Selam kızlar geçenlerde bir konu açMistim.Eski sevgilim whatsaptan beni kaldırmış mi diye neyse ben aradım ertesi gün o beni aradi.Babası böbrek nakli olmuş gecem gunduze karisti bir sürü dertle uğraşıyorum dedi.Beni uzdugu için ben de seni allaha havale ettim o ne yapacağını çok iyi bilir deMistim temmuz ayında kavga edip ayrıldığımizda mesajta.Aradan üç ay geçti babasının nakil olduğunu öğrendim benimde babam rahmetli oldu karacigerinden rahatsizdi ben on yaşındayken. O yüzden üzüldüm ne kadar beni uzse de babasının böyle olmasına maddi olarak birşeye ihtiyacın varsa söyle hiç çekinme dedim.Ben daha önce de birkaç kişiye ah ettim insallah canı yanar dedim aşk için değil arkadaşıma falan sonra bir şekilde bir sıkıntı yaşadıklarını gördüm ya maddi ya is ya da sağlığında problem oldu.Ben tuhaf hissettim kendimi sanki benim içten ettiğim ah tuttu.Ama asla aileyle ilgili bir ah etmedim.Sadece bana yasattiklarini o da yaşasın istedim üzüldüm canı yansın. Cok sukur eskisi kadar yanmiyor canim.Benimde babam olduğu için o da sağlık konularında hassasimdir.Sizinde ettiğiniz ahlarin bir şekilde çıktığını gördünüz mu.