kesinlikleevet ben de öyle düşünüyorum.mesela oprah winfrey'in estetik öncesi burun resimlerine baktım.benim burnumun nerdeyse 2 katıymış.nasıl da küçülmüş.emel sayının da bayaa etli ve büyük burnu varmış.onlarınki küçüldüğüne göre benim burun da küçülür elbet.
canım aynen ben de senin gibi hissediyorum.bir de öğretmenim.düşün yani bu konularda en acımasız kitleyle hergün yüzyüzeyim.öğrenciler bilirsin ders boyunca hep öğretmenlerin fiziksel özelliklerini inceler.şöyle albümlerime bakıyorum da hiç yakın çekim resmim yok.istemiyorum çünkü.resimlerde direkt burun olarak çıkıyorum.33 yaşındayım ben de.şöyle ameliyattan sonra çocuklarımla yakın çekim bir resim çekinip facebookta profil resmi olarak paylaşmayı düşünüyorum.içimde bir ukde oldu.senin de benim de allah yardımcımız olsun.-ha bu arada benim burnumda bir sürü sağlık sorunları var,et büyümesi,deviasyon vs.-ameliyat şart.
ameliyat olalı 1,5 ay oldu... hala çooook ödemim var...
son hali neye benzeyecek hala anlayamadım...
özellikle ucu çok şiş...
6 ay sabretmen lazım sanırım, artık birlikte atlatırız kalan ayları. Ben de bu salı ameliyat olucam. Birbirimize destek oluruz. Çok korkuyorum sonuçtan ama ameliyat olmak da istiyorum. Sıkıntılı bir süreç.
canım nasılsın....
umarım istediğin sonucu aldığın bir ameliyat olmuştur.
İyiyim, bugün alçım çıktı. güzel görünüyordu burnum. Sonra doktorum bantladı burnumu.Eve geldim, aynaya baktım ve gülümsedim. sanırım sonuç güzel olacak.
canım, bu aşamada bile beğeniyorsan, işlem tamamdır canım...
hayırlı olsun burnuşun
Öyle mi dersin? umarım dediğin gibi olur. Şeklini beğendim ama şişlik var tabi. Çok top gibiydi benim burnumun ucu, şimdi eskisinden güzel olmuş. Belki çok küçülmemiş ama şekli değişmiş ya o yetti bana.
merhaba benim burnumun ucu çok şiş geniş, düşüktü. veli aslan'a ameliyat oldum 5 ay önce inanılmaz memnunum. kapalı ameliyat olduğum halde bayağı toparlandı. tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...özelden yazamıyorum mesaj sayım az olduğu için resimde yükleyemedim ama bi şekilde irtibata geçebiliriz.yardımcı olabilirsem ne ala...
Arkadaşlar merhaba, kalın derili burnum var zor bir burun. Serdar Eren, Barış Çakır, Güncel Öztürk ve Şükrü Yazar doktorlarından hangisini önerirsiniz?
çok iyi bir doktora benziyor neden vazgeçtiniz? size zor bi ameliyat olurmu dediben de barış çakıra gittim, kalın derili zor bir burun ve bir sonuç alamadım.. ona ameliyat olmaktan vazgeçtim..
çok iyi bir doktora benziyor neden vazgeçtiniz? size zor bi ameliyat olurmu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?