- Konu Sahibi agresifkiz
Zaten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim terapi de alıyorum ve bu ara her şeye alınıyorum. Bu konuda da mı çok alınganım diye sizlere sormak istedim. İş yerinde bir arkadaşım var aslında iş dışında sohbetim muhabbetim yok arkadaşım da denemez. 1-2 ay öncesinde erkek arkadaşımla ayrıldım. Bu iş yerindeki arkadaş zaten sürekli erkek arkadaşımı sorup duran fotoğrafımızı görmek isteyen biriydi. O zaman üstünde pek durmuyordum. Şimdi ayrıldığımı özel hayatımdan çok bahsetmeyi sevmediğim için kimseye bahsetmedim. Hala bana sürekli sorular soruyor işte gittiğinde seni arabasıyla alıyor mu nerelere götürüyor nasıl birisi boyu nasıl. Geçen sonunda ne çok merak ettin dedim şaka yollu kapandı konu. Bu ayrı bir konu. Diğer bir konuda ben 1.70 üstü bir boya sahibim ve yapılı biriyim. Sürekli görüntüm üzerinden bir şeyler söylüyor. İşte benim ayaklarım senin yanında minicik sen kocamansın. Ya da sürekli işte özellikle benim yanımda yemek konusu açıp bana sorular soruyor sonra yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor. Sürekli diyet yapıp yapmadığımı soruyor. Bu ve benzeri sürekli dış görünüşümle alakalı şeyler. Zaten kompleksli biriyim dış görünüşümle alakalı ve böyle ufacık laflar modumu anında düşürüyor moralimi bozuyor. Etkilenmemek için ne yapabilirim ya da umursamamak için. Eve gidip bazen ağladığım oluyor kendime çok kızıyorum hayatımı etkilediği için böyle insanlar ama elimde değil. İnsanlara aynı şekilde karşılık verecek ya da dış görünüşünden vuracak yapıda biri de değilim. Ama böyle kendime zarar veriyorum. Ben abartıyorum belkide. Hassas bir dönemdeyim. Buna takılmamanın umursamamanın bir yolu var mı?