Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ben dedim yanaşmıyorsun ki ona da
Adam en baştan böyleymiş
Bile isteye evlenmişsin
Asıl şimdiki değişiminden o şikayet etse o haklı çıkabilir
Seviyorsan sakinleştirici kullanmaya başla ama kendine
Sevmiyorsan go to adliye

Korkmuyorum üşeniyorum
Bende çok üşengeç biriyimdir yataktan kalkmak için 2 saat falan düşünürüm sonra tost mu yapsam derim bu bana cazip gelir ve kalkarım
Aa bak bunu sende dene, eşin sadece özel mesele için ayağa kalkıyorsa öncesinde ona bir ödev ver. Emek olmadan yemek olmuyor sloganını kullanabilirsin

O zaman ben bi tane daha doğurayım… çözüm bu galiba
hemen doğurma bu kız birazcık büyüsün senin de tahammül seviyen yükselsin
bi de bişey diyim mi cinsellik yaşamaktan çok uzak olunca da insanın tahammül seviyesi düşüyor acaba biraz daha kocanla samimi olsan sinirler yumuşar mı

Bir yorumunda ben bu adamla mantik evliliği yaptım demistin. Ben de sanmistim ki adam iyi baba, ilgili baba, ilgili es, sorumlulukları duygusuna sahip falan. Hangi özelliğini begenerek mantik evliliği yaptın?

Çok taatlısın sen vrya anlatımın zaten süper keyifle okudum gene.
Sen bu kocaya ödül maması ver kedilere ver patini deriz ya veriri ağzına kurabiye tıkarız sende öyle yap
Ortalıkmı toplanacak topla bak hediyrn geliyor de öpcük ver sendeee bulaşık yıkarsan masaj elektrik süpürgesi yaparsan bingo

Maç için puan sistemi yap o zaman her iş için Bi puan belirle listeyi as biyere yapıp puanı 100 e tamamlarsa lige çıkmasına izin ver yoksa bi süre sahalardan uzak gezsin

Bir yorumunda ben bu adamla mantik evliliği yaptım demistin. Ben de sanmistim ki adam iyi baba, ilgili baba, ilgili es, sorumlulukları duygusuna sahip falan. Hangi özelliğini begenerek mantik evliliği yaptın?
Adam hiç bişeye karışmıyor bazı kocalar kaynana gibi burnu herşeyin içinde olur bu yönden mantıklı geri kalan kısmına yorumum yok

Bunu ben yazdım zannettim ya kıaaaz
Değişmiyor bacım egitilmiyor 15 yildir biliyorum.
Kumanda kanepe kulaklik 3 k ile adam bir omur gecirdi
Ben parasını da harcamıyorum adam kadir gecesi doğmuş.
Ya bu deveyi gudecen ya da onu bu diyardan gonderecen ben 2. Şıkkı secicem insallah az kaldi

Jsjsjsj işte kadın gibi kadınlık.
Ay yok, aman aman pü pü pü hayır hayyıır aman aman şimdi bi mezun olup iş bulsam, panda gibi yuvarlana yuvarlana evimde yaşasam keşke bacımsu

Dünyayı gezeriz , birbirimizi iyi anlarız diye düşündüm. Hani tamamen de sevmeden evlenmedim. Babalığına kötü diyemem. Tv olayını çok yapam biri değil o extra aslında. İlgili olduğu kısım ise kızımız. Ona cidden çok ilgili. Bana da ilgili olduğunu sanıyor ama ilgiyi yanlış biliyor

Abla eski kocalarda işe yarıyormuş o şunu yap diyince benim keyfim kaçtı zaten yapasım kalmadı diyor. Hatta ablam inanır mısın bana geçen bi şaka yaptı gülemedim. Yabancı hatunlar 1 saat cilveleşiyormuş. Yani o iş 1 saat sürüyormuş , bi yerde okumuş ( yersen ) , Türk kadını da öyle diyor ilk 55 dk yalvarıyorsun, son 5 dk oluyor demiş

Başta sonda olması da önemli değil şu açıdan.
Baştan yapıp sonradan yapmayan yada yarı yolda birakanda var.
Ya da başta yapması gereken durum çok yoktur ama şuan çocuk var.
Kısaca bu adam yapmıyor ve siz de para durumu iyi.
Oradan halledeceksiniz.
Ben sorumsuz adama katlanamiyorum mesela ama onun da baska eksileri oluyor.
İnsanlar kusurlu ve en kusurlular da erkekler bence.

Nereleri gezebildiniz? Dünyaya açılacak enerji göremiyorum kendisinde djdksmsl bari egeye falan gitmis olun

Benim parama dokunsa o zaman boşarım kırmızı çizgim hxhdjd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…