Mrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .(((
Beraberkensizinle beraberken mi varmış ilişkisi yoksa önceden olmuş bitmiş bişey mi?
Öyle tabi sukrediyorum. .ya öyle bişey ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.ailesi bile duyunca çok üzüldü. Ya herkese tanıttı beni anneler tanıştı onun a dan Z ye bütün akrabası arkadaşlar i biliyo du. BöyleE yol yakınken öğrenmiş kurtulmuşsunuz işte. Didiklemenin anlamı yok.
Tanıştığım adamın görüştüğü kadın dulortak akraba dul olduğunu söylemedi mi size?
Nerden mi buluyorsunuz demek ne demek ya akraba tanıştırdı dedim ve adam öyle bi oynamiskiNerden buluyonuz böyle saçma insanlari.
Tanıştığım adamın görüştüğü kadın dul
Dul ne demek?Tanıştığım adamın görüştüğü kadın dul
Arada fark yok tabiki aldatma aldatmadir. Fakat beni öğrendi o kadın o kadar çok detay varki uzun diye yazmıyorum bunları..hala adamın peşinde o da kadininBunu neden belirttiğinizi hiç anlamadım.
Sizi evlenip boşanmış biriyle aldatması ile hiç evlenmemiş biriyle aldatması arasındaki fark nedir?
Belki o kadını da kandırdı, o kadının da sizden haberi yok?
Ettiğini bulur mu bulmaz mı bilemem. O işler biraz karışık oluyor.
Ben anlatamadım galiba biz beraber kende vardı ben yok kende ward madem öncesinde vardı bu kadın beni niye dahil etti kandirdi diyorum. ..Dul ne demek?
Şeker gibiyse ona aşık olmuştur.
Tabi keşke size de söyleseydi.
Anladım.Ben anlatamadım galiba biz beraber kende vardı ben yok kende ward madem öncesinde vardı bu kadın beni niye dahil etti kandirdi diyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?