• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etkisinden çıkamıyorum..

Nereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..
allah baska dert vermesin dua edin..

deep web dıye bır gercek var su dunya da
bu tarz fılmler gercek hayatdan aslında
ızlemeyın arkadaslar 2 nefeslık psıkolojımız var ızlemeyın bozmayın gerek yok
ben zamanında seytan fılmını bırde yamyam ıskencesı fılmını ızlemıstım sarstı baya kac gun uyuyamamıstım konu sahıbıne ılk kez hak verdım
genelde korku fılmı ızleyenler fragmana bakınca ızler gıbı duruyor ama fılm gercekten cok berbat kırkayak ınsan
3 serı seklınde ben ılkını ızlemıs sonrasını ızlememıstım
testere ondan ıyı felsefesı mantıklıydı
kırkayak ınsan gercekten ıgrenc

Nereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..
Ben fragmanını izlemiştim. Gerçekten insanın aklından çıkmıyor. Çor iğrenç ve psikoloji bozan gerçekten. Keşke izlemeseydiniz ya

yaaa aklimi çeldin şimdi aksam hemen izlicem ilk bölümünü psikolojiyle cok cok ilgiliyim bayılıyorum değişik insan ruhunu psikolojisini anlatan kitaplara filmlere hemen bakicam hatta su an köpek gibi büyütülmüş cocugu okuyorum bambaşka bir dünya cok cok degisik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim eger okumayo seviyorsan
Hannibal benim icinde efsanelerden biri :27: filminide izledim dizisi ayrı olay :KK8:hannibal karakterinin saçma bir çekiciliğinin olması hele :110:

Hannibal benim icinde efsanelerden biri :KK53: filminide izledim dizisi ayrı olay :KK8:hannibal karakterinin saçma bir çekiciliğinin olması hele :110:
ahhhh ahhh demi ya insanin içini boyle gicik eden bir karizmasi var herifin hele o yemek sunumlari desen:KK53: filmi zaten efsane ama diziyide gercekten kurgusu cok degisik ve zekice olmus bende bayiliyorum :KK45:

Sırf meraktan izledim ne saçma ve kalitesiz bir filmmis ama öyle etkisinden çıkılamayacak gibi de değil yani

Merakimdan baktim biraz sonuna dogru baktim daha dogrusu ve midem kalkti tamamini seyretmeye mumkun degil dayanamam, normalde zaten cabuk etkilenen biriyim esim bakma seyretme sonra uykudan sicriyosun dedi bi dunya dil doktu ama merak iste dayanamadim... etmez olaydim bu nasil igrenc bi filmdir

İnanamıyorum emziriyorsunuz ve bu filmi mı izlediniz ? Ben kaç sene önce fragmanını görüp vazgecmiştim çok iğrençti gercekten. Yapmayın böyle şeyler sütünüz bile kesilebilir ne gerek var .

Reklam gibi olmuş ya direk fragmana baktim.

Ürkütücü gelmedi bana. Ne alsam yanina yemek icin düşündüm.
Eve gidince izleyeceğim.

ooo gel bana o zaman:KK19: hemen basla hannibala emin ol kaldirmaz yerinden sararsa seni degisik tarzlari seviyorsan onu bitir fargo ya baslayabilirsin adam acaip sünepe agzini acip konusamayacak kadar ama seri katile dönüşme hikayesini anlatiyor ve 1. sezon bambaska 2.sezona basladim bambaşka bir anlatimi ve olay örgüsü var kesinlikle tavsiye ederim criminal minds var birde o da cok cok guzel bir dizi bayilarak izlemistim
Hannibal a basladim. Seyrederim. :KK53:

mindhunter
hannibal

ikisini de şiddetle öneririm canım:KK66::KK66:

Sonra da mindhunter a bakarim. :ıslık:

Son düzenleme:
Geçenlerde eşimle İspanyol yapımı bir film izledik. The invisible guest ti adı yanlış hatırlamıyorsam..
Sonuna doğru uyansam da emin olamamıştım :)

Netflix te You dizisinin ilk sezonunu bitirdim.
Şimdi serikatil Ted Bundy nin biyografisini izliyorum.
Ispanyollar bu isi biliyor. :KK73:

The Hidden Face- La cara oculta'yi izlemediysen izleyebilirsin. :KK19:

nasil buldun beğendin mi ahhh o adamin kendine has yuzu ve sesi yok mu ben bayilarak izledim :KK53:

Evet begendim kurgusu guzel, gizemli , oyunculuklar da iyi. :KK19:
Mindhunter efsanelerden biridir. aşırı derecede öneriyorum:rapci::rapci::rapci::cool::cool:

Ben de size izlemediyseniz mentalist, fringe , castle , perception , veronica mars , bilim-kurgu da seviyorsaniz dark angel , beauty and the beast i oneririm.:KK50:

Back
X