• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkilendiğim Adam

Kazaya gülerek tepki veren adamla olmaz :confused:

güler yüzlü biriydi

Sosyal medya ya da takipçiyle benim söylediğimin ne alakası var ki? Sevgilisi varsa diyorum, sorun yaratırsınız diyorum.

sevgilisi var mı bilmiyorum zaten adama yazmıyorum vesaire ama sevgilisi olan adamda takip isteğini yanıtlamazdı diye düşünüyorum

Sosyal medyadan yaptigini isteksiz cok bile

Evli olmayabilir , nisanli olabilir Ama uzun süre iliskisi vardir belkide

• Beğen
Reactions: KV_
Biraz bekle bence de, zaten sosyal medya'dan adimi atmisin.. Kardes kelimesine fazla takilma.. ne kardesler evleniyor.
Zaman gecince baktinki cit yok babanla konusabilirsin eger baba-kiz muhabbettiniz yakinsa, ondan sorup sorusturabilirsin, ne kaybedersin ki. Olursa hayirlisi olsun,olmazsa nasip degilmis demek.

olmaz o canısı ya adamın ilgisini çkmiş olsan mutlaka geri takip ederdi

• Beğen
Bu iş olmaz, olmayacak da zaten (6.his)

kınanızı yollarım bir kaç hafta sonra

Sosyal medyadan yaptigini isteksiz cok bile

Evli olmayabilir , nisanli olabilir Ama uzun süre iliskisi vardir belkide

belki de bilemeyiz. öğrenirim zamanla sanırım

Biraz bekle bence de, zaten sosyal medya'dan adimi atmisin.. Kardes kelimesine fazla takilma.. ne kardesler evleniyor.
Zaman gecince baktinki cit yok babanla konusabilirsin eger baba-kiz muhabbettiniz yakinsa, ondan sorup sorusturabilirsin, ne kaybedersin ki. Olursa hayirlisi olsun,olmazsa nasip degilmis demek.

babamla şuan iletişimi yok sanırım. olsaydı adı geçerdi.

isteği bile günler sonra onaylayınca artık direk beklemedeyim ben
valal bana kalırsa boşyere beklemedesin adam seni fark etmemişki beklemede olasın ben senin yerinde olsam selam falan yazarım kazayla ilgili bahane bulur konuşurum baktım konuşmaya meyilli devam ederim yok değil kısa kesiyor abiyide ekler yavastan uzaklasırım :D

güler yüzlü biriydi

sevgilisi var mı bilmiyorum zaten adama yazmıyorum vesaire ama sevgilisi olan adamda takip isteğini yanıtlamazdı diye düşünüyorum

Yahu erkek milleti... Bu kadar adam sevgilisini karısını aldatıyor, hiç mi okumuyorsunuz şurda..

Belki adam sizi tanımadı bile. Kızın teki takip etmek istemiş etsin bakalım dedi geçti.

• Beğen
valal bana kalırsa boşyere beklemedesin adam seni fark etmemişki beklemede olasın ben senin yerinde olsam selam falan yazarım kazayla ilgili bahane bulur konuşurum baktım konuşmaya meyilli devam ederim yok değil kısa kesiyor abiyide ekler yavastan uzaklasırım :KK70:

hahha ben yazamam işte :D çekinirim utanırım

Anladim, Hakkinda hayirlisi olsun. Basta boyle seyler heycan veriyor ve mutlu oluyorsun ama herseye hazirlik ol, kendini odaklama yoksa olmazsa uzulursun.

amin canım hayırlısı neyse o olsun zaten

Yahu erkek milleti... Bu kadar adam sevgilisini karısını aldatıyor, hiç mi okumuyorsunuz şurda..

Belki adam sizi tanımadı bile. Kızın teki takip etmek istemiş etsin bakalım dedi geçti.

hatırlamamış olabilir medeni durumunu evli olmadığını biliyorum sevgilisi de olabilir ama benimkisi umut işte

İyi de adam size kardeş demiş yahu ve sadece kaza anında gülümsemiş bu kadar. Ne diyeceksiniz ki adama. Belki sevgilisi var. Evli olmadığını biliyor musunuz peki? yani ben öyle sevgilisi var mı yok mu bilmeden yakınlık göstermek istemezdim. Ekleyin sosyal medyadan konuşursa konuşur siz ne bulup konuşacaksınız. Aklımda yokken rüyama girdi diyorsunuz daha ne kadar aklınızda olacak 2.5 aydır adamın peşindesiniz tabii rüyanıza girer bu bir alamet falan değil yani.

İyi de adam size kardeş demiş yahu ve sadece kaza anında gülümsemiş bu kadar. Ne diyeceksiniz ki adama. Belki sevgilisi var. Evli olmadığını biliyor musunuz peki? yani ben öyle sevgilisi var mı yok mu bilmeden yakınlık göstermek istemezdim. Ekleyin sosyal medyadan konuşursa konuşur siz ne bulup konuşacaksınız. Aklımda yokken rüyama girdi diyorsunuz daha ne kadar aklınızda olacak 2.5 aydır adamın peşindesiniz tabii rüyanıza girer bu bir alamet falan değil yani.
2.5 aydır adamın peşinde değilim ben adamı dahi unutmuştum ki geçen hafta rüyama girdi sebepsiz yere. sevgilisi olabilir birşey demiyorum evli olmadığını biliyorum dedim sadece

Kız arkadaşı olabilir evli nişanlı olabilir. Bence artık birşey yapmayın kardeş demiş bide.

Back
X