Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

koyu renk saç çok daha fazla yakışmış
zaten çok güzel ama koyu renk saçla çok çekici olmuş.

Yok ya :) ne kendime, ne de bu kıza bu rengi yakıştırıyorum .
Sert göstermiş biraz.

Çok hoş görünüyor :)

Son düzenleme:
Hep dalgalı bi şeyler yapıyordu, belki de dümdüz yapınca açık göründü tepeleri.
Saçları bence gayet iyi görünüyor. Baya saçı var yani. Sağlıklı ve parlak.

Haklısın aslında

Peki ya Tryamour ,bu kız günlük hayatında da mi takma kirpik kullanıyor :26: göz makyajı ve kirpikleri çok hoş değil mi

Son düzenleme:
hem beyaz tenli hem bebek yüzlü maşllah. bayılıyorum beyaaz kadınlara ya.. benmde yüzüm böyle olsun vallah varya....:2::2::2::2::2::2:

müziğini çok seviyorum ben zaten
kendisini de çok güzel buluyorum, bebek gibi
göz makyajına da bayılıyom ayrıca.. keşke bende becerebilsem eyeliner sürmeyi

maritsa seni Lana'ya benzetenler olmuş. Okudum başka bi topikte yazmışsın. :)
Kaç kişiden duydun bunu? :)

Son düzenleme:
maritsa seni Lana'ya benzetenler olmuş. Okudum başka bi topikte yazmışsın. :)
Kaç kişiden duydun bunu? :)

Ne demek bu :44: kaç kişiden duydun lafını, hangi anlamda kullanmak istedin ?

Kuaforde şu saç rengini yaptırmak için ,telf.numa atmıştım bu fot.sunu .Anneme ve kuzenime gösterdim ,renk nasıl diye .Onlarlarda aaaaa bu kız sana benziyor dediler ,olay bu .

Neyse için rahat etsin Tryamour benzemiyorum ok :) çok çirkinim ,berbatım,ego tatmini yapmak için yazdım :) yeryüzündeki en güzel kız Lana ve ona kimse benzeyemez :))))))))))))))

Son düzenleme:

Aayy aşk olsun canım. ( Ne alaka yaa..
Bana da 2 kişi benziyorsun dedi de. Ondan sana da sordum acaba kaç kişi dedi diye.

Hani sık mı duyuyorsun yoksa birkaç kişiden mi duydun diyerekten demiştim. (((
Neden çirkinim berbatım gibi bir tepki veriyorsun.. Yanlış anladın tamamen.

Saçma bi tepki verdin. Lana'ya benzeyen bi sürü kadın var. Onlardan biri de Emel Acar hatta.
Çok benziyor ve çok tatlı aynı Lana gibi.

Yanlış anlamışım Tymourcum kusura bakma senden önce forumda başka birine kızdım ,sinirini senden çıkarttım galiba :)

Sahiden seni de mi benzettiler :) çok hoş kız ya benzetilmeden önce herhangi bir sempatim yoktu sonradan bu kızı takiplemeye başladım hem konuşması ,hem de hareketleri çok şeker.

Emel Acar'ı ben pek benzetmiyorum aslında. Saç ve ten rengi biraz Amy Adams'ı andırıyor sanki.

Son düzenleme:

Önemli değil.
Beni de kliplerini izleyince benzettiler. Sana benziyor biraz sanki denildi. Beni iyi gözlemleyen iki erkek tarafından söylendi.
Biraz duruşumuz benziyor. Ama benim gözlerim daha büyük ve şekilli. Bi de aynen göz rengim de onunki gibi alacalı, ela zaten, renk değiştiyor, lananınki de yeşilimsi bi şey. Tenim de beyaz onunki gibi. Makyajımız da çok benzer vs. Ondan andırıyorumdur.

İnsan birine benzetilince daha çok ilgi duyuyor o insana gerçekten de. :)
Çok kendine has bir kadın bence.
Hareketleri, konuşması çok tatlı cidden. Biraz da utangaç bir hali var röportajlarında. Ben en çok onu sevdim bu kadında.
Bi sürü şeyi aynı anda barındıran orijinal bir tip.
Emel Acar'a gözlerini özellikle benzetiyorum. Saçları duruşu sakinliği fln da benziyor bana göre.
Amy Adams çok iticiymiş. :s Saç ve ten rengi benziyor olabilir. Onun dışında hiç aklıma gelmezdi benim ona bakınca Lana'yı düşünmek.

tryamour ben seni çok merak ediyorum ... keşke görebilsem ... yalnış anlamanı asla istemem forumda özellikle senin kadın paylaşımlarına bayılıyorum yorumların vs. çok ama çok dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…