Bugün alçım çıktı tuhaf yenı burnuma daha alışamadım yüzüm değişmiş sanki komple küçülmüş ama şiş biraz inince minik bişey olucak galıba 15 gün sonra biraz daha insin şişlikler alışırsın dedı
mrb canım senin derin de kalın mıydı.benim burnum hem etli hem büyük hem kalın derili hem de yağlı.yani bütün olumsuzluklar bir arada.morlukların ve şişliklerin geçti mi.bir de asıl benim merak ettiğim ve en çok korktuğum burundaki hissizlik nasıl bir duygu.yani burnunu vücudundan bağımsız birşey gibi mi hissediyorsun.ben en çok onu yadırgarım gibi geliyor.ayrıca resimlerini görebilir miyim sakıncası yoksa.kemik kırılma işlemi yapıldı mı.ufff çok soru sordum.ben nerdeyse vazgeçmek üzereydim.mesajın bana ümit verdi.acaba benim burnum da boyut olarak küçülebilir mi?
Ewet canım burnum kocaman etlı kalın yusyuvarlaktı ve hala yağlı sıyah nokta dolu aynı zamanda.morluk Şişlik pek olmuyor buz uygulamasını ıhmal etmezsen hiç olmuyor törpilıycem dedi doktor kırmış Neyseki ağrı fln yok ama ılk gun tampon olduğu için nefes problemi var 3. Günden sonra hersey gercekten normale dönüyor hafıf his kaybı var o olmasa ağrılara dayanılmazdı galıba
mrb canım ağzından bal damlıyor.o kadar olumlu konuşuyorsun ki beni çok rahatlattın.alçın çıkmıştı galiba.burnunun şiş olmasına rağmen küçüldüğünü hissedebiliyor musun.benim tenim morarmaya çok yatkın.artık ameliyattan sonra görürüm.tabi vazgeçmezsem.bir gün deli gibi ameliyat olmak istiyorum,ertesi gün kendi kendimi korkutup ameliyattan vazgeçiyorum.allah sonumu hayır etsin.
mrb canım senin derin de kalın mıydı.benim burnum hem etli hem büyük hem kalın derili hem de yağlı.yani bütün olumsuzluklar bir arada.morlukların ve şişliklerin geçti mi.bir de asıl benim merak ettiğim ve en çok korktuğum burundaki hissizlik nasıl bir duygu.yani burnunu vücudundan bağımsız birşey gibi mi hissediyorsun.ben en çok onu yadırgarım gibi geliyor.ayrıca resimlerini görebilir miyim sakıncası yoksa.kemik kırılma işlemi yapıldı mı.ufff çok soru sordum.ben nerdeyse vazgeçmek üzereydim.mesajın bana ümit verdi.acaba benim burnum da boyut olarak küçülebilir mi?
benim burnumda geniş,kalın derili ve ucu çoook tombişti...
bu burunları her doktor yapamıyor maalesef...
genişliği gidermesi için ya burun kanatlarından kesi yapacak (iz kalıyo) yada mahareti ile içerde toparlayacak...
benim doktorum fos çıktıburun ucum hala patates gibi... tam 1 ay oldu ve hala patates durumunda...
hergün masaj yapmama rağmen ümidim kalmadı...
size tavsiyem biraz fazla para verin ve bu tür brunlarda iyi sonuç alan doktorlardan birine ameliyat olun... yoksa benim gibi revizyon için gün sayarsınız....
canım bilemiyorum burdaki bir kbb doktoru-çorumda yaşıyorum-burnumu inceledi,senin burnunu ameliyat ederim tabiki küçülür dedi.hatta benim burnuma benzer burunlara sahip kişilerin kendi yaptığı ameliyat sonuçlarını gösterdi albümünden.ama sabırlı olman gerek 1 yıl sonra görebilirsin sonucunu dedi.iyileşmesi ve şekillenmesi uzun zaman alır dedi.ben de kendisine çok güvendim.bu arada kendisi 6 ayda 300 ameliyat yapmış birisi.özgüveni çok yüksek.eşim doktorun özgüveninden dolayı ona ameliyat olmamı istiyor.internette metin çalışkan diye yazarsan onun için yapılan yorumları okuyabilirsin.herkes çok memnun kaldığını söylemiş.tabi o yorumlara ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum.zaten kafam allak bullak daha ameliyata bile tam karar vermiş değilim.11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli.darbe alırım diye korkuyorum.ayrıca ameliyat sonrası psikolojim bozulur da çocuklarıma vakit ayıramam onlarla ilgilenemem diye kara kara düşünüyorum.depresyona çok meyilliyim.biliyorum kendimi.keşke ameliyat sonrası sürecin sıkıntılı ve ağrılı geçmeyeceğini bilsem hemen yarın ameliyat olurum.bir de işin dini boyutu da var.şimdiden herşeyi en incesine kadar düşünüyorum.bu gidişle kafayı yicem.sabah akşam ameliyat düşünüyorum.burnumu bi görsen bu burunla dışarı nasıl çıkıyorsun dersin.arkadaşlarım bile benim akılmda yokken estetik yaptırsana diyorlardı.düşün yani nasıl bir burnum olduğunu.
canım işin dini tarafı için birşey diyemiyorum... bu çok özel bir alan ve senin kararın....
ama ben kendimde şöyel düşündüm... Allah beni komik, ezik ve aptal gibi gösteren bir burna bakıp bakıp üzülmemi istemezdi herhalde dedim... O bu kadar şefkatli iken değil mi
canım bilemiyorum burdaki bir kbb doktoru-çorumda yaşıyorum-burnumu inceledi,senin burnunu ameliyat ederim tabiki küçülür dedi.hatta benim burnuma benzer burunlara sahip kişilerin kendi yaptığı ameliyat sonuçlarını gösterdi albümünden.ama sabırlı olman gerek 1 yıl sonra görebilirsin sonucunu dedi.iyileşmesi ve şekillenmesi uzun zaman alır dedi.ben de kendisine çok güvendim.bu arada kendisi 6 ayda 300 ameliyat yapmış birisi.özgüveni çok yüksek.eşim doktorun özgüveninden dolayı ona ameliyat olmamı istiyor.internette metin çalışkan diye yazarsan onun için yapılan yorumları okuyabilirsin.herkes çok memnun kaldığını söylemiş.tabi o yorumlara ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum.zaten kafam allak bullak daha ameliyata bile tam karar vermiş değilim.11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli.darbe alırım diye korkuyorum.ayrıca ameliyat sonrası psikolojim bozulur da çocuklarıma vakit ayıramam onlarla ilgilenemem diye kara kara düşünüyorum.depresyona çok meyilliyim.biliyorum kendimi.keşke ameliyat sonrası sürecin sıkıntılı ve ağrılı geçmeyeceğini bilsem hemen yarın ameliyat olurum.bir de işin dini boyutu da var.şimdiden herşeyi en incesine kadar düşünüyorum.bu gidişle kafayı yicem.sabah akşam ameliyat düşünüyorum.burnumu bi görsen bu burunla dışarı nasıl çıkıyorsun dersin.arkadaşlarım bile benim akılmda yokken estetik yaptırsana diyorlardı.düşün yani nasıl bir burnum olduğunu.
Bugün alçım çıktı tuhaf yenı burnuma daha alışamadım yüzüm değişmiş sanki komple küçülmüş ama şiş biraz inince minik bişey olucak galıba 15 gün sonra biraz daha insin şişlikler alışırsın dedı
şehrazat hanım fotoğrafını görebilirmiyiz. Benimde aynı şekilde 8 yıldır hergün karar alıp vazgeçiyorum ameliyat günü aldım en sonunda ama hala çok karasızım daha kötü olur diye korkuyorum çok
Canım ya, o tip burunla yaşamanın ne demek olduğunu bilirim. Sanki herkes beni ilk gördüğünde ne büyük burnu var diye düşünüyor diye geçer içimden. Ben de ameliyata karar verdim ama doktora karar veremedim. En önemlisi doktor seçimi.
aborjin burun ......................
burnun yapısını dedımevet aynen öyle burnum.doktora 'bıktım bu aborjin burundan' dediğimde çok gülmüştü bana.
burnun yapısını dedım
yanlıs anlama sakın
herkesın burun yapısı dar mıydı sankı yahu :)yok canım niye yanlış anlayayım.33 yıllık burnum ben onu büyük olsa da seviyorum.ama artık değişmesi gerek işte kötü yanı estetik için en zor burun olması.
herkesın burun yapısı dar mıydı sankı yahu :)
bır sekılde daraltırılır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?