Evet malesef öyle...Her ay sormasını biliyor bişi varmı diye..Olması için bi çaba göstermiyor ama..Benimde hevesim kaçıyor git gide...Dediğin gibi başka şeylere de kafa veremiyorsun.Benim rahim filmi çektirmem lazım ne yapsam bilemiyorum.Çünkü daha sperm testi bile yaptırmadı dr.yine istiyecek.Üfff sıkıcı durumlar...Kii biz dr.a beraber gittik testin şart olduğunu üstüne basa basa söyledi..ama yok..
Merhaba canım. al benden de o kadar, gerçekten çok sıkıcı ve de sinir bozucu bir durum. ben de yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz. millet şimdi eşin ne ameliyatı olmuştu varis mi varikosel mi? ben paylaşmamıştım kimseyle nasılsa basit bir ameliyat diye. ablalarımın, arkadaşlarımın, kuzenlerimin peş peşe çocukları oldu. millet soruyor siz de yok mu, birine deriz bazen evde canımız sıkılıyor kışın diyee, eee çocuk yapacaksınız o zaman kardeşim derler ( ki çok yakınımız biri), hem benim hem eşimin tarafının düşüncesiz konuşmaları sinir bozucu olabiliyor. işte de sorarlar. bende sürekli ev borcumuz var en azından onu hafifletmeliyiz diyorum. artık bahane olarak bunu söylüyorum. bunun dışında umarım eşin seni anlar ve bu süreçte beraber yol alırsınız. allah yardımcınız olsun.
amin canım inşallah allah seninde kalbine göre versin.Evet eşimin ailesi bana sürekli soruyor ama benim ailem eşime asla lafını bile açmıyorlar.Ve oğullarına bir şey demeyip gelinlerine soruyorlar ne yaman çelişki değil mi?Herşeyin başı sağlık bazen bu saplantının sonu iyi olmayacak diyorum kendi kendime eşimle birbirimizi seviyoruz biz bize yeteriz olursa olur diyorum ama gelde içime anlat bunları.
tabi sonuçta bizler eşlerimizi seviyoruz ille de çocuk olmalı mı hayır diyebiliyoruz yeri geldi mi ama ileriyi düşündükçe insanın içi cız ediyor yine de, ya da insanlar bu konuşmalarına bir cevap olsun istiyoruz. eşlerimizin aillerinin bize sormaları daha da sinir tabi ama sen de oğlunuza sorun falan de eğer devam ederlerse niye bana soruyorsunuz hep de. ben hem borcu bahane ediyorum ek olarak ta olunca duyarsınız zaten diyorum.... iyi dileklerin için teşekkürler bu arada.
mrb cnm bu yolda yanlız değilsin ben birtek kendimde var sanırdım dediğin gibi kıskanclık değil ama inan çok zoruma gidiyor hamile birini görünce boğmak geliyor içimden. etrafımdaki herkezin bebeği var evime gelirler okadar içim acırki bebişleri görünce çok ağladım çok üzüldüm. bazen kendimi kandırıyorum insanlar olur inş diyor birgün aman diyorum olmazsa olmasın napıyım takmıyorum okadar diyorum ama içim yanıyor derken çok zor bide bebeği olanlar şikayet ederler aman uykusuzzum aman yorgunum diye aman halıyı batırdı aman aman hiç bitmiyor onları doyasıya dövmek istiyorum cünkü Allah siizi uğraştırmadan anne yapmış be arkadaşım şikayet etmeyin ben bebeğim olsun diye canımdan oluyordum 5 defa kist ameliyatı gecırdım karnımı bir görsen harita gibi resmen delik deşik İnşallah bizde çok mutlu oluruz başka da hiçbirşey gelmiyor elimizden
Belki zamanında bizde farkında olmadan bilmeden başkalarını üzmüşüzdür.Allahım bağışlasın.Biliyorumki bunlar bilinçli yapılmıyor.Şey gibi evlenmek üzere olan biri bekar birine gider çeyizini,hazırlıkları anltır ya ballandıra ballandıra yada ne bileyim başka bir şey.Bu bebek meseleside öyle ben aslında en çok bazı insanlar sizin rahatsız olacağınızı öyle hissettiriyorki konuyu açmıyorlar,konusmuyorlar öyle oluncada kasılıyorum ben.Ya bilmiyorum gerçekten Allah büyük.Allah tedavisiz anne baba olanlarada evlat kıymeti bilmeyi nasip etsin.
al benden de okadar iş yerinde herkes hamile kalıyo bende 15 aylık evliyim 10 aydır bebiş istiyoruz ama henüz yok ay sıkıldım artık beni anlamayan o insanlarla sohbet bile etmek istemiyorum çünkü daha sende bişi yok mu die soruyorlar üzülüyorumGünaydın Herkese
1,5 yıllık evliyim ve 1 yıldır istememize rağmen gebelik hiç olmadı.Bazı problemler var,ve eşim doktora gitmekten hiç hoşlanmayan biri.Eee bu iş tek başınada yapılamadıgı için keyfini beklemek durumundayım oysaki ben muayenelerdi,tahlilllerdi,rahim filmi derken bir sürü acıya katlandım.Devamındada tedavinin sanki onların canı acıyacak ama destek yok işte.
Neyse benim içimi asıl acıtan durmadan inadına gözüme sokar gibi hamile haberi almak.(ALLAH herkesin evladını kendisine bağışlasın burdaki duygum kesinlikle kıskançlık değil)Sonuçta hamile kalmalarının yada kalmamalarının bana ne faydası yada zararı varki.
Eşimin kardeşi bizden sonra evlendi ve şimdi bebekleri doğdu.Yine ailesinden yakın birinin eşi hamile.Bir diğer akrabası çokkk yakın o da hamile.Yakın arkadaşlarının çocugu olan var eşi hamile olan var.Keza benim etrafımda öyle benden küçük kuzenlerim anne oldular.Biri evlenmeye görsün aklıma gelen başıma geliyor:)zırttt bilmem ne hamileymiş haberi alıyoruz.Hani şey gibi bekarken durmadan eve birilerinin düğün davetiyesi gelir ya.Sanırım buna ALGILAMADAKİ SEÇİCİLİK deniyor.
Tabi arkasından aaaaaa biz sizden bekliyorduk falan filan gibi cümleler.Biz yapamıyoruz varsa bir yolu sen söyle diyesim geliyor o insanlara inanın.
Sabah sabah yazmamın nedeni dün akşam yine bir yakının hamile oldugu haberi gelmesi:)
Kesinlikle isyan etmek ve neden böyle oluyor demek istemiyorum.
Allahım nerde var ise herkese hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin,bizlerede sabır versin.
bende çok sıkıldım bu etrafımdaki insanların süreklı hamile kalmasından ben 2 senedir istiyorum olmuyo insanlar istemediği halde hamile kalıyorlar benim onlardan ne eksiğim var anlamadım gitti hamile görünce içim kan aglaya aglaya tebessüm etmek o kadar zorki bunu benimle aynı durumda olanlar anlayabilir birtek
Ben artık ümitsizim.İnsanlar ne der nasıl davranmalıyım diye düşünmekten sıkıldım.Bir yakınımızın bebeği oldu severken bile tereddüt ediyorum (bebeği gerçekten seviyorum) acaba bebeğimizi kıskanıyormu diye düşünürlermi diye kasılıyorum (hani bizim olmuyor ya)bebek ağlasa nazarı değdi derler mi diye düşünüyorum.Bebek kucağımda birden ağlamaya başladı o kadar kötü oldumki sanki suç işlemişim gibi.çok zor şekerim insanlara gülücük dagıtıyorum eve gelip saatlerce aglıyorum eşimde üzülüyo böyle gözyaşı dökmeme ama ne yapayım elimde degil
Günaydın Herkese
1,5 yıllık evliyim ve 1 yıldır istememize rağmen gebelik hiç olmadı.Bazı problemler var,ve eşim doktora gitmekten hiç hoşlanmayan biri.Eee bu iş tek başınada yapılamadıgı için keyfini beklemek durumundayım oysaki ben muayenelerdi,tahlilllerdi,rahim filmi derken bir sürü acıya katlandım.Devamındada tedavinin sanki onların canı acıyacak ama destek yok işte.
Neyse benim içimi asıl acıtan durmadan inadına gözüme sokar gibi hamile haberi almak.(ALLAH herkesin evladını kendisine bağışlasın burdaki duygum kesinlikle kıskançlık değil)Sonuçta hamile kalmalarının yada kalmamalarının bana ne faydası yada zararı varki.
Eşimin kardeşi bizden sonra evlendi ve şimdi bebekleri doğdu.Yine ailesinden yakın birinin eşi hamile.Bir diğer akrabası çokkk yakın o da hamile.Yakın arkadaşlarının çocugu olan var eşi hamile olan var.Keza benim etrafımda öyle benden küçük kuzenlerim anne oldular.Biri evlenmeye görsün aklıma gelen başıma geliyor:)zırttt bilmem ne hamileymiş haberi alıyoruz.Hani şey gibi bekarken durmadan eve birilerinin düğün davetiyesi gelir ya.Sanırım buna ALGILAMADAKİ SEÇİCİLİK deniyor.
Tabi arkasından aaaaaa biz sizden bekliyorduk falan filan gibi cümleler.Biz yapamıyoruz varsa bir yolu sen söyle diyesim geliyor o insanlara inanın.
Sabah sabah yazmamın nedeni dün akşam yine bir yakının hamile oldugu haberi gelmesi:)
Kesinlikle isyan etmek ve neden böyle oluyor demek istemiyorum.
Allahım nerde var ise herkese hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin,bizlerede sabır versin.
Belki zamanında bizde farkında olmadan bilmeden başkalarını üzmüşüzdür.Allahım bağışlasın.Biliyorumki bunlar bilinçli yapılmıyor.Şey gibi evlenmek üzere olan biri bekar birine gider çeyizini,hazırlıkları anltır ya ballandıra ballandıra yada ne bileyim başka bir şey.Bu bebek meseleside öyle ben aslında en çok bazı insanlar sizin rahatsız olacağınızı öyle hissettiriyorki konuyu açmıyorlar,konusmuyorlar öyle oluncada kasılıyorum ben.Ya bilmiyorum gerçekten Allah büyük.Allah tedavisiz anne baba olanlarada evlat kıymeti bilmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?