bende artik dayanamiyorum bebek görünce artik kucagima almak bile istemiyorum isyan hic bir zaman etmedim hep sükür ettim kasimdan beri 2tüp bebek negatifi aldim herseyin caok iyi olmasina ragmen Rabbim ol demedikcede olmuyor artik bir kus görsem bile Rabbim bu canlinin hürmetine bana evlat ver diyorum aklimi yetirmek üzereyim son bir aydir 26 yaasindayim bu yasa kadar hic agzima almadigim sigarayi bir aydir günde 2paket icmeye basladim son negatifimi 1 ay önce aldim ve toplam 3tüp bebek denedim.
bugün yagmur yagiyordu disarda, kendimi disari attim ve yagmurun altinda sadece dua ederek yürüdüm bos bos
Rabbim bana hayirlisiylan evlat ver diye.
eskiden hamile haberleri beni üzmezdi hatta hic takmazdim bile ama 3tüp bebekten sonra bir hamile haberi duyunca o gün bana zehir oluyor ve simdiden erkek kardesim 2ay oldu evleneli ödüm patliyor hamile haberi alicam diye bu kiskanclik degil ama artik
kaldiramiyorum dayanamiyorum ben icim yaniyor.
kızlar iyi akşamlar bugun eşimin sperm test sonucunu aldık
sonuç gene 0 0 0
bırazda olsa umudum vardı belkı dıye ama gene husran
içim acıyo,bogazım düğüm düğüm,ağlıyorum......
rabbım demek ki bana evlat nasip etmeyecek kaderde bebiş yıok
rabbim isyanlardan korusun ama içim de bir ateş var kor gibi yanan
Canim olur insallah. Allah buyuk, siniyordur belki, belki zamani vardir.
Arkadasim da tup denedi. Doktoru (cok unlu bir tup bebek merkezi) bosuna parani harcama senin cocugun olmaz dedi. Sonra 4.denemesinde hamile kaldi ve onumuzdeki ay oglu dogacak.
Kuzenim 3 ayda bir adet goruyordu. Hormon testleri vs. yaptirdi, ultrasona girdiginde 3 aylik hamile oldugunu ogrendi ve oglu dogdu 1 ay once.
Orneklere bak, umutsuzluga kapilma. Ben de bir senedir bebek istiyorum ama hic hamile kalamadim. Sanirim tedavi gormem gerekecek. Adet olmayi bekliyorum hormon testleri icin. Bir ara cok kafayi takmistim ama allahim isterse olur. Dua edelim bol bol. Yapacak baska birsey yok. Bu arada senin problemin neydi?
selam canim zaten Rabbime siginmaktan ve dua etmekten baska care yok o istemeden biz ne yapsak yapalim olmuyor Rabbim hayirlisiylan ve en kisa zamanda insallah isteyen herkese nasip eder.
bizde sorun esimde sperm azligi ve bende adet düzensizligi yani isim zor canim ben evleneli 5yil oldu .
sende yol yakinken tedaviye basla sonra pisman olma tabi streste yapma insallah olur hem daha erken seninki olur bence
siz test felan yaptinizmi?
haşa kaderimi asla kat a bilemem tabiikiKaderini sen bilemezsin canim benim dur biraz sakin ol.
Bitkisel kurler denediniz mi keciboynuzu vs?
haşa kaderimi asla kat a bilemem tabiiki
ama insan umudu kırıldıgı zaman neler neler düşünüyo rabbim isyan ettiğsem affetsin
cnm biz 6 senelik evliyiz eşimin azosperm hastası oldugunu evlılıgımızın 3.cü ayında öğrendik
eşim tese oldu mıcro tese oldu sonuc 0 sercolly cell çıktı
yanı eşim macun ilaclar çakşır hapı ottozu hepsini denedik olmadı
bakalım hakkıma hayırlısı olsun
inşllh sende bir an önce anne olursun tatlım
canım bende 3 yıldır evliydim 2 yıl bebeğim olmadı doktora gittim. bi sorun yok dediler eşimi çağırdılar. malum onların testi stresli :)). 1. testte sorun çıktı onlarda emin olmak için bidaha istedi biz bu sırada umudumuzuda kaybettik. ve artık bu yüzden bebek düşüncesi aklımızda olmuyodu. 2. test için günümüzü beklerken teste 4 gün kala hamilelik haberimi aldım şimdi bebeğim doğduda 6 buçuk aylık oldu.
1.si üzme kendini öle ha deyince olmuyo stres yapma bi bakmışsın oluvermiş inşallah.
2. side öle hamilelik haberlerinden sıkıldım falan olmaz. kötü niyetle söylemediğine eminim ama sen yinede içini ferah tut.
rabbim bilir zamanını.
Esimle gittik doktora. Onda sorun cikmadi. Bana yumurta rezervimin azalmis oldugunu soyledi ama netlestirmek ve baska sorun var mi diye bakmak icin adetin 3.gunu yapilan hormon testleri var ya? Ondan istedi. Bugun yarin adet olucam. Hersey o testlerden sonra iyice netlesecek. Acikcasi moralimin bozulacagina eminim. Dua ediyorum bol bol. Guzel orneklere bakmaya calisiyorum ama bebek konusu oyle birsey ki sen de biliyorsun, takilmadan olmuyor. Rahatlamistim aslinda ama simdi test yaptiracagim gun yaklasinca yine sarmaya basladim. Insallah yakin zamanda hepimiz anne olabiliriz. Tedaviye gerek kalmadan olabilse ama sanirim zor.
Esin icin keciboynuzu kuru falan denedin mi canim sen? Senin icin de sogan kuru falan?
Ne guzel bir hikaye :)
Allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah :)
canim stres yapma esinde sorun yoksa daha iyi hic olmazsa sen kür felan yap insallah olur.bende suanda sogan kürü ve bal-tarcin-cörek otu kürünü yapiyorum sende bence kürlere basla esime gelince oda baslayacak aslinda midesi hic keciboynuzu kürünü kaldirmiyor esim gecen yil keci boynuzu kürünü zar zorda olsa iki ay kullandi spermler iki katina cikti sonra tüp bebege baslayinca birakti bakalim belki bu ay tekrar baslar.Rabbim en kisa zamanda sana bana ve istegen herkese nasip eder insallah.
kızlar sizleri o kadar iyi anlıyorum ki.biz eşimle 8 senelik evliyiz.5 sene çocuk düşünmedim.bilmem neden.şu anki aklım olsa hemen olsun isterdim.5 sene istemedik ya her taraftan sesler gelmeye başladı.ama ben hiç gocunmadım kimseyide inandırmak zorunda değildim.ama herkes olmadığını zannediyodu.hatta bigün annemin bir arkadaşı çocuğu olmamış kardeşinin kızını evlatlık almıştı.oturuyoruz annemlerin günü var.anneme dediki kızın hala düşünmüyomu diye annemde düşünmüyorlar dedi.kadın demez mi bende senelerce istemiyoruz dedim de artık en son olmadığını söyledim.bence o da artık açıklasın gerçekleri diye.ama inanın hiç gocunmadım çünkü ben istemediğim için yapmıyodum.sonra 6 ayda ben isteyerek hamile kaldım ama bebeğimi hamileyken 7.ayda kaybettim.çok zor günler geçirdim.ve tekrar 6 ay sonra hamile kaldım.kızım şu anda 2 buçuk yaşında.diyeceğim o ki.insanlara kulak tıkamak çok zor.insanlar can acıtmayı çok severler.allahım sizlere yardım etsin.sağlıklı evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah.
Kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benzer şeyler yaşıyoruz. Neredeyse 2 yıl olacak evleneli, yaklaşık 1 yıldır istiyoruz olmadı. öğretmenim bu arada. çalıştığım okulda bir sürü hamile var. devamlı çocuk muhabbeti. "sıra sende" demeler. bir arkadaşın evinde toplandığımızda kucağıma bebek verip al sen tut, sen istiyorsun, senin de olsun demeler. İnsana acır gibi, insanın canını acıtmak ister gibi davranışlar. bir de bunu yapanlar öğretmen, eğitimli insanlar güya... hep aynı konu. herkes hamile, herkesin çocuğu var. o kadar patavatsızlarki bazı insanlar. içim nasıl acıyor. anlatacak o kadar çok şey varki....
Allahım inşallah bize de nasip eder...
Canim benim yaa(
Ben cevreden negatif bir tepki gormedim ama o insanlara sinir oldum simdi. Bana biri oyle bir densizlik yapsa emin ol ki soyledigine pisman ederim.
Benim en buyuk dusmanim benim aslinda. Kendi kendimi cok guzel dolduruyorum. Bu arada benim cevremde de herkes ya hamile ya da ogullari oluyor ki benim hayalimde de bir erkek cocugu var.
Saglikli, guzel yuzlu, guzel huylu, merhametli. Boyle bir cocuk hayal ediyorum :)
Sen doktora gititin mi canim? Sorununuz nedir?
oğlun tez zamanda seni bulsun cnm
sonucu hemen buraya yaz cnm ben merak ederım:18:
Ay canim yaa ne guzel yazmissin amin insallahhh :))))
Sonucu yazarim mutlaka. Cok keyifli birsey yazmayacagima eminim.
En azindan sizler bana moral verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?