canım o sex ilişkisi.Demek uçkuruna çok duskun .Salla gıtsınMrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .(((
bu arada ona pek bırsey olmaz kotuye bırsey olmaz.uyanık olacaksınMrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .(((
Dul ve çocuklu olunca öyle mi oluyomuş?canım o sex ilişkisi.Demek uçkuruna çok duskun .Salla gıtsın
Çok şanslısınız erken ortaya çıkmış.Ben boşanalı 1 yıl oluyo. Defalarca yalan söyledi araştırdım buldum kanıtladım aldattığını hatırladıkça çok canım yanıyor umarım Allah böylelerini bildiği gibi yaparMrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .(((
evlenmeye nıyetı yok cunku onla.Kolay kadın görüyor boyle biri işteDul ve çocuklu olunca öyle mi oluyomuş?
Biz 8 ay dir görüştük sanırım en baştada o kadın vardı..benim kirildigim ve uzuldugum tek nokta zaten başkası var hayatında benim ne suçum vardiki o kadar ugrastiki çok kırıldım yıkıldım resmen..nasıl guvenecegiz başkasına anlamıyorum. .ben ayrıldım bitti gorusmuyoruz. Ve o kadınla gorusuyomus hala.benim anlamadigim kadında duydu benimle evlilik düşündüğünü hatta yanımda olduğunu falan bi nevi onuda aldatmis oluyo ama hala dewam edebiliyoevlenmeye nıyetı yok cunku onla.Kolay kadın görüyor boyle biri işte
NELER OLUYOR HAYATTAMrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .(((
Verdim cok şükür. Insanlar neden bu kadar kötü anlayamıyorum. Güven falan kalmadı kimseye.Sadaka ver fakire kurtulmuşsun gözün aydın
Malesef hiç tahmin etmeyeceğim iz aklimizin ucundan gecmeyen şeyler. ...NELER OLUYOR HAYATTA
canım ahlaklı namuslı ınsan kaldı mı sence? parmakla sayılacak kadaraz.ama bence bu adam o kadına yalan soylemıs gibi geldi.sevse evlenır onla ama kımseyı sevmez boylelerıBiz 8 ay dir görüştük sanırım en baştada o kadın vardı..benim kirildigim ve uzuldugum tek nokta zaten başkası var hayatında benim ne suçum vardiki o kadar ugrastiki çok kırıldım yıkıldım resmen..nasıl guvenecegiz başkasına anlamıyorum. .ben ayrıldım bitti gorusmuyoruz. Ve o kadınla gorusuyomus hala.benim anlamadigim kadında duydu benimle evlilik düşündüğünü hatta yanımda olduğunu falan bi nevi onuda aldatmis oluyo ama hala dewam edebiliyo
Adamın zihniyet o olabilir de kadının istediğini verdiği ne malum..evlenmeye nıyetı yok cunku onla.Kolay kadın görüyor boyle biri işte
Adam nasıl güzel yalancıysa artık, kimbilir kadına neler söyledi de yanında tuttu.. Dikkatimi çekti, genelde adam evli ya da bekar; aldatıyor ve sonra genelde ilk kadının yanında kalıyor, kabul eden de ilk kadın oluyor, kendini daha değerli buluyor bi şekilde adam da bunu sağlıyor. İkinci kadınlar da genelde mantığını dinleyip tekmeyi basan taraf oluyor.. Adam sizden ümidi kesip ona sarılmış olabilir ama aldatmak bir hastalık gibidir, kendini durduramaz ... Er yada geç cezasını bulur emin olun..Biz 8 ay dir görüştük sanırım en baştada o kadın vardı..benim kirildigim ve uzuldugum tek nokta zaten başkası var hayatında benim ne suçum vardiki o kadar ugrastiki çok kırıldım yıkıldım resmen..nasıl guvenecegiz başkasına anlamıyorum. .ben ayrıldım bitti gorusmuyoruz. Ve o kadınla gorusuyomus hala.benim anlamadigim kadında duydu benimle evlilik düşündüğünü hatta yanımda olduğunu falan bi nevi onuda aldatmis oluyo ama hala dewam edebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?