Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

leilaaaaaa,bacım.bi doktor daha buldum ;muhammed dilber.ecemula ısmınde bırı olmus,oncekı ve sonrakı halını gordum arkadasın, superotesı valla:) bı de ızmır'de cemıl tugay.ruyaruya ısmınde bı arkadas revızyon olmus,onunkı de 10 numara:)kafanı karıstırmak ıstemem ,sonucta kaporanı vermıssın bıle ama en azından bunları da arastırmıs ol

pigmecim:) evet biliyorum o iki doktoruda. Ecemula'ninki güzel olmus evet, ama onun burnu biraz kemerliymis:) Bendeki sorun o degil ki.. cemil tugayi da biliyorum, banaa güzel bi tasarim yapmisti ama ben güvenemem onlara:)
Yine de tesekkurler canim

kizlar :) ben yakup beye olacagim kesinlesti:) bir aydan az kaldi dualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var:)

Selam kızlar, bende a vucudumda birtakım değişiklikler yapmaya karar veren yeni üyelerden biriyim.
Benimle aynı dertleri, endişeleri taşıyan kişileri görünce yanlızlığım hafifledi.
Arkadaşlar, aile gereksiz görsede size olan gönül bağlarından ötürü, ben yinede sevemedim hiçbir zaman burnumu.

Yeni üye olduğum için resim paylaşamıyorum sanırım ama benim burnumda etli, kalınderili ama kemer yok ve kalkık ucu.
Araştırmaya yeni başladım,
Leila umarım yeni burnunla çok mutlu olursun. İnan kendime istermiş gibi istedim şimdi. Biliyorum çünkü resimlerde kendini beğenememeyi.
Nayse ağlıcam şimdi D
Bu arada sonuçları bizimlede paylaş olur mu .
Öpt..

bence arkadas burun düsmeyle herhalde, ilk anda kalkIk oluyo sonrada yerine oturmasInI belki kastediyor.
Bence sttk buna acIklasa iyi olur.

aynen öyle oluyor ilk ameliyat oldunuz günlerde burun ucu kalkık olur aylar geçip burun oturmaya başlıyınca ilk günlere nazaran biraz daha aşagıya bakıyor zaten forum u okuduysanız ameliyat olanların çogu bu konudan şikayetci. memnuniyet meselesine gelince hani nasıl söylim ıııı herkesin kafasında yada hayalinde bi burun şekli vardır .öyle oldumu diye soracaksanız hayır o şekilde bi burnum olmadı yaklaşık sekiz doktorla görüştüm kimi çok zor öyle ilk ameliyatta istenilen sonuç cıkmaya bilir kimide ben yaparım gelsen dediler ercan hocayı tercihimin sebebi yaptıgı bir kaç burnu gördüm. ve benim konuşma ilgilenme şekliydi hıı bide ameliyat için verilen ücretlere bakıyorum o şekilde bir kıyaslama yapıyorum evet ben burnumdan memnunum sorusu olan

sanki benim burnumu tarif etmişsin gibi .hiç beğenmiyorum ama bir türlü cesaret edip ameliyatta olamıyorum

Kızlar estetiksiz burnumun fotolarını koydum arkadaş listemde ekli olanlar bakabilir. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Emre Bey'i düşünüyorum ama benim çenemde de sorun çıktı cnm Ocakta tel taktıracam 8 ay sonrada çene+burun olacak allahın izniyle.

hm..tmm ilk önce cene isini halledersin sonra da umarimm istedigin buruna kavusursun cnm:)!!

leila,naptın kuzu?sabırsızlıkla seni bekliyorum

cnm pigmecim ben ameliyat tarihimi bekliyorum:) 2 haftadan az kaldi ama hic heyecan yok :) kendim de sasiriyorum, sinav stresinden dusunmeye firsat kalmiyor:)

Merhaba ,
Ben boğaziçi tıp merkezinde Ercan Demiray a Mart 2011 de burun estetiği oldum. Burnumda hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen, şuan hiç nefes alamaz oldum. Sadece ağzımdan nefes alıyorum. Burnumun şeklide hiç güzel değil. Çok pişmanım. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Resman sağlığımdan oldum. Aynı zamanda dudaklarımın şekli değişti. Nefes alamadıkçada dudaklarım iyice şişiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendisinede sorduğum soruların cevabını alamıyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar süredir bu sorunları yaşıyorsunuz? Hala devam ediyor mu? Burundaki şişlikler inince nefes alma problemi kalmıyor. Aynı zamanda da şekli düzeliyor Siz hala bu sorunları yaşıyor musunuz?

Leila ameliyt oldun mu resim falan yüklersen sevinirim merak ediyorum çok burnunu

leila burnunu çok merk edyrm bende Yakup Avşar düşünüyorum.burnum yandan kemikli değil önden üstten ince aşağı doğru kalınlaşıyor kalın derili etli ve o tombiklik beni sinir ediyor ve etli burunlar zor olduğunu duyunca çok üzüldüm o yüzden çok merak ediyorum burnunu :/

Allah yardımcınız olsun..korkuyor insan okudukca..cesaret edemiyor..

bu cmt saat 10:00 da öyle bir burun ameliyata gircek (yani ben :)) bakalım o zaman yazarım sonucumu buraya =)

bu cmt saat 10:00 da öyle bir burun ameliyata gircek (yani ben :)) bakalım o zaman yazarım sonucumu buraya =)

canim ayni gün ameliyat oluyoruz demekki:) ben bir kac saat sonra turkiyeye ucuyorum. Uyku tutmuyor simdiden heyecanlandim:)

Misterio, simdilik resim koymayi dusunmuyorum:) Ameliyattan sonra karar verecem. Ama yine de yardimci olmaya calisacam.

Ben dr araştır bul,sonra ameliyat tıpını arastır ogren, sonra ameliyattan sonra ne hale gelcegnı (morluklar) öğren möğren kafayı yicem az kaldı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…