• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

gençlik halleri, estetik olmadan .

$lana_del_rey_before_plastic_surgery.webp

Sanatı ise çok farklı. Kendi şarkılarını yazması ve farklı tarzı ile gerçek bir sanatçı bence. Canlı performansları kötü olsada kayıttaki sesi ile hipnotize ediyor. Özellikle ''Born To Die'' şarkısı gerçekten çok güzel. İnsanı farklı duygulara sürüklüyor.

Son düzenleme:
Esra Erol ne alaka ben de anlamıyorum.
Esra'nın koca burnu, çirkin suratı nere Lana'nın bebeksi yüzü nere...
Estetikli olup olmaması bir şeyi değiştirmez.
İlginç bir benzetme.
Ama biri güzel diğeri çirkin olup da birbirini anımsatan insanlar var tabi ki. :31:

Bence hiç alakası yok. :31:

esra-erol.jpg

mgid:uma:video:mtv.com:783947

çok çirkin biri çok güzel birine benzeyebilir.
güzel birine benzetildiği için güzel olduğunu düşünen insan çok yanılır bence, o çok farklı bir şey.
bence de benzemiyorlar ama çok uzak tiplerde değiller, anımsatıyorlar diyelim.

Çok çirkin biri çok güzel birine benzeyebilir diye yazdım ben de zaten.
Ama yapılan yorum tıpkısının aynısı.
Ona katılmıyorum. :31::31::31:

çok çirkin biri çok güzel birine benzeyebilir.
güzel birine benzetildiği için güzel olduğunu düşünen insan çok yanılır bence, o çok farklı bir şey.
bence de benzemiyorlar ama çok uzak tiplerde değiller, anımsatıyorlar diyelim.

:) Cok dogru bir tespit. Bende bazen cok guzel birisine benzetildigimde yok canim daha neler oluyorum.. Ama aynaya bakinca sadece animsatmak oldugunun farkina variyorum :)) Yani aynen dedigin gibi; animsatmak baska, benzemek baska :)

Ben de size katiliyorum kizlar :) cok guzelere de benzetiliyorum bazen cok alakasiz tiplere de :/
Herseyin bilincinde oldugum icin pek tinlamiyorum insanlarin soylediklerini.

Esra erolu sadece animsatiyor Lana .

Son düzenleme:
Ne kadar tatlı. :69:
Yanındaki kim acaba?! :44:

tumblr_me7lmt3Uox1riniogo1_500.jpg

tumblr_me7llyfrNY1riniogo1_500.jpg

tumblr_me7ll7mq751riniogo1_500.jpg

Bu da sevgilisi demek ki.

tumblr_mdcfxdM8Dl1qg9f7wo1_1280.jpg

Son düzenleme:
Ben de size katiliyorum kizlar :) cok guzelere de benzetiliyorum bazen cok alakasiz tiplere de :/
Herseyin bilincinde oldugum icin pek tinlamiyorum insanlarin soylediklerini.

Esra erolu sadece animsatiyor Lana .

Maritsacım bana da fotoğrafıma bakıp Esra Erol' a benziyorsun diyen oldu biliyormusun :52: :1:

Birine benzetilmek ya da anımsatmak mesele değil. Çirkin birine benzetildiğimizde üzülmeyelim. :D
Beni de çok vasat tiplere benzetenler oldu, çok güzellerine olduğu gibi.
Artık bir bakış, duruş neyden yola çıkıyorlarsa , etkiliyor insanları.
Yoksa burada petek dinçöz'e ve megan fox'a benzetildiğini söyleyen tipler de oldu, ikisini de çok beğenirim bu ünlülerin, ama kızların hiçbir alakaları yoktu. İkisi de orta halliydi. Benzetme mevzusu fasa fiso işte...

Son düzenleme:
Back
X