kizlar :) ben yakup beye olacagim kesinlesti:) bir aydan az kaldidualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var:)
bence arkadas burun düsmeyle herhalde, ilk anda kalkIk oluyo sonrada yerine oturmasInI belki kastediyor.
Bence sttk buna acIklasa iyi olur.
Ben burnumdan memnunum ama sadece içteki kemik yamuk. sol tarafa kayık. Ve artık çok zor nefes alıyorum. Yaşım küçük olduğu için ameliyat yapamıyo. Burnum yamuk oldugundan sag profılden farklı sol profılden farklı bı ksıı gbıyım. Bi de kamera önünde oluyorum konser v.s kötü çıkıyorum kamerada. Mutsuzum malesef :84:
tessekurler portakalciim:) umarim hepimizinki güzel olacak. Sen ne yaptin? Kimi düsünüyorsun?
Ben de merak ediyorum, Etli burunlari olanlar eklese cok sevinirim.
Emre Bey'i düşünüyorum ama benim çenemde de sorun çıktı cnmOcakta tel taktıracam 8 ay sonrada çene+burun olacak allahın izniyle.
leila,naptın kuzu?sabırsızlıkla seni bekliyorum
Merhaba ,
Ben boğaziçi tıp merkezinde Ercan Demiray a Mart 2011 de burun estetiği oldum. Burnumda hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen, şuan hiç nefes alamaz oldum. Sadece ağzımdan nefes alıyorum. Burnumun şeklide hiç güzel değil. Çok pişmanım. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Resman sağlığımdan oldum. Aynı zamanda dudaklarımın şekli değişti. Nefes alamadıkçada dudaklarım iyice şişiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendisinede sorduğum soruların cevabını alamıyorum.
hm..tmm ilk önce cene isini halledersin sonra da umarimm istedigin buruna kavusursun cnm:)!!
pigmecim:) evet biliyorum o iki doktoruda. Ecemula'ninki güzel olmus evet, ama onun burnu biraz kemerliymis:) Bendeki sorun o degil ki.. cemil tugayi da biliyorum, banaa güzel bi tasarim yapmisti ama ben güvenemem onlara:)
Yine de tesekkurler canim
bu cmt saat 10:00 da öyle bir burun ameliyata gircek (yani ben :)) bakalım o zaman yazarım sonucumu buraya =)
canim ayni gün ameliyat oluyoruz demekki:) ben bir kac saat sonra turkiyeye ucuyorum. Uyku tutmuyorsimdiden heyecanlandim:)
Misterio, simdilik resim koymayi dusunmuyorum:) Ameliyattan sonra karar verecem. Ama yine de yardimci olmaya calisacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?