Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

artık internet ağında dünyaca ulaşılan kişiler olduk valla bir tıkla bizim yazılarımızı görecekler keşke bunu keşfetmeseydim ne güzel yazışıp duruyorduk ne adetimiz kaldı ne akıntımız rezil olduk vesselammmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abowwwww yandık bide ben heryerde aynı ismi kullanıyommmmmmm yandım ki ne yandımmm görecekler şimdii inşallah bakmazlarrrrr kimseee

bizim yapmamız gereken nick değiştirecez ya da başka bir nick ile yeniden üye olacaz başka çare yok ve de o nick i yanlızca burda kullanacaz

bu gerçeği ikimiz biliyoruz ikimiz keşfettik veeeeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ö-l-ü-m-ü-n-e k-a-n-k-a-y-ı-z olumunekankayizsmile ay gülmekten çatladım valla halimize bak

kızlar benden kahverenginde çok küçük et parçası gibi bişey geldikafamçokkarıştı

mrb kızlar nasılsınız ooooo hAMİLELİK LER İİ GİDİYOR MASAALAH allah kucagınıza almayıda nasib etsin yeni yaptıran arkadaslar insaallah tutmustur sızlerde anne olursunuz

mrb kızlar nasılsınız ooooo hAMİLELİK LER İİ GİDİYOR MASAALAH allah kucagınıza almayıda nasib etsin yeni yaptıran arkadaslar insaallah tutmustur sızlerde anne olursunuz

inşallah canım bu gün ben baya biii telaşlıyımm

kızlar biraz geç oldu ama bugün kalp atışını duydum.benim tekmiş.
dilek hanım tahlil verdi idrar ve kan bide ekg yarın onları yaptırıcam.
bide burda ikili test ense kalınlğı testleri yapılıyomuş fiyatı sormadım.bana bi kağıt verdiler.bu testlerle ilgili imzalanacak.
asiii sanada verdilermi

hihoyyytkızlar ii geceler beni bu gece uyku tutmadı kan testi perşembeydi ama benim ağrı felan olunca dayanamadım yaptırdım 44,1 çıktı ali sami beyi aradım hayırlı olsun dedi çok mutluyum rabbim bu günleride gösterdi ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu ayrıca transferimin 9. günü bu değer normal mi sizcee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…