Etrafımda sürekli hamile haberleri duymaktan sıkıldım artık.

benimde 5 senedir olmuyor...5 sene içinde hiç akılda olmayanlar evlendi çoluk çocuğa karıştı 2.leri yapanlar bile oldu...hatta bu ara herşey üstüste geldi..ağbim evlendi ve gelinimiz hamile kaldı hemen eltim yeni doğum yaptı 2.ye ben hep yanındaydım 3 ay hastanelerde kaldık riskli olduğu için devamlı kanaması olduğu için..sonra bebek erken geldi yeni doğan ünitesinde yattı ay o bebekleri gördüm aklımı yitirmekten korktum kuvezlerde dolu birsrü bebek...hepsi birbirinden güzel...şimdi evimizdeyiz çok şükür eltimin bebeğide iyi ama o kadar zor günler geçiriyorum ki..o kadar çok okadar çokk özeniyorum ki....

Her hamile haberi aldıkça , içime bir şey oturuyor. Beni kimsenin tanımadığı , soru sormadığı, merak etmediği bir
yerde yaşamak istiyorum. Etrafımda sürekli kendi çocuğunu öven tipler olmasın , ya da her muhabbet ortamında
o uzun süredir evli ama çocuğu yok benim kızım şöyle demesinler , nolur Allah aşkına demesinler artık.
İçimde bir bıçak her lafta daha derine yerleşiyor.Herşeyden bıktım,yoruldum ,usandım.
3 martta 2. tup bebek transferi yapıldı, 15 mart test gunu ama ben bugun adet olcak gibiyim. Çok yoruldum her ay umut etmekten,
cok yoruldum bu çaresizlikten. Çok yoruldum hem ay yeniden ölmekten.. Allahım nolursun yardım et bana.. Yemin ederim çok çaresizim..

Allah bütün isteyenlere hayirli cocuklar versin. Ben de büyük ihtimal tedavi olucam. Cok uzgunum.

3 ayda bir adet goren bir arkadasim bile hemen hamile kaldi. Simdi farkediyorum ki ne kadar cok hamile kadin varmis.

Nereye baksam ya hamile veya minicik bebek. Algida secicilik iste bu.

Tedaviden de korkuyorum, tüp bebek derse ondan daha da cok korkuyorum. Büyük konusmayayim ama tüp derse eger cocuk hayallerime sunger cekicem.

Allah hepimize hayirli, güzel ahlakli, güzel suratli, vicdanli, merhametli, kiymet bilen, nazik evlatlar versin insallah (

cnm arkadaşım eğer sizde sperm varsa tüp bebekten korkma keşke benim eşimdede sperm olsa da........................
sizde sorun belli mi

herkesin sende bebek yokmu cocugun yok mu olmuyo mu demesinden bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya yeter bizi rahat bıraksınlar biz istemezmiyiz pamuk elli süt kokulu.saf ipek gibi tenli bebişlerimiz olsun
OLMUYO OLMUYO OLMUYO İŞTE bu ısrar niye size ne bizim özelimizden
bazen insanlardan nefret ediyorum hep aynı mevzu
yok bilmem kim evlenmişte hamileymiş yok sen çok geride kaldın size ne ben zaten bu duruma zor dayanıyorm
bunlarda üstüne tuz basıyolar RABBİM DUY KULLARINI VER BİZEDE HAYIRLI EVLATLAR aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm arkadaşım eğer sizde sperm varsa tüp bebekten korkma keşke benim eşimdede sperm olsa da........................
sizde sorun belli mi

Doktor 'bu spermle cocuk sahibi olunmamasi imkansiz' dedi. İste o zaman bir bicak saplandi. İnsan kendini suclu hissediyor.

Benim yasim maalesef 39. Esim de benden 4 yas kucuk. Yumurta rezervim azalmis. 2 hafta sonra regl olucam ve malum hormon testleri yaptiricaz. Test sonuclarina bagli hersey canim ve simdiden panik halindeyim. Doktorum cikan sonuclara gore 3 ay deneyecegimizi soyledi. Yani gucsuz olan neyse onu guclendiricekmisiz. Eger 3 ayda hamile kalamazsan asilama dedi. Tup bebegi istemiyoruz canim. Gercekten. O asamaya gelirsek birakicaz.

Amin canim yaa. Ben evleneli 1 sene oldu herkes soruyor, herkes ama.

Ben ilk denemede olur saniyodum bekarken. Ne kadar safmisim yaa :)

hakkına hayırlısı olsun cnm 3 aya kadar ınşllh sorun duzelır

Amin canim yaa. Ben evleneli 1 sene oldu herkes soruyor, herkes ama.

Ben ilk denemede olur saniyodum bekarken. Ne kadar safmisim yaa :)

cnm benım evlenelı 6 sene olmak uzere ben evlılıgımın 3 ayında ogrendım esım azolu yıllardır bıkmadılar sormaya allh bıze sabır versın

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

canlarım beniim o kadar yakın hissettim ki sizi kendime bende aynı durumdayım yaşadıklarınızın hepsini yaşadım..en son sansım olan tüp bebeğe karar verdik cok zor olduu ya tutmazsa sonsansım diyodum evet tuttu hamileydim çok mutlu olmustum ama 10.haftada kalbi durdu..şimdi büsbütün kötüyüm..çaresizz hiç kimsenin haberi yok annemin bile bak kızım en azından hamile kalabildin bidha kalırsın diyolarr bilmiyolar nasıl oldu o melekkk neler cektim...halada cekiyorumm.

anne olmak ısteyıpte bebek sahıbı olamayanlara cok üzülüyorum,cunku aynısı benımde basımdan gecti,evlendiğim ilk günden itibaren hergun k.valıdem cocuk var mı bu ay vs. gıbısınden sıkıştırdı durdu,süreklı örnekler senden sonra evlendı cocuğu var,senın nıye yok tühhh vahhh,yolda yürürken yoldakı cocukları durdurup sevmeler bana nispet etmeler,en sonunda kısırmısın yoksa gıbısınden laflar,bırde eşimden kücük görümcem evlendı 20 gün sonra hamile kaldı benım dünyam başıma yıkıldı,cünkü bunların bana hava atması inadıma konusmaları cok sınır bozucu,k.validem toplumdayken kızım hemen hamıle kaldı gıbı böbürlenerek beni ezerek konuşmaları ,sonra kızı arar telde k.validem 'hamile bayan' nasılsın ,kızına adıyla hitap etmıyor her fırsatta hamıle oldugunu vurguluyor bana,kızı gelse bana sürekli üfffffff püfffff nazz bana nükteler,eşimse havalara ucuyor sankı o baba olacak,k.validem sürekli heveslendırıyor 1 aylık cocugu ultrosanda görmuşş oğlum aynı sen aynı dayısı vs. gibisinden laflar,eşime söyluyorum tüp bebek yaptıralım eşimde sürekli benı oyalıyor tamam yarın tamam bu hafta,oda cok ıstıyordu bırkez aşılama yaptık tutmadı hemen umudu kesdi,birde dayı olma heyecanı unuttrudu baba olma isteğini k.validem öyle bir heveslendirdiki üstlerine düşürdü benı unuttu eşim,hep ıssızda ağladım nedn ben hamile kalamıyorum diye,rahım fılmıde cekıldı hıcbır sorun yok ,ama anladım ki streste tetıklıyor,her ay test alıp negatıf cıkıp hayal kırıklığına ugramak adımı kısıra cıkardılar,esımle bu yuzden soğukluk gırdı bırgun memlekete gittim eşimle aram şu sıralar hep kötü uzaktayım hem kafamı dınlemek ıstedım neredeyse ayrılma noktasına geldık k.valıde yuzunden,ben adet olamadım hem hava değişikliği hem stresten dıye dr. gittim adet söktürücü ilaç almak için dr. test yapim sonra verim dedi ama içim hep buruk bırsey cıkacagı aklımın ucunda yok,sonra test pozıtıf cıkazmı oracıkta ağladım ,eşimi nasıl arayıpta anlatayım dıye heyecan bastı,aradım anlattım oda havalara uctu,k.valideyı aradım soyledım yalan söyluyorsun dedı inanamadı şooooka girdi ,kapattım teli akşama kadar elli kere aradı doğru mu inanamıyorum diye ağlıyor ,mutluluktanmış sözde:)
neyse kızlar bebişim sağlıcakla doğdu 3 aylık olacak neredeyse,Allahım tüm isteyenlere versin

ben hamıle kalmadan önce boza ve leblebi çok yemiştim acaba diyorum onlar sayesındemı hamıle kaldım ,deneyın sızde ,stresten uzak durun,bırde pelvık kaslarını calıstırcı hareketler yapın yazıyor googlede,eşiniz boşalınca ıcınıze pelvık kaslarını calıstırın,bunlar benım dusuncelerım hepınızın gönlune gore versın ,üzülmeyın vaktı saatı gelınce oluyor ben 2,5 sene bekledım

Canim gecmis olsun.

Allahim isterse hersey olur. Bir kapiyi kapatip digerini acar sen merak etme.

Ben henuz hamile kalmayi beceremedim :)

Bir Aralık sabahı yitirdim bebeğimi!..
Üç santimetre belki, belki daha küçük bir bebek: "Sen'in için nedir Rabbim?" demedim. "Allâh'ım!" dedim sadece, "Allâh'ım!.." Başka bir şey demedim. Başka bir şey yapmadım.
Elveda bebek! Elveda canım!
Canımdan bir parça, minicik bir parça olup, serçe parmaklarından öpmek cennete kaldı yavrum!
Ben sessizce gözyaşı dökmeyi de seninle öğrendim… Bir acımız daha olmuştu, biraz daha âile olmuştuk; babasına baktım gözlerimi kapatıp...
Şevval ayını bir cennet çiçeğiyle uğurladık!
Bir salı gelen müjde, yine bir salı günü uçuverdi avuçlarımızdan, kelebek gibi!..
Minik bir kelebekti o evet, henüz on haftalıktı.Annesi vefât edince öksüz, babası vefât edince yetim diyor bir çocuğa lügatlar. Evlâdını kaybeden anneye ne diyorlar, babaya ne diyorlar?..

her hamile haberİ kalbime kocaman yaralar açıyor...
üzgünüm ve çagresizz
ALLAHIM YARDIM ET

Son düzenleme:
aynen bende çok sıkıldım özellikle bu aralar arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı herkes bana soruyo yok diyorum neyse stres yapma inşallah olur diyolar bu bile sanki sinirimi bozuyo
stres yapma,aman daha küçüksün gibi laflardan bıktımmmmmmmmmmmm
lafta destek olmaya çalışıyorlar ama bana küfür etseler daha iyi sanki...
o kadar kötü geliyor ki söylenenler..

kelimesi kelimesine aynı duyguları yaşıyorum...maalesef..
daha ne kadar yaşayacağımı da bilemiyorum..
Büyük Rabbim en hayırlısını nasip et..

bende artik dayanamiyorum bebek görünce artik kucagima almak bile istemiyorum isyan hic bir zaman etmedim hep sükür ettim kasimdan beri 2tüp bebek negatifi aldim herseyin caok iyi olmasina ragmen Rabbim ol demedikcede olmuyor artik bir kus görsem bile Rabbim bu canlinin hürmetine bana evlat ver diyorum aklimi yetirmek üzereyim son bir aydir 26 yaasindayim bu yasa kadar hic agzima almadigim sigarayi bir aydir günde 2paket icmeye basladim son negatifimi 1 ay önce aldim ve toplam 3tüp bebek denedim.
bugün yagmur yagiyordu disarda, kendimi disari attim ve yagmurun altinda sadece dua ederek yürüdüm bos bos
Rabbim bana hayirlisiylan evlat ver diye.
eskiden hamile haberleri beni üzmezdi hatta hic takmazdim bile ama 3tüp bebekten sonra bir hamile haberi duyunca o gün bana zehir oluyor ve simdiden erkek kardesim 2ay oldu evleneli ödüm patliyor hamile haberi alicam diye bu kiskanclik degil ama artik
kaldiramiyorum dayanamiyorum ben icim yaniyor.

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar bugun eşimin sperm test sonucunu aldık
sonuç gene 0 0 0
bırazda olsa umudum vardı belkı dıye ama gene husran
içim acıyo,bogazım düğüm düğüm,ağlıyorum......
rabbım demek ki bana evlat nasip etmeyecek kaderde bebiş yıok
rabbim isyanlardan korusun ama içim de bir ateş var kor gibi yanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…