Ettiginiz ahlarin tuttu mu

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar geçenlerde bir konu açMistim.Eski sevgilim whatsaptan beni kaldırmış mi diye neyse ben aradım ertesi gün o beni aradi.Babası böbrek nakli olmuş gecem gunduze karisti bir sürü dertle uğraşıyorum dedi.Beni uzdugu için ben de seni allaha havale ettim o ne yapacağını çok iyi bilir deMistim temmuz ayında kavga edip ayrıldığımizda mesajta.Aradan üç ay geçti babasının nakil olduğunu öğrendim benimde babam rahmetli oldu karacigerinden rahatsizdi ben on yaşındayken. O yüzden üzüldüm ne kadar beni uzse de babasının böyle olmasına maddi olarak birşeye ihtiyacın varsa söyle hiç çekinme dedim.Ben daha önce de birkaç kişiye ah ettim insallah canı yanar dedim aşk için değil arkadaşıma falan sonra bir şekilde bir sıkıntı yaşadıklarını gördüm ya maddi ya is ya da sağlığında problem oldu.Ben tuhaf hissettim kendimi sanki benim içten ettiğim ah tuttu.Ama asla aileyle ilgili bir ah etmedim.Sadece bana yasattiklarini o da yaşasın istedim üzüldüm canı yansın. Cok sukur eskisi kadar yanmiyor canim.Benimde babam olduğu için o da sağlık konularında hassasimdir.Sizinde ettiğiniz ahlarin bir şekilde çıktığını gördünüz mu.

Ozaman biride siZe ah etmiş babanızı kaybetmişsiniz.nolur şu ah etme meselelerini abartmayın.biz kimiz neyiz ki ahımız tutacak.ayrıca ah tutma okadar basit bişey olsaydı taş taş üstünde kalmazdı.insanların hayatı tabiki bazen sevinç baZen üzüntü ölüm kayıp hastalık vs.illaki denk gelecek yani.kendinizi kötü hissetmeyin sizle alakası yok bu işlerin.

Selam kızlar geçenlerde bir konu açMistim.Eski sevgilim whatsaptan beni kaldırmış mi diye neyse ben aradım ertesi gün o beni aradi.Babası böbrek nakli olmuş gecem gunduze karisti bir sürü dertle uğraşıyorum dedi.Beni uzdugu için ben de seni allaha havale ettim o ne yapacağını çok iyi bilir deMistim temmuz ayında kavga edip ayrıldığımizda mesajta.Aradan üç ay geçti babasının nakil olduğunu öğrendim benimde babam rahmetli oldu karacigerinden rahatsizdi ben on yaşındayken. O yüzden üzüldüm ne kadar beni uzse de babasının böyle olmasına maddi olarak birşeye ihtiyacın varsa söyle hiç çekinme dedim.Ben daha önce de birkaç kişiye ah ettim insallah canı yanar dedim aşk için değil arkadaşıma falan sonra bir şekilde bir sıkıntı yaşadıklarını gördüm ya maddi ya is ya da sağlığında problem oldu.Ben tuhaf hissettim kendimi sanki benim içten ettiğim ah tuttu.Ama asla aileyle ilgili bir ah etmedim.Sadece bana yasattiklarini o da yaşasın istedim üzüldüm canı yansın. Cok sukur eskisi kadar yanmiyor canim.Benimde babam olduğu için o da sağlık konularında hassasimdir.Sizinde ettiğiniz ahlarin bir şekilde çıktığını gördünüz mu.

Görülmezmi ahımda boğuldum ama sürüm sürüm süründü resmen 4-5 yılı hiç ettik doğum günümde hep arar helallik ister ama olmuyor

Sizin ahınızla babasının ne alakasi var pardon? Tutacaksa kendine tutar.

Bu arada evet canımı yakan bazı insanların da canları yandı zamanı gelince ama sadece kendilerinin.

Öff kendinizi önemsemeyin bu kadar çok içten olursa bir ah bence öyle kabul olunur sevgiliyle küs tartış ben sana ah ettim baban ondan bu halde te allaaaam yarabbiiimm!

Onemsemiyorum Helenra canım ben babamı kaybettigime on yaşındaydım on yaşındaki bir çocuğa kim ah eder.Ben canı yansın dedim ardından böyle birsey yaşaninca karmaşa yaşadım. Tabi ki hastalik bu yasancagi varsa yasaniuor.Benim ah etmemle olacak birsey degil tabi ki zamanla boyle olunca bir karmasa yasadim sadece.karma borcu denen sey doğru bence birini üzur yari yolda bırakınca ettiği ah üzüntü bir şekilde gelip senin ayağına dolaşıyor.Ben de çevreden olanlara şahit oldum.

Seninki ne yaşamıştı yağmurdan arayıp neden helallik istedi çok özel değilse demek sonradan pişman olan adamlar da var vicdanı geliyorlar galiba.

Karmaya takma iyi insansan senin ayağına dolanacak şey yoksa :) olanlar düşünsün :)

Hayatın akışının içinde insanların başına devamlı iyi ve kötü şeyler geliyor zaten...
Bunları devamlı gerekçelendirmek çok anlamsız.
He tabi ah ettiklerinizin başına bişey gelince mutlu oluyosanız siz böyle yorumlamaya devam edin madem..

Bazı şeyler tesadüftür, her ah her beddua tutsaydı dünyada ne insan ne başka bir canlı veya nesne kalmazdı...

Dediğim gibi denk gelmiş, yoksa bizler bu kadar büyük güçlerimiz olsaydı daha farklı şeyleride yönetebilirdik sorunsuz...

Benm ahımda tutar eşim ne zaman benı kızdırsa inş düşersin diyorum düşüyor salonda ki halı kayıyor o sinirle oraya gidiyor hep düşüyor ama olsun benm ahım sonuçta

Tesadüf galiba ne ben kimsenin ahinı aliyim ne de baskasi benimkini.Rahatsız edici huzur bozan bir duygu bence.Yaşayan üzüntüsüne yanıyor yaşatan yaşıyor mu orası MuaMMA.

Birkaç kişiye ettim ah, tek istediğim aynı benim gibi hayatlarına dışarıdan bakıp çaresiz kalıp hiçbir şey yapamadan öylece kalmaları. O hayal kırıklığını dibine kadar yaşayıp eli kolu bağlı seyretmeleri. Hele biri var ki yağmurlu günde bir bardak su vermem, en mutlu gününde gülüşleri gözyaşlarına boğulsun inşallah. O kadar söylüyorum.

Kendiylesorunlu canın çok yanmış galiba ama ettiklerini bulmuşlar sanırım senin için üzüldüm.

Senın 3 ay önce ettigin ahh işe bak babasına denk gelio bunu düşünmüş olman bılre komık. Adamın senle ilişigi kalmamış sen halaa kendıne pay cıkarma derdındesın sanki

Back
X