Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

anladım canım dr kimdi senin ne zaman başladınn iğneye bir de rutin kontrollere nereye devam ediosun

doktor fuat beydi. gebelik testinin pozitif çıktığı gün iğneye başladık. önce 3 günde birdi. şimdi de haftada bir. ben rutin kontrollere hala eurofertilde devam ediyorum. cumartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah.

anladım canım bebim yumurtlama kontrollerim elit kadın sağlında dr necati bey takip etti transferimi de ali sami bey yapacaktı ama o gün fuat bey elini daha çbuk tuttu ali bey hemşireye kızdı biraz hatta neden beni çağırmadınız die anlıycan fuat bey transferimi yaptı ama dr ali sami bey orda ücret olyı nasıl

sami bey çok iyi doktordur. ama fuat bey de çok tecrübelidir.işini iyi yapar. bi tereddütün olmasın o konuda. benimkini de o yaptı. kalp atışları duyulana kadar ücret almıyorlar. son rasında her kontrol 120 tl galiba. ama emin değilim 150 de olabilir. ben de sonraki kontrolleri nerede yaptıracağıma henüz net olarak karar vermedim.

ben geldim canlarımmmmm sonraki kontrol 120 tl mişşşşşşşşşşşşş

mersenem ben 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim canım sen kaç yaşındasın senin ilk denemenmi? ayyyyyyy inş. hamile kalırsın da bende umutlanırım sizleri görünce

mersenem ben 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim canım sen kaç yaşındasın senin ilk denemenmi? ayyyyyyy inş. hamile kalırsın da bende umutlanırım sizleri görünce

benim 5 yıllık evliyim canım benim iş çok karışık 3 yıl önce kendiliğinden hamile kaldım ama adet kanama gününde kan gelince hamile olduğumu anlamadım ve ağır eşya felan düştüler 6 haftalıktı kürtaj oldum sonra 2 kez aksarayda aşılama ,sonra geçen yıl ali sami bey konturıolünde yumarta oluştu transferimi ankarada anotolyada 3. gün embriyosu olarak 2 tana oldu sonuç pozitifti çok sevindik 37 haftalık hamileykem dr deiştirdim tabi bu dr aksarayda bebek tersti zaten amaliyattı kakasını yapmış karnında ölebilir dedi ve aldılar 3 gün yaşadı ve kaybettim ocak 5 2010 da yani benim hikaye uzunn anlıycan

doktor çok önemli canım benim ilk bebeğin yeni doğan ünitesi fena deildi ama dr hiç ilgilenmedi resmen çocuğu sakata çıkardı ama ben zeka testini her şeyini tam yaptırdım işte birazda kısmet ama çok zor büyük boşluk ALLAH düşmanıma göstermesin

ewt aksaraydaym ygenc konyaya 2 saat ALLAHTAN KIZ KARDEŞİM VAR KONYADA EŞİ POLİS TRANSFERDEN SONRA 3 4 GÜN ORDA KALDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…