leila bacım,sen yurtdışında mısın??
leila,hoşgeldin kuzucum...tahminim o ki öngörüşme yapıldı,tasarımlar çıkarıldı ve ameliyat için son hazırlıklar tamamlanıyor.fırsatın oldukça bizi haberdar edersen sevinirim,takipteyim...
neeeeeeeeeeeeeee?meraktan çatlicam kız,anlat hele neler var neler sende???
Selam kızlar, bende a vucudumda birtakım değişiklikler yapmaya karar veren yeni üyelerden biriyim.
Benimle aynı dertleri, endişeleri taşıyan kişileri görünce yanlızlığım hafifledi.
Arkadaşlar, aile gereksiz görsede size olan gönül bağlarından ötürü, ben yinede sevemedim hiçbir zaman burnumu.
Yeni üye olduğum için resim paylaşamıyorum sanırım ama benim burnumda etli, kalınderili ama kemer yok ve kalkık ucu.
Araştırmaya yeni başladım,
Leila umarım yeni burnunla çok mutlu olursun. İnan kendime istermiş gibi istedim şimdi. Biliyorum çünkü resimlerde kendini beğenememeyi.
Nayse ağlıcam şimdiD
Bu arada sonuçları bizimlede paylaş olur mu .
Öpt..
heyy leila yine ben,
NAsıl oldun , memnun musun :)
heyy leila yine ben,
NAsıl oldun , memnun musun :)
laila,senin adına o kadar sevındım kı...sımdıden begendıysen sonrasını tahmın bıle edemıyorum??? zaten alcın ılk acıldıgında sok olmadıysan sonrasında hıc olmazsın,gule gule kullan ve en cıcı fotolarını bızımle paylas
tinkerbella:)
evet simdilik memnun olacak gibiyim ama üstündeki atel cikarilmadi henüz:) birsey söylemek icin henüz cok erken, kalin derili olunca uzun sürer bu sislikler. Ama iyi olacak gibi:) Simdiden eskisinden iyi yani
Çok sevindim cnm ,
BEnimkide etli burun , başlığı süper bulmuşsun yan i:))
Tam olarak içine sindiğinde resimde paylaşırsın :)) öptüm geçmiş olsun tekrardan
tinkerbella beni ekler misin? ekleme talebi gönderdim kabul etmemişsin.
canım lütfen yanlış anlama, ben forumu kullanmayı hala öğrenemedim.
Dur biraz daha kurcalayım beceremezsem nasıl yapılacağını sorarım sana.
Hay allah forum aleminede rezil oldum . :)
BEn de diyorum nie kimse beni sallamıyor burda, halbuki sorun benmişiim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?