Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

Merhaba,
tesadüfen bi yorumunu okudum emre beye ameliyat olmussun. bende Emre ilhana ameliyat olucam, ve benimde genis bi burnun var ama cok korkuyorum her doktorun yapabilcegi birsey degil. önce- sonra resimlerini eklersen cok sevinirim.

yeni üye oldum.malesef benim de burun kanatlarım biraz geniş.ve kemer de var.hala kararsızım yapıp yapmamakta.resimlere bakamadım.rica etsem beni de arkadaş olarak ekleyebilir misiniz?

yeni üye oldum.malesef benim de burun kanatlarım biraz geniş.ve kemer de var.hala kararsızım yapıp yapmamakta.resimlere bakamadım.rica etsem beni de arkadaş olarak ekleyebilir misiniz?

Arkadaşlar,
benim de problemim aynen bu. 3 senedir araştırıyorum sinir geldi artık. Bu konu başlığını yarattığın için çok teşekkürler leila.
Gülümseyince burnum öyle bir yayılıyor ki insanlar başlarını çeviriyorlar. Artık çok bıktım. Mevlam bana bir çare medet..
Sizlere arkadaşlık göndereceğim. İnşallah kabul edersiniz. leila ve Misterio, siz ameliyat olalı epey olmuş, inşallah memnun kalmışsınızdır. Yardımınız gerçekten çok makbule geçecek. Fotolarınızı göremesem bile memnunmusunuz değilmisiniz bunu bilmek bile yeter. Şimdiden çok teşekkürler.

Benimde öyle hfufu neden kafasını ceviriyolar anlamadım istanbullu musun kime olmayı düşünüyosun

Merhaba berry,
hayır istanbullu değilim yurtdışındayım. Şu an kararsızım hala araştırma yapıyorum. Henüz içime sinen bir doktor yok. Fotoğrafları görmeden karar vermek çok zor. Şu anda Yakup Avşar ve Can Kopal ı araştırıyorum. Senin bilgin var mı?

Ben olali tam 1 yil oldu.. Benim eski burnum cok büyük bir burundu. Eski fotograflara bakinca sasiriyorum, bu ben miyim diyorum. Yeni burnuma haksizlik etmemeliyim diyorum onlara bakinca. Gerci cogu eski fotografi sildim:) Ama bazen unutunca bu yeni burun da büyük geliyor. Bir yandan yeniden ameliyat olmak istiyorum bir yandan da estetik bagimlisi olmak istemiyorum. Simdiki burnum orta derece büyüklükte ,normal ve dogal görunümlü bir burun. Hic anlasilmiyor ameliyat oldugum. Ilk baslarda bu benim icin en önemlisiydi ama zaman gectikce "ah söyle minicik estetik oldugu biraz belli bir burnum olsaydi" diyor insan :) Sacmalik aslinda. Amacim bu degildi cunku.. bi de benimkisi kalin derili oldugundan demisti zaten doktor anca belli bi miktar incelme olur diye. Burnumun ucuna elledigimde kikirdak/kemik cok geride kaliyor, üstünde bir sürü deri yigilmis durumda. Haksizlik etmemek lazim yani, kalin derili burunlarda anca böyle.. Yakup Avsar cok iyi bir doktor. Ona ameliyat olursan gayet dogal bir buruna kavusacagina eminim fakat bazen o kadar para ödemeseydim de Emre Ilhan'a falan olsaydim diyorum. Ama sanirim kalin derili oldugumdan orda da anca böyle olurdu. Ama burnum guzel yine de :) Bu kadarini bile beklemiyordum aslinda. Ama mükemmeli bekleme kalin derili ise. Her neyse, bir yil sonra ki düsüncelerim bunlar. Kimseyi kandirmak istemem :)

Bence gercekten cok ihtiyacınız varsa ameliyat olmalısınız.. Yoksa durduk yerde bu eziyeti çekmenin pek anlamı oldugunu düşünmüyorum . Esim iki gun once burundan ameliyat oldu. Bazı süreçler bence sıkıntılı . Gercekten göze alabilen ve deneyimli kisilere emanet olmak lazım ..

merhabalar bende bu siteye yeni uye oldum ve uye olana kadar sadece benim burnum kemiksiz alti genis yayvan oldugunu dusunuyodum bunlari okuyunca cok rahatladim. bende ctesi gunu buyuk ihtimalle ameliyat olucam etli burun ameliyati olucagim icin aklimda cok fazla soru isareti var doktorum bi tanidigimiz bana yuzume uygun burnu yapicagini garanti verdi daha otesine gidemedim ancak onceki hastalarinin fotograflarina baktikca ikna oldum hic birinin burnu mandalla tutulmus gibi incecik havaya kalkik yapmacik bir burun gibi degildi. her ne kadar ctesi ameliyat olucaksamda ameliyat olup sonraki hallerinin fotograflarini koyabilicek biri varsa cok icim rahatlayacak. tesekkur ediyorum..

Merhaba, leila nın burnu da öyleydi Yakup Avşar'a ameliyat oldu bir yıl önce, şimdi yeni fotoğraflarını koymuş profiline bakabilirsiniz. Bu arada doktorunuzun ismi ne?

evet :) ben daha yeni istanbula geldim. Oteldeyiz simdi Sonunda! Off yolculugu hic sevmiyorum:)
Yarin görusmem var:) :18:

forumu yeni buldum, yeni okuyorum butun yazilari.. bana bile heyecan basti bende 2013 yazin dusunuyorum! genis etli burun bendede var..
Heyecanla mesajlari okumaya devam ediyim. 100 geckin sayfa var

ahhh benide heyecan basti. Merakla mesajlari okumaya devam ediyorum..

Bende Hollandadan yaziyorum. Bu yaz insaallah yine ertelenmesse. Hem burun hemde cene dusunuyorum

Ben dr araştır bul,sonra ameliyat tıpını arastır ogren, sonra ameliyattan sonra ne hale gelcegnı (morluklar) öğren möğren kafayı yicem az kaldı :):)

Hhahaha aynen. Kader arkadaslarimin yazilarini okumak bana guc kuvvet verdi. Ah su genis burunlar ah. Malezyali saniyorlar beni bagzen.

Merhaba,
tesadüfen bi yorumunu okudum emre beye ameliyat olmussun. bende Emre ilhana ameliyat olucam, ve benimde genis bi burnun var ama cok korkuyorum her doktorun yapabilcegi birsey degil. önce- sonra resimlerini eklersen cok sevinirim.

Merhaba, beni arkadas olarak ekliyebilirmisin? Kk nasil kullanacagimi daha tam sökmus degilim. Albumlerede bakamiyorum.
Kader ortaklarimi burada buldugum icin cok mutluyum. artik bu yaz 2013 de mutlaka ameliyat olmam sart!

Arkadaslar,

yillardir burun estetigini dusunuyorum. Forumu okudum. Baya bilgilendim. Hepinize tesekkur ederim. Ben Teoman Dogan'i dusunuyorum ama genis burun hakkinda pek birsey okuyamadim.
Muayene gitmem biraz zor, cunku Hollandadayim. Dr. Emre Ilhan da baya ovuluyor.. Ama fazla msj sayim yokmus fotograf albumune bakamiyorum:44:

arkadaşlar bendede aynı sorun var. Gülmeye utanıyorum. Helede gülünce büyüyor burnum. Hem öne doğru biraz uzun hemde yana doğru geniş. Artık gülmekten soğudum. Çok kötü bir durum.

Lütfen yardımcı olun..

damla formu takip ettiğinize göre baya bilgi edinmişsinizdir, hiç görüşme yaptığınız bir doktor olmadımı?

ben 10 ay önce ameliyat oldum ankarada prf dr serdar öztürk şahsen memnun kaldım,benimde burun deliklerimde daraltma olmuştu,eğer ankaradaysanız bence ön görüşmeye gidin ve yaptığın burunların fotolarını görün ve bence ertelemeyin niyetiniz varsa çünkü burun yüzün en önemli parçasıymış yüz ifadesini değiştiren inasanı güzelleşteiren en önemli organ diyebilirim hocadaki fotorları görünce şok oldum diyebilirim..

leyla beni ekle lutfen,ben de kalın derılıyım,dusuncelere daldım,hıc yaptırmasam mı dıe

Benim de burnumun onu genisti kemerli bir burnum yoktu ama onu biraz genis ve baya kalin deriliydim arastiran bilir kalin derili burun en zor burundur her doktor yapmak istemez ki cogu sekil veremez de maalesef. Ben yillarca arastirmanin sonucunda Emre İlhan a oldum 14 ay once ve su anda kalin derili hastalarin hayal edemeyecegi kucuk kalkik bir buruna sahibim doktoruma ne kadar tesekkur etsem az :) kalkik olmasi benim tercihimdi tabi istesem dogal da olurdu ama zor olan kalin derili burnu minik kalkik sevimli bir burun yapmak :) yuz hatlarim da kaldirdi bu burnu 4 kisi olduk aileden hepimizin yuz sekline gore istegine gore burnumuz var cok memnunuz burun gercekten cok onemli yuzumuzun tam ortasinda cok iyi arastirilip dusunulmesi gereken bir ameliyat. İcinize sinene kadar arastirin kesinlikle acele etmeyin ozellikle genis ve kalin derili buruna sahipseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…