Arkadaşlar,
benim de problemim aynen bu. 3 senedir araştırıyorum sinir geldi artık. Bu konu başlığını yarattığın için çok teşekkürler leila.
Gülümseyince burnum öyle bir yayılıyor ki insanlar başlarını çeviriyorlar. Artık çok bıktım. Mevlam bana bir çare medet..
Sizlere arkadaşlık göndereceğim. İnşallah kabul edersiniz. leila ve Misterio, siz ameliyat olalı epey olmuş, inşallah memnun kalmışsınızdır. Yardımınız gerçekten çok makbule geçecek. Fotolarınızı göremesem bile memnunmusunuz değilmisiniz bunu bilmek bile yeter. Şimdiden çok teşekkürler.
merhabalar bende bu siteye yeni uye oldum ve uye olana kadar sadece benim burnum kemiksiz alti genis yayvan oldugunu dusunuyodum bunlari okuyunca cok rahatladim. bende ctesi gunu buyuk ihtimalle ameliyat olucam etli burun ameliyati olucagim icin aklimda cok fazla soru isareti var doktorum bi tanidigimiz bana yuzume uygun burnu yapicagini garanti verdi daha otesine gidemedim ancak onceki hastalarinin fotograflarina baktikca ikna oldum hic birinin burnu mandalla tutulmus gibi incecik havaya kalkik yapmacik bir burun gibi degildi. her ne kadar ctesi ameliyat olucaksamda ameliyat olup sonraki hallerinin fotograflarini koyabilicek biri varsa cok icim rahatlayacak. tesekkur ediyorum..
evet :) ben daha yeni istanbula geldim. Oteldeyiz simdiSonunda! Off yolculugu hic sevmiyorum:)
Yarin görusmem var:) :18:
canim ayni gün ameliyat oluyoruz demekki:) ben bir kac saat sonra turkiyeye ucuyorum. Uyku tutmuyorsimdiden heyecanlandim:)
Misterio, simdilik resim koymayi dusunmuyorum:) Ameliyattan sonra karar verecem. Ama yine de yardimci olmaya calisacam.
Ben dr araştır bul,sonra ameliyat tıpını arastır ogren, sonra ameliyattan sonra ne hale gelcegnı (morluklar) öğren möğren kafayı yicem az kaldı :):)
Merhaba,
tesadüfen bi yorumunu okudum emre beye ameliyat olmussun. bende Emre ilhana ameliyat olucam, ve benimde genis bi burnun var ama cok korkuyorum her doktorun yapabilcegi birsey degil. önce- sonra resimlerini eklersen cok sevinirim.
Lütfen yardımcı olun..
Ben olali tam 1 yil oldu.. Benim eski burnum cok büyük bir burundu. Eski fotograflara bakinca sasiriyorum, bu ben miyim diyorum. Yeni burnuma haksizlik etmemeliyim diyorum onlara bakinca. Gerci cogu eski fotografi sildim:) Ama bazen unutunca bu yeni burun da büyük geliyor. Bir yandan yeniden ameliyat olmak istiyorum bir yandan da estetik bagimlisi olmak istemiyorum. Simdiki burnum orta derece büyüklükte ,normal ve dogal görunümlü bir burun. Hic anlasilmiyor ameliyat oldugum. Ilk baslarda bu benim icin en önemlisiydi ama zaman gectikce "ah söyle minicik estetik oldugu biraz belli bir burnum olsaydi" diyor insan :) Sacmalik aslinda. Amacim bu degildi cunku.. bi de benimkisi kalin derili oldugundan demisti zaten doktor anca belli bi miktar incelme olur diye. Burnumun ucuna elledigimde kikirdak/kemik cok geride kaliyor, üstünde bir sürü deri yigilmis durumda. Haksizlik etmemek lazim yani, kalin derili burunlarda anca böyle.. Yakup Avsar cok iyi bir doktor. Ona ameliyat olursan gayet dogal bir buruna kavusacagina eminim fakat bazen o kadar para ödemeseydim de Emre Ilhan'a falan olsaydim diyorum. Ama sanirim kalin derili oldugumdan orda da anca böyle olurdu. Ama burnum guzel yine de :) Bu kadarini bile beklemiyordum aslinda. Ama mükemmeli bekleme kalin derili ise. Her neyse, bir yil sonra ki düsüncelerim bunlar. Kimseyi kandirmak istemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?