Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ama kızlar benden de sizlere bir tavsiye iş hamile kaldıktan sonra başlıyor özellikle 32 haftadan sonra sı çok önemli ben ilk aylar çok dikkat ettim hatta abarttım yerimden bile kalkmadım ama son aylar evde deli gibi temizlik yaptım çamaşır suyuna çok dikkat edin hatta kullanmayınn çünkü 9 ay taşıyıp eli boş dönmesi çok zor bi şey

ygenc konyada bi akraban felan yok mu çünkü yumurta toplanmadan önce çok sık gelmeni istiyorlarcanım

ay canım yaa o kadar emek ver sen herşeyi yap sonucunda bebeğini kaybet ay çok zor yaaa kıyamam sanaa valla ağlayacam allahım ne olur böyle şeyler yaşatmaaa rabbim evlatlarımı hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağıma aldırrr cümlemizin evladı ile birlikteeesenağlama

amin canım inşallah ben biraz dinlencem kızlar ağrılarım var sanırım adet oldum veye olcam bana da dua edin hamilelerin duası kabül olurmuş

canım ne bilem kararsız kaldım siteye ilk yazdığımda çok kararlıydım ve aralıkta başlamayı düşünüyordum ama burdaki arkadaşlarla konuşunca iştaha geldim bu ay düşünüyordum eşim bugün iş seyahatine gitti 5 gün yok bende 12 sinde adet olucam bu ay gitti yani önümüzdeki ay eylül10 bayrama denk geliyor o da olmaz heralde ben anca ekim 8 de başlarım sanırım ben 28 günde adet oluyorum ve düzenlidir hayırlısı ne diyelim

ben nick değiştirmek istiyorum acaba nasıl yapıcam google da ygenc diye yazınca bu forumda yaptığım yorumlar çıkıyor birde ilçenin adını veriyorum bazen sanki tanıyacaklar gibi geldi birden bunu da bugün farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…