hoşlanan beğenen erkek kesinlikle bu şekilde davranmaz.
birinci gorusme icin mesajlasmanin hala gereksiz oldugunu dusuniyorum bence zaman verin karsinizdakine birazBende sürekli mesajlaşmaktan hoşlanmam ama gün içinde bikaç kez olsun isterim haber almak anlamında
İçimde kötü bir his var sanki olmayacak gibi bende çok etkilendim o yüzden takıyorum böylebirinci gorusme icin mesajlasmanin hala gereksiz oldugunu dusuniyorum bence zaman verin karsinizdakine biraz
hayiisi neyse o olsun sizin icinİçimde kötü bir his var sanki olmayacak gibi bende çok etkilendim o yüzden takıyorum böyle
Oda aynı şeyleri sizden bekliyor olabilir bi yazın bakalım cevap gelmez yada kısa kısa gelirse anlaşılır o zamanMerhabalar öncelikle
Yakın zamanda biriyle tanıştım, buluşmamız mükemmel de geçmedi ama kötü de değildi. Zaten o ısrar etti baya görüşmek için en sonunda bahane bulamadım her neyse. Görüştüğümüzde gerçekten çok çok etkilendim sürekli aklımın köşesinde o var desem yeridir. Buluştuktan sonra mesaj attı tabi ama böyle kısa kısa konuşuyor anlayamadığım bir şekilde. Daha sonra tekrar ikimiz için bi plan sundu neyse sonra başka konuşma yok. Ne bir günaydın ne bir iyi geceler ne bir napıyorsun. Anlam veremedim yani benim düşüncem çok etkilenmiş olsa yazmadan duramazdı merak ederdi. Ama etkilenmediyse neden benimle tekrar birşeyler yapmak istiyor sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden
Hayır hic gerek yok.Çabalamayayım mı yani?
Yazdım bir kere anlayamadığım bir şekilde konuşuyor böyle kısa kısa ama bazen içten, sanki zorla konuşturuyorum gibi hissettim sonra yazmadım o da yazmıyorOda aynı şeyleri sizden bekliyor olabilir bi yazın bakalım cevap gelmez yada kısa kısa gelirse anlaşılır o zaman
Hayır hic gerek yok.
Ben ilişkilerde kadının erkeğe açılmasını adım atmasını destekleyen biriyim,kendim de yaptım adım attım söyledim vs.
Lakin bu adamdan bir cacık olmaz. Kendinizi yormaniza gerek yok.
Güzelim üzülecek bişey yok o zaman açık açık konuş yani böle hissettim diye. Hayat bu kim senin gerçek nasibin bilemezsin Allah hayırlısıyla karşılaştırsın.çok üzüldüm şimdi
Acaba sadece takılmak için mi düşünüyor diye de düşündüm. Ama öyle hoşlandığımı falan söyleyemem özgüvensiz biriyim. Sadece neden etkilenmedi ne yapmış olabilirimki diye düşünüyorum arada kaldımGüzelim üzülecek bişey yok o zaman açık açık konuş yani böle hissettim diye. Hayat bu kim senin gerçek nasibin bilemezsin Allah hayırlısıyla karşılaştırsın.
Birde bazen erkekler bizim gibi düşünmüyor daha düz mantıklar.
Kovalamıyorki kaçayımBence siz çabalamayın o sizi kazanmak için uğraşsın hem kaçan kovalanır taktiği gerçekten doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?