geçmiş olsun canım allahıma emanet transfer oldum yeni geldim sabah 10.30 da oldu 2 tane yerleştirildi 3 tane donduruldu dua edin
kizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur
geçmiş olsun canım allahıma emanet transfer oldum yeni geldim sabah 10.30 da oldu 2 tane yerleştirildi 3 tane donduruldu dua edin
kizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur
canım geçmiş olsun inşallah 2 .denemen başarılı olur . konya euro fertılda dilek hanım çok iyi tavsiye ederim bende bugün transfer oldu bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin öptüm
inşaallah ikiside tutar buket.sen de mi dilek hanımın hastasısın?probleminiz neydi ,sorabilir miyim?[/
teşekkür ederim canım darısı size eşimde sperm azlıgı var dilek hanımın hastasıyım
Doktor hanım asistanları mükemmel her şeyinizle ilgileniyor sürekli telefonla arayıp bilgi veriyorlar. Hem yumurta toplama hem transfer ikiside anestezi tavsiye ederim ben transferi anestezisiz istedim zorlandım toplam maliyet bizim ki 5 milyara yaklaştı.
Sorularınızı cevaplarım[/QUOT
biz rapor çıkartmıycaz.hepsini kendimiz ödeyeceğiz.sizinki raporsuz mu 5 bin tuttu?inşaallah emeklerinizin karşılığında nur topunuza kavuşursunuz.
canım geçmiş olsun inşallah 2 .denemen başarılı olur . konya euro fertılda dilek hanım çok iyi tavsiye ederim bende bugün transfer oldu bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin öptüm
canım gelecek hafta gidicem doktora, ne diyecek bakalım..ama ancak haziran ayı gibi yaptırabilirim..çalışıyorum, zor olabilir..[/Q
allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerini alırız
deniz nasılsın tatlım oluşun nasıl eskilerden kimse yok forumda ya runne tan asiiiii midye nerelerde acaba bir senle ben kaldık herhalde
hayırlı olsun ınsallah guzel haberlerini alırız:)
canım ben hep burdayım sizi sürekli takip ediyorum canım geçmiş olsun korkma bebegin senin snn
denizcim inş hayırlısıyla kucagına alırsın bizde yanına ziyarete geliriz hastaneye
slm canım nasılsın sonucu aldınızmı inşallah güzel haberini alırız burdan umarım pozitiftir sonuç
malasef negatif sonucum kısmet degılmıs
malasef negatif sonucum kısmet degılmıs
üzülme canım benim. bizim de ilkinde olmamıştı. bi vakti vardır mutlaka.
inşallah bitanem. inşallah bu yolda çabalayan herkese allahım bebeklerini nasip etsin. sizlere hep dua ediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?