mersenem senin transferin hangi tarihte yapıldı canım?
ewet tatlım akıntı oluyordu hala da var. kullandığımız jelde akıntı yapıyor zaten. jeli ben hala kullanıyorum günde iki kere. kurtuluş yok yani. delikafadulden ben şimdi iğne vurdurmaya gidiyorum. 1 saate gelirim. yine konuşuruz. şimdi senin aklında milyon tane soru vardır canım benim. az sonra görüşürüz.
asicim günaydın. bugünlerde benim gögüslerdeki hassasiyet azaldı. eskisi gibi hassas değil ve çok az acıyor. sende de oluyor mu? bi problem mi var acaba?
evet asiii haklısın birde bayramda kaynımın düğünü var orda çok koştururum ben belkide böylesi hayırlıdır. gerçi bayram geçecek sonra annemin telaşı başlayacak bu sene hacca gidecek Allah nasip ederse 4 senedir bekliyordu bu sene çıktı çok mutlu uçuyo resmen onu memlekete götürücem 2 hafta izin alıcam herkesle helalleşmek istiyo bayramdan sonra da o telaş var yani aslında ben bunlar için aralık demiştim annem ekim sonu gibi gidecek yaklaşık 1 ay sonra gelecek yine izin alıp bu sefer evde gelen gidene hizmet edicem (ben tek çocuğum bu arada) çok tatlı telaşlar bunlar ama arada kendime ne zaman vakit ayırırım bilmiyorum. bir aklımda diyorki anneni yolcu et arkasından git yaptır dönüşte havaalanında hamiş hamiş karşıla :)))))))))))))))
evet canım ilk denemem olucak ben daha önce sadece 1 defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım o da kist yaptı başka hiçbir tedavi denemedim ama beklemekten sıkıldım o nedenle direk tüp bebek tedavisi düşünüyorum inş. hamilesindir bende sizleri görünce umutlanıyorum tek embriyo mu transfer ettiler canım?
ygenc hoşgeldinn mersenem sende hoş geldin yarın alacan sonucu galiba hadi hayırlısı olur inşallahhh
hoşbulduk cnm beni soruyosan ben perşembe sonuç alcamm nasılsın sen
anladım canım ama benim için işin garip yönü benim akıntım yok sadece jel den sonra çok az geliyor senin iğne ne acaba özel olmassa hamilesin çünküohaoldumsmile
deniz bacım sabah aynı soruyu kendime sordum allahım göğüslerim acımıyoo eskisi kadar die midemde bulanmıyooo neler oluyooo die ama sıkıntı olsa olurdu kanama falan olmadığı sürece korkulacak bir şey yokkk bence
ay iyi bari. bende mide bulantısı yok denecek kadar az çünkü. belirtiler azalınca insan endişeleniyor.
aynen valla kuzularımı görünce rahat ediyomm
ben daha bir kere gördüm
bana cd verdi dilek hanım takıp takıp izliyorummmmm kalp atışları falannn ay çok güzellll
ne güzel allah tamamına erdirsin. benim elimde ufak bi ultrason çıktısından başka bişey yok.
iste kalp atışını duymaya gideceğinde bide bazen kalp atışını sadece gösteriyorlar ben o gün hem gördüm hem duydummm duymak istiyorum deee dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?