Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

benimde kalın derili...Hiç küçülmez demedi bana Barış Bey yani öyle çok küçük hokka burun olmaz dedi. Bende öle istemiyorum zaten dedim doğal olsun dedim. Elimden geleni yaparım ama dedi. Barış Bey iyi bir doktor ama Emre Bey' e de gitmeden karar vermeyi düşünmüyorum. Güncel Öztürk,Serdar Eren, Barış Çakır ve Emre İlhan. Daha fazla muayneye gideceğim doktor araştırmayı düşünmüyorum. Çünkü insanın kafası aşırı derecede karışıyor.

forumda kalın derili hasta az galiba.. Genelde kemiği olan vs. burunların ameliyatlarını görüyorum. Onlarda kalın derili olmadığından ameliyat sonrasında küçük ve güzel başarılı burunlar ortaya çıkıyor. Biz kalın derililerin burunlarında esas alınacak olan sonuç önemli bizim için.. Kalın derili burunda başarı almakta ameliyatta daha zor. Çünkü derinin kemik ile örtüşmesi uyum sağlaması küçülmesi zor. Dolayısıyla bizim doktor seçmemizde daha zor. Kalın derili burunlarda başarı sağlayan doktorları bulmamız gerekli. Forumdaki zaten normalde büyük olmayan kemikli olan burunları baz alarak doktor seçilmemesi kanaatindeyim.

Benimde böyle bir burun yapım var ve ne yapacagimi sasrmis durumdayım profilden gordugum kadarıyla estetik olmuşsun gayet te güzel görünüyor kim yaptı ve ne kadara yaptı ? Şimdiden tsk ederim

Profıl resımdekı sızsenız amelıyat olmussunuz ve cok guzel gorunuyorsunuz.
Burnunuzun yenı resmını gorebılırmıyız acaba,
Ve eskıden nasıldı anlayabılmemız için aradakı farkı, birde onu yuklermısınız,
Sız yardım istemışsiniz şimdi sıra sizde artık, bızde şimdi sizden istiyoruz
Lütfen resim yukleyın

karar veremedin mi hala ben de senin gibiyim ya

iyi hayırlı olsun o zaman şimdiden tarih ne zaman
benim malesef emre şlhan için bütçem şu an uygun değil
Temmuzda, bende ozamana kadar para biriktiriyorum. Anca denkleşecek

Zaman geçiyor ne kadar erken yaşta olursa bence estetik okadar daha güzel görünüyor, elimde olsa daha erken olurdum kısmet bu zamanaymış, bence sizde kararınızı verin, butcenızıde ona gore ayarlıyıp, mutlaka ıyı bır doktora olun. Sizde en kısa sürede karar verip hayal ettiğiniz burna kavuşursunuz umarım.

Baktim ama canini sıkıp oflatacak bir burun gormedim
On kameradan bu kadar yakindan elbet biraz daha iri gorunecek
(Zaten bu öz çekimler mahfetti bizi)
Burdan bakincada yorumlamak pek dogruda olmuyor
Burnunda buyuklukten sikayetciysen eger buna neden olan eger et kalinligi fazlaligiysa ona cozum yok
Ama altta kikirdak kemerin buna neden oluyorsa duzeltilebiliyor
Bunuda doktor gorup karar verebiliyor

Bende koşa ameliyat düşünüyorum korkuyorum eski sinden kotu olur mu daha da çirkin olursam diye

benim burun şeklimde böyle
kanatlar geniş gülünce ucu düşüyor
kalın derili

Eklentiler

• image.webp
    990 bayt · Görüntüleme: 464
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…