benimde burnum aynen böyle bir burundu. 8 ağustosta emre beye ameliyat oldum ve kurtuldum.albümde fotolarım var bakabilirsin çok ama çok memnunum =)
yalnız şunu söyliyim bu tür burunlar çok geç gelişme gösteriyor şişler geç iniyor sabırlı olmak gerek!
arkadaşım 5 ay kadar olucak benim ameliyat olalı...
değişim fark edildi ama beni eskiden tanıyanlar fark etti..
gayet doğal oldu benim.yeni başladığım üniversitemde insanlara estetik olduğunu söylediğimde inanmıyorlar.hatta ilk başta burnun çok güzel yapılı gibi sanki diyorlardı çok gülüyordum
ağrım hiç olmadı.sadece ilk 15 gün ağızdan nefes almak ve uyumak zor.buruna zarar gelmemesi için neredeyse oturuyor vaziyette uyuman lazım.sonra tamponlar çıkarken anlamıyorsun bile ben anlamadım bile çıktığını.korkulacak bir yanı yok.ama iyi düşünmem gerek yinede!
yalnız senin burun yapın nasıl? yani bendeki değişim sende olmayabilir..başka sorun varsa yardımcı olabilirim =)
leila ve tinkerbella adlı arkadaşlarım bende tarif ettiğiniz gibi burun ucu etli hafif kemerli bir buruna sahibim ve ameliyat sonrası nasıl bir burunla karşılaşacağımı çok merak ediyorum bu sebeple arkadaşlık teklifimi kabul edermisiniz resimlerinizi görüp referans almama.. hatta hatta burunlarınızı beğenirsem ipadime yükleyip Abdülkadir Göksel beye ve Emre İlhan beye göstermek istiyorum.
hahah güldümögrenirsin ögrenirsin yakinda:)
canim yakup bey alci kullanmiyor:) ameliyatimin ilk günü bu plastik bandaj takildi,o kadar:) burun ucu hep görünüyordu ilk andan beri yani
zaten sok olmak icin kemerli bir burunun olmasi gerek sanirim:) ben hala kendime benziyorum, bambaska biri olmadim:) dedigim gibi burun ucum sorunluydu:) sanirim eve dönünce ameliyat oldugumu arkadaslar anlamazlar:) pazartesi günü cikacak bu plastik parcasi
artık resim koy ama yaaa çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23987&attachmentid=358414 arkadaşlar resim koydum bakar mısınız yorum bekliyorum. Kaldıracağım sonra albümü.
tinkerbella:)
evet simdilik memnun olacak gibiyim ama üstündeki atel cikarilmadi henüz:) birsey söylemek icin henüz cok erken, kalin derili olunca uzun sürer bu sislikler. Ama iyi olacak gibi:) Simdiden eskisinden iyi yani
Bende araştırma aşamasındayım belki yaptırabılırım korkuyorum ya olmassa dıyee...
benimde burnum aynen böyle bir burundu. 8 ağustosta emre beye ameliyat oldum ve kurtuldum.albümde fotolarım var bakabilirsin çok ama çok memnunum =)
yalnız şunu söyliyim bu tür burunlar çok geç gelişme gösteriyor şişler geç iniyor sabırlı olmak gerek!
Kızlar estetiksiz burnumun fotolarını koydum arkadaş listemde ekli olanlar bakabilir. Yorumlarınızı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?