bende artik dayanamiyorum bebek görünce artik kucagima almak bile istemiyorum isyan hic bir zaman etmedim hep sükür ettim kasimdan beri 2tüp bebek negatifi aldim herseyin caok iyi olmasina ragmen Rabbim ol demedikcede olmuyor artik bir kus görsem bile Rabbim bu canlinin hürmetine bana evlat ver diyorum aklimi yetirmek üzereyim son bir aydir 26 yaasindayim bu yasa kadar hic agzima almadigim sigarayi bir aydir günde 2paket icmeye basladim son negatifimi 1 ay önce aldim ve toplam 3tüp bebek denedim.
bugün yagmur yagiyordu disarda, kendimi disari attim ve yagmurun altinda sadece dua ederek yürüdüm bos bos
Rabbim bana hayirlisiylan evlat ver diye.
eskiden hamile haberleri beni üzmezdi hatta hic takmazdim bile ama 3tüp bebekten sonra bir hamile haberi duyunca o gün bana zehir oluyor ve simdiden erkek kardesim 2ay oldu evleneli ödüm patliyor hamile haberi alicam diye bu kiskanclik degil ama artik
kaldiramiyorum dayanamiyorum ben icim yaniyor.
Canim olur insallah. Allah buyuk, siniyordur belki, belki zamani vardir.
Arkadasim da tup denedi. Doktoru (cok unlu bir tup bebek merkezi) bosuna parani harcama senin cocugun olmaz dedi. Sonra 4.denemesinde hamile kaldi ve onumuzdeki ay oglu dogacak.
Kuzenim 3 ayda bir adet goruyordu. Hormon testleri vs. yaptirdi, ultrasona girdiginde 3 aylik hamile oldugunu ogrendi ve oglu dogdu 1 ay once.
Orneklere bak, umutsuzluga kapilma. Ben de bir senedir bebek istiyorum ama hic hamile kalamadim. Sanirim tedavi gormem gerekecek. Adet olmayi bekliyorum hormon testleri icin. Bir ara cok kafayi takmistim ama allahim isterse olur. Dua edelim bol bol. Yapacak baska birsey yok. Bu arada senin problemin neydi?