ettiğini bulur mu....

ne oldugunu anlamadım. sizinle beraberken başka biriyle daha mı görüşüyormuş?
ettiğini bulsun yada bulmasın çokta önemli degil. daha tanıma aşamasında olduğunuz biri. tanımışsınız ve olmayacağı ortada. düşünüp kafa yormaya gerek yok. herkes kendi yoluna.

Burada önemli olan nedir biliyor musunuz?
O adamın sizinle görüşürken başka bir kadınla da görüşmesi.
Yani o kadının DUL olması değil.
Israrla dul diye yazıyorsunuz. Sinir oldum. Dul nedir yaaa. Dul olsa bile ısrarla bunu belirtmeye ne gerek var.
Kadınların böyle bir ayrım yapmalarına sinir oluyorum.

arkadaslarında dedıgı gıbı kadının medenı halı cok önemlı degıl,var olması önemli bir sorun..
enazından ilişkiniz ilerlemeden başka bır bayanlada bırlıkte oldugunu ögrenıp,çok daha büyük sorunlar yaşamadan kurtulmuşsunuz.geçmiş olsun

10 gunde bir ayni konuyu aciyorsunuz. Unutursunuz unutursunuz neler unutulmuyor ki..???

canım o sex ilişkisi.Demek uçkuruna çok duskun .Salla gıtsın

bu arada ona pek bırsey olmaz kotuye bırsey olmaz.uyanık olacaksın

Çok şanslısınız erken ortaya çıkmış.Ben boşanalı 1 yıl oluyo. Defalarca yalan söyledi araştırdım buldum kanıtladım aldattığını hatırladıkça çok canım yanıyor umarım Allah böylelerini bildiği gibi yapar

Ettiğini bulur mu ya da intikam dusunceleri anca bizi üzer. En güzeli tamamen kafanızdan çıkarın sevenin ahı elbet tutar en iyi intikam da bosverip takmadan önune bakmaktır. Böyle bi erkekten kurtulduğunuz gercek yuzunu gordugunuz icin de sukredin

evlenmeye nıyetı yok cunku onla.Kolay kadın görüyor boyle biri işte
Biz 8 ay dir görüştük sanırım en baştada o kadın vardı..benim kirildigim ve uzuldugum tek nokta zaten başkası var hayatında benim ne suçum vardiki o kadar ugrastiki çok kırıldım yıkıldım resmen..nasıl guvenecegiz başkasına anlamıyorum. .ben ayrıldım bitti gorusmuyoruz. Ve o kadınla gorusuyomus hala.benim anlamadigim kadında duydu benimle evlilik düşündüğünü hatta yanımda olduğunu falan bi nevi onuda aldatmis oluyo ama hala dewam edebiliyo

NELER OLUYOR HAYATTA

canım ahlaklı namuslı ınsan kaldı mı sence? parmakla sayılacak kadaraz.ama bence bu adam o kadına yalan soylemıs gibi geldi.sevse evlenır onla ama kımseyı sevmez boylelerı

Adam nasıl güzel yalancıysa artık, kimbilir kadına neler söyledi de yanında tuttu.. Dikkatimi çekti, genelde adam evli ya da bekar; aldatıyor ve sonra genelde ilk kadının yanında kalıyor, kabul eden de ilk kadın oluyor, kendini daha değerli buluyor bi şekilde adam da bunu sağlıyor. İkinci kadınlar da genelde mantığını dinleyip tekmeyi basan taraf oluyor.. Adam sizden ümidi kesip ona sarılmış olabilir ama aldatmak bir hastalık gibidir, kendini durduramaz ... Er yada geç cezasını bulur emin olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…