Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

merhaba...benimde ayni sorun va burnumda ve Emre Ilhan beye 2 ay sonra ameliyat olucam?fazla aci cektinmi ameliyat sonrasinda?ve gercekten degisim herkes tarafindan fakedildimi?cevap yazarsan cok sevinirim:)

arkadaşım 5 ay kadar olucak benim ameliyat olalı...
değişim fark edildi ama beni eskiden tanıyanlar fark etti..
gayet doğal oldu benim.yeni başladığım üniversitemde insanlara estetik olduğunu söylediğimde inanmıyorlar.hatta ilk başta burnun çok güzel yapılı gibi sanki diyorlardı çok gülüyordum
ağrım hiç olmadı.sadece ilk 15 gün ağızdan nefes almak ve uyumak zor.buruna zarar gelmemesi için neredeyse oturuyor vaziyette uyuman lazım.sonra tamponlar çıkarken anlamıyorsun bile ben anlamadım bile çıktığını.korkulacak bir yanı yok.ama iyi düşünmem gerek yinede!
yalnız senin burun yapın nasıl? yani bendeki değişim sende olmayabilir..başka sorun varsa yardımcı olabilirim =)

cevabin icin cok sagol arkadasim:)
ameliyatinin bu kadar basarili olmasina svindim,sonuctan pk memnun gibisin:)
bnim burun yapim alttan genis,herhangi bir kemer yok ama hafif disa cikik bir burun gibi sanki.vd burnumun ucu top gibi,etli,galiba en cok sorun ettigim tarafta o..bir kac kisi kmrli bir burnum olmadigi icin esttik olsamda pk bi faydasinin olmayacagini soyldilerd,bnd biraz bilgi toplayayim ddim..ilgilenip cvap yazdigin icin cok tesekkur ederim canim:)
soyldiklrindn anladigim kadariyla ilk 15 gun bni uykusuz gunlr bkliyor:))

Arkadaşlar Merhaba,

Benim de burnum böyle. Ameliyat olmayı düşünüyorum Emre Bey'le görüştüm muhtemelen ona yapptırcağım. Böle burnu olupta ameliyat olmuş arkadaşların resimlerini görmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

Taib ederim semizer ama ben henüz araştırma şamasındayım, ameliyat olmadım yani, Yİne de etli burnumu görmek ister misin :) Yanlız hala msj bile atamazken nasıl resim eklerim bilmiyorum :)) neyse öptüm byy

hahah güldüm ögrenirsin ögrenirsin yakinda:)

HEEEY leilaa nerlerdesin ne alemdesin,

Bu kadar samimi yazıyorum sana ama bilmiyorum çok yakın hissetiğimden sanırım umarım garipsemiyorsundur..
Nasıl oldun merak da ediyorum açıkçası. Bİ ses ver, ben bahar gibi ameliyat olacağım sanırım iş yerimdeki proje beni bayağı kısıtlıyor.
Hala araştırma aşamasındayım gerçi, sen daha iyi bilirisin :) bu aşamaları. bende baya pimpirikliyimdir.

Neyse kendine iyi bak resimlerini bekliyoruz. Öptm

Kızlar benim burnumda palyaço gibi, bende Emre beye olmayı düşünüyorum, yurt dısında yaşadığım için fazla on görüşme yapamayacağım. Pazartesi randevu alacağım inşallah. Hepimize şimdiden gecmis olmuş.

artık resim koy ama yaaa çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmm

benimde burnmu böyle.Can beyle görüşmeye gittim.Bana etli ve sert bir burnun var dedi.Sertten kastı kalın bir derim varmış.O yüzden fazla küçültülmüyormuş bu tip burunlar.Küçültülürse burnun ucundaki et zamanla ölüyormuş.Olabilecek en iyi burnu yapabilirim sana dedi.Birazda nalattı nasıl oluncagını.Tam benim istedigim gibi.Büyük ihtimalle 1-2 hafta içinde ameliyat olcam.Bakalım hayırlısı artık.

tinkerbella:)

evet simdilik memnun olacak gibiyim ama üstündeki atel cikarilmadi henüz:) birsey söylemek icin henüz cok erken, kalin derili olunca uzun sürer bu sislikler. Ama iyi olacak gibi:) Simdiden eskisinden iyi yani

Bende araştırma aşamasındayım belki yaptırabılırım korkuyorum ya olmassa dıyee...

beni de ekler misin? bakayım albümüne?

Slm arkadaslar burun ucum biraz kalın duruyo gibi geliyo bana doktoruma sordum ne kadar inceltilip daraltilirsa nefes almak o kadar zorlaşıyormus

ya burada bir kız vardı burnunu yaptırmıştı ama burun salmıştı kendini yine büyük gözüküyordu o kız kimdi noldu şimdi çok merak ediyorum...Emre İlhan' a mı Muhammet Dilber'e mi ne yaptırmıştı eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…