Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

leila,hoşgeldin kuzucum...tahminim o ki öngörüşme yapıldı,tasarımlar çıkarıldı ve ameliyat için son hazırlıklar tamamlanıyor.fırsatın oldukça bizi haberdar edersen sevinirim,takipteyim...

leila,hoşgeldin kuzucum...tahminim o ki öngörüşme yapıldı,tasarımlar çıkarıldı ve ameliyat için son hazırlıklar tamamlanıyor.fırsatın oldukça bizi haberdar edersen sevinirim,takipteyim...

OLDUUU BITIIIII
haha simardim

tamam ben detayli yazacam birazdan:)

neeeeeeeeeeeeeee?meraktan çatlicam kız,anlat hele neler var neler sende???

Tamam anlatayiim:) Benim yüzüm gözüm sis halde su an, dudaklarim angelina jolieninkinden kalin oldu Özellikle üst dudak. Onun icin konusmakta biraz zorlaniyorum. Burnumda aci yok, sadece burun kanatlarimi daraltmis sanirim, dikisler var orda. Hapsurdukca aciyor veya biseyler cignerken.

Muayenehaneye gittigimde ameliyattan dolayi gecikme vardi. Biraz bekledik bekleme odasinda. Geldiginde biraz acele olmak zorundaydi hersey sanirim. Ben haricinde bekleyen 3 kisi daha vardi. 2si burun icin gelmisti, birisi olmus zaten:) Beni hemen aldilar sonra yukariya muayeneye. Benim burnumun ucunda sorun varmis. Yakup bey ben girer girmez 30 saniye icinde sanirim burun ucundan rahatsizsiniz dedi:) ben de evet dedim. Ve genisliginden rahatsizim dedim. O da etli bir burnunuz var biliyorsunuz, fazla bi incelme söz konusu degil, sadece bir miktar incelir dedi. 1 senede ancak iner sislikler dedi. Sonra hersey sip sap oldu icine bakti, fotograflar cekti :) Tasarim yapti. Ben tasarim istememistim aslinda, gerek yok dedim. Ama yapti yine de. Ben tasarimi su an hatirlamiyorum bile Önemsemedim tasarimi fazla, nasil olsa estetik anlayisi yakup beyde ve ben genelde tasarimlara fazla inanmiyorum.

Sonra dilek hanimla görustum. Bazi kagitlar imzalandi. Sanirim sadece 4 dadika gibi bir görusme oldu yakup beyle:) Beni stres basti durum böyle olunca, onca sey hazirlamistim söyleyecek. Ama hic birsey söylemedim, cunku tasarimi yaptiginda kucuk bir burun yapmisti ben de uygun gördüm :) Yani ben aslinda hic karismadim, tasarimi gösterince böyle birsey olabilir dedim:) anlastik. Durum böyle oluncada ben biraz heyecan yaptim, kendimi hic ifade etmedim diye ama asistani ameliyatiniz da cabucak olacak, bi bakacaksin guzellesmissin diye espiri yapti. Ama gercekten de öyle oldu. Hersey cok cabuk oldu, ne ara narkozu aldim hatirlayamadim bile. Aksama dogru aklima bi doktorun benimle ben yari bayginken ben anestezi doktoruyum sizi bayiltacam dedigi aklima geldi. Ben o ara yari baygindim sanirim Simdi sanki ruyaymis gibime geliyor.

Ben ayiktigimda hasta tirtriyor, usuyor dediklerini hatirliyorum:) Isittilar beni. Bir kac kez iyimisiniz diye sorduklarini hatirliyorum, mide bulantiiniz var mi falan ama cok iyiydim ben:) Elimi yuzumu göturdum, neden bilmiyorum tuttular beni, elinizi burnunuza degdirmeyin dediler. Ameliyatiniz cok iyi gecmis dedi birisi. Doktor bey öyle demis hemsireye dedi. Sonra kendime geldigimde beni cikardilar yukari:)
Sonra da yavas yavas kendime geldim:) Hemsireler cok gencti ama tatlilardi:)

Aksam ustu yakup bey geldi yine, ameliyatiniz tahmin ettigimden iyi gecti dedi. Ben bu burunu nasil incelitirim diye dusunuyordum dedi. Ama bekledigimden iyi gecti dedi:) Biliyorsunuz, zor bir burnunuz vardi dedi. Ben de beklediginden iyi gectigine sevindim. Ertesi gün ameliyatimin kac saat sürdügünü sordum, yaklasik 3 saat dedi.

Fiyat 12.500 tl + 250 euro

Bize 250 euronun ön ödeme oldugu söylenmisti, ama sonra orda asistanlari degistirdiler, sanki baska birsey demisler gibi anlattilar veya o ameliyat ücretiydi dediler. Tek elestirim bu aslinda.. ön ödemenin sonra fiyattan düsürülecegi söylenmisti halbuki bize.
Ama burnumdan cok cok memnunum, simdilik cok sis. Resim yükleyemem. Ama iyilestikce yüklerim. Yakup bey cok basarili bir doktor, iyiki ona olmusum. Benim etli burnumu düzeltmeyi basardi sanirim:) annem ve ablamla webcamden görustuk, onlar da begendiler:) güzel olacak gibi

Son düzenleme:
sadece burun kanatlarimi daraltmis derken yaptigi tek islem o degil:) demek istdigim, aci ondan kaynaklandi:) ama aci yok fazla ben cok aciyacak sandim, sadece dudaklarim acidi:) gece uyurken burundan nefes almak mumkun degil tabiikide, onun icin agzim dilim baya kurumustu bu sabah. Bugun kendimi baya iyi hissediyorum, ama disariya fazla cikma dedi.. ben de otele kapandim kaldim:)

heyy leila yine ben,
NAsıl oldun , memnun musun :)

Gecmis olsun leilacigim. Sana acil şifalar diliyorum. Umarım yeni burnunu beğenirsin

heyy leila yine ben,
NAsıl oldun , memnun musun :)

Merhaba canim! Ben simdilik memnun olacak gibiyim:) henüz atel cikmadi onun icin burnumun seklini tam olarak göremiyorum, ama eskisinden iyi su an:) resim ekleyecem ilerde, yardimci olacam ama su an cok cok erken. Sisliklerin inmesi lazim.. etli burunlarda sislikler baya uzun sürüyor bildiginiz gibi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tinkerbella:)

evet simdilik memnun olacak gibiyim ama üstündeki atel cikarilmadi henüz:) birsey söylemek icin henüz cok erken, kalin derili olunca uzun sürer bu sislikler. Ama iyi olacak gibi:) Simdiden eskisinden iyi yani

laila,senin adına o kadar sevındım kı...sımdıden begendıysen sonrasını tahmın bıle edemıyorum??? zaten alcın ılk acıldıgında sok olmadıysan sonrasında hıc olmazsın,gule gule kullan ve en cıcı fotolarını bızımle paylas

canim yakup bey alci kullanmiyor:) ameliyatimin ilk günü bu plastik bandaj takildi,o kadar:) burun ucu hep görünüyordu ilk andan beri yani

zaten sok olmak icin kemerli bir burunun olmasi gerek sanirim:) ben hala kendime benziyorum, bambaska biri olmadim:) dedigim gibi burun ucum sorunluydu:) sanirim eve dönünce ameliyat oldugumu arkadaslar anlamazlar:) pazartesi günü cikacak bu plastik parcasi

Son düzenleme:
Benimde etli aşagıya dogru kemikli zor bir burun ameliyat olacagim sonuc güzel olur inş. rabbim yüzümü güldürür..

tinkerbella:)

evet simdilik memnun olacak gibiyim ama üstündeki atel cikarilmadi henüz:) birsey söylemek icin henüz cok erken, kalin derili olunca uzun sürer bu sislikler. Ama iyi olacak gibi:) Simdiden eskisinden iyi yani

Çok sevindim cnm ,
BEnimkide etli burun , başlığı süper bulmuşsun yan i:))

Tam olarak içine sindiğinde resimde paylaşırsın :)) öptüm geçmiş olsun tekrardan

tinkerbella beni ekler misin? ekleme talebi gönderdim kabul etmemişsin.

canım lütfen yanlış anlama, ben forumu kullanmayı hala öğrenemedim.
Dur biraz daha kurcalayım beceremezsem nasıl yapılacağını sorarım sana.
Hay allah forum aleminede rezil oldum . :)

BEn de diyorum nie kimse beni sallamıyor burda , halbuki sorun benmişiim. :)

hahah güldüm ögrenirsin ögrenirsin yakinda:)

leila ve tinkerbella adlı arkadaşlarım bende tarif ettiğiniz gibi burun ucu etli hafif kemerli bir buruna sahibim ve ameliyat sonrası nasıl bir burunla karşılaşacağımı çok merak ediyorum bu sebeple arkadaşlık teklifimi kabul edermisiniz resimlerinizi görüp referans almama.. hatta hatta burunlarınızı beğenirsem ipadime yükleyip Abdülkadir Göksel beye ve Emre İlhan beye göstermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…