Etli Yemek Yapmayınca Fedakar Bir Eş Olmaz mısınız?-Eşin Küsme Huyu-

Canim insallah cozersiniz tez zamanda sorunu, yemek icin soyle bir cozum olabilir her gun et yenecek diye birsey yok imkaniniz varsa haftada 2 kez esinize disardan soyleyin kendinize de istediginizi pisirin bu da haftada 1 kez ikiniz disarda yemis kadar masraf bile etmez salataniz iceceginiz tatliniz evde yiyecegi icin ekonomik bi cozum olabilir. Ama kusme meselesi daha ciddi.. Ayy kusen erkek ve erkek nazi da hic cekilmez. Bir de surekli kusuyorsa bebisi ne ara yaptiniz diyecem yanlis anlama:) o zaman o kusuyorsa siz de barismayin bakalim illa ki bebis yapmak isteyecek biraz kadinlik girsin devreye, kusmekle biyere varamsyacagini anladin, size yakladtikca tatli tatli kalbinizi kirdigi seylerden bahsedip uzaklasin bakalim tepkisi ne olacak

küsmek mi? evlilikteki en kötü şey....tartışılır kırgınlık gücenmeler olabilir ama yine normal hayata devam edilir...sizinki küsüyormuş üstelik günlerce...bu çok kötü hayatınızı zehir eder....bi tavsiye bulamıyorum size önerecek....ama bence eşinizi alın karşınıza konuşun....tatlı bi dille aşkım bak ne olursa olsun küsmek olmasın bizim yuvamızda....kırılsak da gücensek de tartışsak da o anlık yaşansın bitsin günlere yaymayalım uzatmayalım küslük olmasın bu çok kötü bişey araya soğukluk katıyor gibisinden güzelce izah edin bu durumdan rahatsız olduğunuzu...yoksa hayat geçmez canım..küs bi eşle bi evde bi yatakta yaşamak ne acı yaa..üzüldüm vallahi...

Çok güzel şeyler yazmışsınız. Moral oldu cidden. Çok haklısınız..Yok henüz barışmadı maalesef. Ama tabii aynı evin içinde sonsuza dek sürecek değil ya.

Çok güzel şeyler yazmışsınız. Moral oldu cidden. Çok haklısınız..Yok henüz barışmadı maalesef. Ama tabii aynı evin içinde sonsuza dek sürecek değil ya.

planı ne merak ediyorum bayrama kadar küs kalıp, bayramda küsler barışır bahanesiyle barışmak mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…