- 25 Şubat 2015
- 21
- 6
- 8
- 35
ben kalın deri ince deri olayını bilmiyordum, keşke araştırsaymışım. ben sadece randevumu alıp beklemiştim. kalın derili burnun küçülmeyeceğini vs bilseydim belki görüşme esnasında daha olumlu olabilirdim barış beye karşı. Zor olduğu için de ilgisiz gibi kaldı bana karşı. Off çok kararsız kaldım şu an
Merhaba arkadaslar!
Burnuma estetik yaptiracagim. Benim burnum palyaco burnu gibi, yani ucu genis ve büyük.
Burnu bu sekilde olup ameliyat edenler var mi? Ve doktorunuz kimdi?
Eki Görüntüle 254785
Burnum resimdeki gibi
Bence her doktor bu tarz burunlari güzel yapamaz.
Burnu böyle olup estetik olanlar, lütfen resim yükleyiiiinBir fikir ediniriz:)
Benimde böyle bir burun yapım var ve ne yapacagimi sasrmis durumdayım profilden gordugum kadarıyla estetik olmuşsun gayet te güzel görünüyor kim yaptı ve ne kadara yaptı ? Şimdiden tsk ederimMerhaba arkadaslar!
Burnuma estetik yaptiracagim. Benim burnum palyaco burnu gibi, yani ucu genis ve büyük.
Eki Görüntüle 254785
Burnum resimdeki gibi
Profıl resımdekı sızsenız amelıyat olmussunuz ve cok guzel gorunuyorsunuz.Merhaba arkadaslar!
Eki Görüntüle 254785
Burnum resimdeki gibi
karar veremedin mi hala ben de senin gibiyim yaProfıl resımdekı sızsenız amelıyat olmussunuz ve cok guzel gorunuyorsunuz.
Burnunuzun yenı resmını gorebılırmıyız acaba,
Ve eskıden nasıldı anlayabılmemız için aradakı farkı, birde onu yuklermısınız,
Sız yardım istemışsiniz şimdi sıra sizde artık, bızde şimdi sizden istiyoruz
Lütfen resim yukleyın
Karar verdim ameliyat gunude aldım, sadece ameliyat olmuş hastaların resımlerını gormek istiyorum.karar veremedin mi hala ben de senin gibiyim ya
kime karar verdinizKarar verdim ameliyat gunude aldım, sadece ameliyat olmuş hastaların resımlerını gormek istiyorum.
Emre ilhan, burda yaptıgı bir kac hastasının burnu görme şansımda oldu begendim onda karar kıldım.kime karar verdiniz
Emre ilhan, burda yaptıgı bir kac hastasının burnu görme şansımda oldu begendim onda karar kıldım.
Temmuzda, bende ozamana kadar para biriktiriyorum. Anca denkleşecekiyi hayırlı olsun o zaman şimdiden tarih ne zaman
benim malesef emre şlhan için bütçem şu an uygun değil
Baktim ama canini sıkıp oflatacak bir burun gormedimSunburnuma bir bakin yaaaa offfffEki Görüntüle 1834138 Eki Görüntüle 1834138
Ayyy çok saolll cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?