Etrafımda sürekli hamile haberleri duymaktan sıkıldım artık.

Ben olmayınca ilk kendim doktora gittim,rahim filmi çekildi ancak sperm tahlilide mutlaka istendi,beklemedeyiz.Yaş oldu 32 vebali onlara he olmazsa olmaz ne yapalım ama biz elimizden geleni yaparıs,denedik olmadı deriz değil mi?Bence rahim filminden önce eşin yaptırsın testi önce çünkü rahim filmi hem pahalı hemde canın neden yansın sende bir sorun yoksa.

Merhaba canım. al benden de o kadar, gerçekten çok sıkıcı ve de sinir bozucu bir durum. ben de yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz. millet şimdi eşin ne ameliyatı olmuştu varis mi varikosel mi? ben paylaşmamıştım kimseyle nasılsa basit bir ameliyat diye. ablalarımın, arkadaşlarımın, kuzenlerimin peş peşe çocukları oldu. millet soruyor siz de yok mu, birine deriz bazen evde canımız sıkılıyor kışın diyee, eee çocuk yapacaksınız o zaman kardeşim derler ( ki çok yakınımız biri), hem benim hem eşimin tarafının düşüncesiz konuşmaları sinir bozucu olabiliyor. işte de sorarlar. bende sürekli ev borcumuz var en azından onu hafifletmeliyiz diyorum. artık bahane olarak bunu söylüyorum. bunun dışında umarım eşin seni anlar ve bu süreçte beraber yol alırsınız. allah yardımcınız olsun.

amin canım inşallah allah seninde kalbine göre versin.Evet eşimin ailesi bana sürekli soruyor ama benim ailem eşime asla lafını bile açmıyorlar.Ve oğullarına bir şey demeyip gelinlerine soruyorlar ne yaman çelişki değil mi?Herşeyin başı sağlık bazen bu saplantının sonu iyi olmayacak diyorum kendi kendime eşimle birbirimizi seviyoruz biz bize yeteriz olursa olur diyorum ama gelde içime anlat bunları.

tabi sonuçta bizler eşlerimizi seviyoruz ille de çocuk olmalı mı hayır diyebiliyoruz yeri geldi mi ama ileriyi düşündükçe insanın içi cız ediyor yine de, ya da insanlar bu konuşmalarına bir cevap olsun istiyoruz. eşlerimizin aillerinin bize sormaları daha da sinir tabi ama sen de oğlunuza sorun falan de eğer devam ederlerse niye bana soruyorsunuz hep de. ben hem borcu bahane ediyorum ek olarak ta olunca duyarsınız zaten diyorum.... iyi dileklerin için teşekkürler bu arada.

Bizler duygularımızı birbirimizle yada en yakın dostlarımızla paylaşsakta erkekler öyle değil eşim emininki benden fazla üzülüyor ama ne yapabilirimki doktora gidilecekse gidilecek yapacak bir şey yok .

mrb cnm bu yolda yanlız değilsin ben birtek kendimde var sanırdım dediğin gibi kıskanclık değil ama inan çok zoruma gidiyor hamile birini görünce boğmak geliyor içimden. etrafımdaki herkezin bebeği var evime gelirler okadar içim acırki bebişleri görünce çok ağladım çok üzüldüm. bazen kendimi kandırıyorum insanlar olur inş diyor birgün aman diyorum olmazsa olmasın napıyım takmıyorum okadar diyorum ama içim yanıyor derken çok zor bide bebeği olanlar şikayet ederler aman uykusuzzum aman yorgunum diye aman halıyı batırdı aman aman hiç bitmiyor onları doyasıya dövmek istiyorum cünkü Allah siizi uğraştırmadan anne yapmış be arkadaşım şikayet etmeyin ben bebeğim olsun diye canımdan oluyordum 5 defa kist ameliyatı gecırdım karnımı bir görsen harita gibi resmen delik deşik İnşallah bizde çok mutlu oluruz başka da hiçbirşey gelmiyor elimizden

Belki zamanında bizde farkında olmadan bilmeden başkalarını üzmüşüzdür.Allahım bağışlasın.Biliyorumki bunlar bilinçli yapılmıyor.Şey gibi evlenmek üzere olan biri bekar birine gider çeyizini,hazırlıkları anltır ya ballandıra ballandıra yada ne bileyim başka bir şey.Bu bebek meseleside öyle ben aslında en çok bazı insanlar sizin rahatsız olacağınızı öyle hissettiriyorki konuyu açmıyorlar,konusmuyorlar öyle oluncada kasılıyorum ben.Ya bilmiyorum gerçekten Allah büyük.Allah tedavisiz anne baba olanlarada evlat kıymeti bilmeyi nasip etsin.

canım gayet doğal böyle düşünmen.seni çook iyi anlıyorum.Bende 1 yıl olmayıp her ay bekleyip sonunda kendiliğinden hamile kalanlardanım.(Şükür Allahıma)Her ay insan regl olduğunda ağlar mı ağlardım.Ki benim ailemde çocuğu olmayan çok eşimin ailesinde herkesin çifter çifter düşün yani baskıyı.bu ay kafama takmıcam Allah hayırlısını versin ne yumurtlama günü ne başka bişey takip etmicem dediğim ay hamile kalmışım.biraz kendini rolantiye al derim nacizane.Allah sana da en kısa zaman da güzel evlatlar nasip etsin.Eşin doktoro gitmiyomuş ona da uygun bi dille sonra pişman olursun keşke inat etmeyip gitseydim doktora diyeceğin günler olur diye anlatmayı denesen faydası olur belki. İyi düşün iyi olsun inşallah

amin amin doğru diyorsun cnm

Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebrail’e, “Ben onun sesini seviyorum'', isteğini hemen yerine getirme! günahkar dua edince , “Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir” buyurur.) lütfen dualarınız eksik etmeyin allahım birgün sesimizi duyucaktır inşallah isteyen herkez bir gün evladını sağlıklı kucağına alır

bende çok sıkıldım bu etrafımdaki insanların süreklı hamile kalmasından ben 2 senedir istiyorum olmuyo insanlar istemediği halde hamile kalıyorlar benim onlardan ne eksiğim var anlamadım gitti hamile görünce içim kan aglaya aglaya tebessüm etmek o kadar zorki bunu benimle aynı durumda olanlar anlayabilir birtek

al benden de okadar iş yerinde herkes hamile kalıyo bende 15 aylık evliyim 10 aydır bebiş istiyoruz ama henüz yok ay sıkıldım artık beni anlamayan o insanlarla sohbet bile etmek istemiyorum çünkü daha sende bişi yok mu die soruyorlar üzülüyorum

çok zor şekerim insanlara gülücük dagıtıyorum eve gelip saatlerce aglıyorum eşimde üzülüyo böyle gözyaşı dökmeme ama ne yapayım elimde degil

çok zor şekerim insanlara gülücük dagıtıyorum eve gelip saatlerce aglıyorum eşimde üzülüyo böyle gözyaşı dökmeme ama ne yapayım elimde degil
Ben artık ümitsizim.İnsanlar ne der nasıl davranmalıyım diye düşünmekten sıkıldım.Bir yakınımızın bebeği oldu severken bile tereddüt ediyorum (bebeği gerçekten seviyorum) acaba bebeğimizi kıskanıyormu diye düşünürlermi diye kasılıyorum (hani bizim olmuyor ya)bebek ağlasa nazarı değdi derler mi diye düşünüyorum.Bebek kucağımda birden ağlamaya başladı o kadar kötü oldumki sanki suç işlemişim gibi.

Daha çok çok yeni evlisin.....1,5 sene çok uzun bir zaman değil....Bu günler geçer....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de 1,5 yıllık evliysen "daha istemiyoruz" yalanına inandırman çok kolay.Ben 5 sene inandırdım herkese bu yalanı.Kafan daha rahat oluyo. Sen de artık " daha düşünmüyoruz, ooohoo daha aşkımızın tadını çıkaralım biz, acelemiz yok " filan de. Daha rahat edersin.

canım seni iyi anlıyorum aynı sorun bende var bende 2 yıllık evliyim yapmadığım kalmadı rahim filmi tahliller vs. bişe çıkmadı eşimde doktora gitmeyi sevmez sperm düşüklüğü çıktı onda doktor aşılama ile olur demesine rağmen istemedi bekliyorum ne zaman ikna olursa ve benden sonra evlelenler daha 3 aylık evli hamile haberleri geliyor sıkıldımartık allahım ne olur hayırlı evlatlar ver bize allah isteyen herkese versin olanlar ise kıymetini bilsin

şu konuyu açmışken söyliyim benim en iyi arkadaşım benim bebğimin olmadığını biliyor.kendisi bekar olduğu için bende fecame eşimle resmimi, profil resmi olarak bile koymuyordum etkilenmesin üzülmesin diye.ama artık koyuyorum çünki o beni üzmeye bayılıyor bunu farkettim yazılarında hiç kullanmadığı kelimeyi kullanmaya başladı bana bebem dio sinir şey sırf bebek kelimesi olduğu için belli neyse geçenlerdede ne desin senin duvarında bebek resmi paylaşıcam demezmi paylaşma dedim ben bile paylaşmıyorum bebek resmi insanlar hadi yap sıra sende vs demesin diye Allahım yarabbim bi tanede akıllı kulunu yolla bana ya

hamile haberi duymak istemiyorum,soru sorulmasını istemiyorum,bebek konusunda hemen olcakmış gibi yada olmıcakmış gibi dalga geçilmesine sinir oluyorum,hastaneye gitmekten bıktım,çocuklu ortamlara girmek istemiyorum hep muhabbet çocuklar üzerine oluyor oda bizde yok (( of offfffffffff

Merhaba kızlar 1.tup bebek denememiz basarısız.2.tüp bebek denememizle 2 ay once hamile kaldım ve bebegımızın kalbı bır türlü atmadı ve 2 hafta önce aldılar.Biliyor musunuz benimle aynı dönemde kuzenım,yakın arkadaslarım hatta ıkızlerı olucak bırısının,iş yerimdeki arkadaşım kımı 2. kımı 3. cocuguna hamile,benim için okadar acı oldukı tabıkı kımseye sen hamile kalma deme hakkımız yok.Korkuyorum anne olamamaktan cevremdekılere belli etmiyorum ama içim kan ağlıyor.Bizim tüp bebek yapma nedenimiz erke infertilitesi o yüzden eşimde kendi suçlar diye onun yanında bile ağlayamıyorum gizli gizli ağlıyorum.Artık suda hamıleymiş demelerini istemiyorum,kulaklarımı tıkamak istiyorum ama olmuyo zaten kimse sizi anlayamıyo çocuk olmasada olur aman boşver çocuk demek sıkıntı,bizim varda ne oluyo diye akıl verenlerden usandım.Madem sıkıntı neden 2 neden 3.doguruyosunuz demek istiyorum olmuyo....Allah ım lütfen bize ve isteyen herkese hayırlı saglıklı bir evlat nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…