Allah bütün isteyenlere hayirli cocuklar versin. Ben de büyük ihtimal tedavi olucam. Cok uzgunum.
3 ayda bir adet goren bir arkadasim bile hemen hamile kaldi. Simdi farkediyorum ki ne kadar cok hamile kadin varmis.
Nereye baksam ya hamile veya minicik bebek. Algida secicilik iste bu.
Tedaviden de korkuyorum, tüp bebek derse ondan daha da cok korkuyorum. Büyük konusmayayim ama tüp derse eger cocuk hayallerime sunger cekicem.
Allah hepimize hayirli, güzel ahlakli, güzel suratli, vicdanli, merhametli, kiymet bilen, nazik evlatlar versin insallah(
cnm arkadaşım eğer sizde sperm varsa tüp bebekten korkma keşke benim eşimdede sperm olsa da........................
sizde sorun belli mi
herkesin sende bebek yokmu cocugun yok mu olmuyo mu demesinden bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya yeter bizi rahat bıraksınlar biz istemezmiyiz pamuk elli süt kokulu.saf ipek gibi tenli bebişlerimiz olsun
OLMUYO OLMUYO OLMUYO İŞTE bu ısrar niye size ne bizim özelimizden
bazen insanlardan nefret ediyorum hep aynı mevzu
yok bilmem kim evlenmişte hamileymiş yok sen çok geride kaldın size ne ben zaten bu duruma zor dayanıyorm
bunlarda üstüne tuz basıyolar RABBİM DUY KULLARINI VER BİZEDE HAYIRLI EVLATLAR aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Doktor 'bu spermle cocuk sahibi olunmamasi imkansiz' dedi. İste o zaman bir bicak saplandi. İnsan kendini suclu hissediyor.
Benim yasim maalesef 39. Esim de benden 4 yas kucuk. Yumurta rezervim azalmis. 2 hafta sonra regl olucam ve malum hormon testleri yaptiricaz. Test sonuclarina bagli hersey canim ve simdiden panik halindeyim. Doktorum cikan sonuclara gore 3 ay deneyecegimizi soyledi. Yani gucsuz olan neyse onu guclendiricekmisiz. Eger 3 ayda hamile kalamazsan asilama dedi. Tup bebegi istemiyoruz canim. Gercekten. O asamaya gelirsek birakicaz.
Amin canim yaa. Ben evleneli 1 sene oldu herkes soruyor, herkes ama.
Ben ilk denemede olur saniyodum bekarken. Ne kadar safmisim yaa :)
hakkına hayırlısı olsun cnm 3 aya kadar ınşllh sorun duzelır
canlarım beniim o kadar yakın hissettim ki sizi kendime bende aynı durumdayım yaşadıklarınızın hepsini yaşadım..en son sansım olan tüp bebeğe karar verdik cok zor olduu ya tutmazsa sonsansım diyodum evet tuttu hamileydim çok mutlu olmustum ama 10.haftada kalbi durdu..şimdi büsbütün kötüyüm..çaresizz hiç kimsenin haberi yok annemin bile bak kızım en azından hamile kalabildin bidha kalırsın diyolarr bilmiyolar nasıl oldu o melekkk neler cektim...halada cekiyorumm.
stres yapma,aman daha küçüksün gibi laflardan bıktımmmmmmmmmmmmaynen bende çok sıkıldım özellikle bu aralar arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı herkes bana soruyo yok diyorum neyse stres yapma inşallah olur diyolar bu bile sanki sinirimi bozuyo
bende çok sıkıldım bu etrafımdaki insanların süreklı hamile kalmasından ben 2 senedir istiyorum olmuyo insanlar istemediği halde hamile kalıyorlar benim onlardan ne eksiğim var anlamadım gitti hamile görünce içim kan aglaya aglaya tebessüm etmek o kadar zorki bunu benimle aynı durumda olanlar anlayabilir birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?