- 23 Ocak 2016
- 34.426
- 50.369
- 598
- Konu Sahibi agresifkiz
Tam tersi siz ona sormaya başlayın onun yaptığını siz yapın bakın nasıl geri tepecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert şekilde uyarın, bu şekilde karşılaştırma yapıp durma canımı sıkma zaten kafam bozuk fena yaparım diyinZaten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim terapi de alıyorum ve bu ara her şeye alınıyorum. Bu konuda da mı çok alınganım diye sizlere sormak istedim. İş yerinde bir arkadaşım var aslında iş dışında sohbetim muhabbetim yok arkadaşım da denemez. 1-2 ay öncesinde erkek arkadaşımla ayrıldım. Bu iş yerindeki arkadaş zaten sürekli erkek arkadaşımı sorup duran fotoğrafımızı görmek isteyen biriydi. O zaman üstünde pek durmuyordum. Şimdi ayrıldığımı özel hayatımdan çok bahsetmeyi sevmediğim için kimseye bahsetmedim. Hala bana sürekli sorular soruyor işte gittiğinde seni arabasıyla alıyor mu nerelere götürüyor nasıl birisi boyu nasıl. Geçen sonunda ne çok merak ettin dedim şaka yollu kapandı konu. Bu ayrı bir konu. Diğer bir konuda ben 1.70 üstü bir boya sahibim ve yapılı biriyim. Sürekli görüntüm üzerinden bir şeyler söylüyor. İşte benim ayaklarım senin yanında minicik sen kocamansın. Ya da sürekli işte özellikle benim yanımda yemek konusu açıp bana sorular soruyor sonra yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor. Sürekli diyet yapıp yapmadığımı soruyor. Bu ve benzeri sürekli dış görünüşümle alakalı şeyler. Zaten kompleksli biriyim dış görünüşümle alakalı ve böyle ufacık laflar modumu anında düşürüyor moralimi bozuyor. Etkilenmemek için ne yapabilirim ya da umursamamak için. Eve gidip bazen ağladığım oluyor kendime çok kızıyorum hayatımı etkilediği için böyle insanlar ama elimde değil. İnsanlara aynı şekilde karşılık verecek ya da dış görünüşünden vuracak yapıda biri de değilim. Ama böyle kendime zarar veriyorum. Ben abartıyorum belkide. Hassas bir dönemdeyim. Buna takılmamanın umursamamanın bir yolu var mı?
İşteki kişi seni net kıskanıyor modun düşürmesine izin verme. Tüm hayalleri senin gibi bir hayatı yaşamak bence yoksa kim ne yapsın sevgilinin seni arabayla alıp almamasını.Zaten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim terapi de alıyorum ve bu ara her şeye alınıyorum. Bu konuda da mı çok alınganım diye sizlere sormak istedim. İş yerinde bir arkadaşım var aslında iş dışında sohbetim muhabbetim yok arkadaşım da denemez. 1-2 ay öncesinde erkek arkadaşımla ayrıldım. Bu iş yerindeki arkadaş zaten sürekli erkek arkadaşımı sorup duran fotoğrafımızı görmek isteyen biriydi. O zaman üstünde pek durmuyordum. Şimdi ayrıldığımı özel hayatımdan çok bahsetmeyi sevmediğim için kimseye bahsetmedim. Hala bana sürekli sorular soruyor işte gittiğinde seni arabasıyla alıyor mu nerelere götürüyor nasıl birisi boyu nasıl. Geçen sonunda ne çok merak ettin dedim şaka yollu kapandı konu. Bu ayrı bir konu. Diğer bir konuda ben 1.70 üstü bir boya sahibim ve yapılı biriyim. Sürekli görüntüm üzerinden bir şeyler söylüyor. İşte benim ayaklarım senin yanında minicik sen kocamansın. Ya da sürekli işte özellikle benim yanımda yemek konusu açıp bana sorular soruyor sonra yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor. Sürekli diyet yapıp yapmadığımı soruyor. Bu ve benzeri sürekli dış görünüşümle alakalı şeyler. Zaten kompleksli biriyim dış görünüşümle alakalı ve böyle ufacık laflar modumu anında düşürüyor moralimi bozuyor. Etkilenmemek için ne yapabilirim ya da umursamamak için. Eve gidip bazen ağladığım oluyor kendime çok kızıyorum hayatımı etkilediği için böyle insanlar ama elimde değil. İnsanlara aynı şekilde karşılık verecek ya da dış görünüşünden vuracak yapıda biri de değilim. Ama böyle kendime zarar veriyorum. Ben abartıyorum belkide. Hassas bir dönemdeyim. Buna takılmamanın umursamamanın bir yolu var mı?
Bi iki kez gereken cevabi net şekilde verip sonra da buz gibi bi mesafe koyabilirsin, rahatsız edici böyle şeyler ve kafaya da takılır yani, o yüzden sınırı iyi çizmek lazım, kavga edip çemkirmek gerekmiyor illa, özelini sorguladığında "böyle sorulardan hoşlanmıyorum, paylaşmak istemiyorum", bedenine yorum yaptığında "sen niye sürekli böyle boş muhabbettesin" falan gibi yarı sert yarı ciddi bozabilirsin. Alındığını, üzüldüğünü belli etme sakın. Mesafe candır, tribe girmen değil, gerçek mesafeden bahsediyorum.Bilmiyorum nasıl yapacağım hep yüz yüze bakıyoruz 24 saat nöbet tutuyoruz rencide etmeden uyarmak istiyorum ama kendimi çok önemsiyormuş gibi durmak da istemiyorum. Uğraşmasın diye çoğu zaman cevap vermiyorum yüzüne bakmıyorum ama anlamıyor ne yazık ki sanırım açık açık söylemek gerekiyor
Hayatınızı bu kadar merak etmesi hiç normal değil. Çok yakınınızda değil zaten. Kıskanç bir karaktere benziyor. İlişkinizi boyunuzu kilonuzu kıskanıyordur. Dışavurum şekli de sorularla ve kıyaslamayla sizi manipüle etmek. Aranıza mesafe koyun. Merhaba merhabayı geçmeyin.Zaten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim terapi de alıyorum ve bu ara her şeye alınıyorum. Bu konuda da mı çok alınganım diye sizlere sormak istedim. İş yerinde bir arkadaşım var aslında iş dışında sohbetim muhabbetim yok arkadaşım da denemez. 1-2 ay öncesinde erkek arkadaşımla ayrıldım. Bu iş yerindeki arkadaş zaten sürekli erkek arkadaşımı sorup duran fotoğrafımızı görmek isteyen biriydi. O zaman üstünde pek durmuyordum. Şimdi ayrıldığımı özel hayatımdan çok bahsetmeyi sevmediğim için kimseye bahsetmedim. Hala bana sürekli sorular soruyor işte gittiğinde seni arabasıyla alıyor mu nerelere götürüyor nasıl birisi boyu nasıl. Geçen sonunda ne çok merak ettin dedim şaka yollu kapandı konu. Bu ayrı bir konu. Diğer bir konuda ben 1.70 üstü bir boya sahibim ve yapılı biriyim. Sürekli görüntüm üzerinden bir şeyler söylüyor. İşte benim ayaklarım senin yanında minicik sen kocamansın. Ya da sürekli işte özellikle benim yanımda yemek konusu açıp bana sorular soruyor sonra yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor. Sürekli diyet yapıp yapmadığımı soruyor. Bu ve benzeri sürekli dış görünüşümle alakalı şeyler. Zaten kompleksli biriyim dış görünüşümle alakalı ve böyle ufacık laflar modumu anında düşürüyor moralimi bozuyor. Etkilenmemek için ne yapabilirim ya da umursamamak için. Eve gidip bazen ağladığım oluyor kendime çok kızıyorum hayatımı etkilediği için böyle insanlar ama elimde değil. İnsanlara aynı şekilde karşılık verecek ya da dış görünüşünden vuracak yapıda biri de değilim. Ama böyle kendime zarar veriyorum. Ben abartıyorum belkide. Hassas bir dönemdeyim. Buna takılmamanın umursamamanın bir yolu var mı?
Kendini onemse lutfen ve bunu da hissettir. Bunu neden soruyorsun de. Sonrada bence biz çok muhabbet etmeyelim diye de söyle. Çünkü siz önemlisiniz. Hepimiz çok onemliyiz.Bilmiyorum nasıl yapacağım hep yüz yüze bakıyoruz 24 saat nöbet tutuyoruz rencide etmeden uyarmak istiyorum ama kendimi çok önemsiyormuş gibi durmak da istemiyorum. Uğraşmasın diye çoğu zaman cevap vermiyorum yüzüne bakmıyorum ama anlamıyor ne yazık ki sanırım açık açık söylemek gerekiyor
Komşudaki yüzsüzlüğe gel. İşime yaramıyorsun ne demek. En güzelini yapmışsınız valla.Komşum çocuklarına bakmadığım için bana “ Sende hiç işime yaramıyorsun” demişti. Bende “ Sen benimle bu yüzden mi arkadaş olmaya çalışıyorsun, illa işine mi yaramam lazım ” dedim. Sonra benim hakkımda kimseye söyleme dediğim bir şeyi karşı komşuya söylemiş , ve neden söyledin diye sorunca “Ne var onda sanki herkese mi söylemişim” deyip kendini haklı gördü.
Engelledim görüşmüyorum mutluyum. Konuşmayı kesip , beni eleştirmen ve çok soru sormandan rahatsız oluyorum diyebilirsiniz bence.
Sanki bu Dünya’ya onun işine yaramak için geldiniz, sanki var olma amacınız bu. Ne kadar hadsizmiş.Komşum çocuklarına bakmadığım için bana “ Sende hiç işime yaramıyorsun” demişti. Bende “ Sen benimle bu yüzden mi arkadaş olmaya çalışıyorsun, illa işine mi yaramam lazım ” dedim. Sonra benim hakkımda kimseye söyleme dediğim bir şeyi karşı komşuya söylemiş , ve neden söyledin diye sorunca “Ne var onda sanki herkese mi söylemişim” deyip kendini haklı gördü.
Engelledim görüşmüyorum mutluyum. Konuşmayı kesip , beni eleştirmen ve çok soru sormandan rahatsız oluyorum diyebilirsiniz bence.
hasedlik kötü huylu omaktan ve kalplerinin cirkinliklerini dillerinden dökülüyor böyle insanlari kaale almamak en buyük derstir sevindirmemek onlarin abuk subuk sözlerini dinlememekAy nefret ediyorum şöyle tiplerden mesela benim görümcem de uzun boylu baya sürekli ona da söylüyorlar işte sen şöyle uzunsun senin ayağın elin şöyle büyük şaka yollu gülerek yani kadının hoşuna gitmiyor kadını bırak benim bile hoşuma gitmiyor bu şekilde söylemeleri bir insanın dış görünüşü diğer insanları niye bu kadar çok ilgilendirir anlayamıyorum ya ben hayatımda kimseyi sen şöyle uzunsun kısasın şişmansın zayıfsın demedim kendilerini komik mi oluyorum zannediyorlar ki
Gerçekten uğraşacak daha önemli işlerim var çünkü. Onların saçmalıklarını dinleyemeyeceğim. Teşekkür ederimKomşudaki yüzsüzlüğe gel. İşime yaramıyorsun ne demek. En güzelini yapmışsınız valla.
Konu sahibi siz de üzülmeyin takılmayın bence hiç böyle şeylere. Siz çekingen durdukça laf söyleme yüzü buluyor insanlar. Benim de boyuma durduk yere laf ederlerdi. Kendileriyle kıyaslarlardı. Herkesin boyu, kilosu, yaşı, rengi kendine. Siz özgüvenli durun, kendinizi beğenin, sevin lütfen![]()