Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur

geçmiş olsun inşallah hyırlısıyla cıkarsın hastaneden moralını bozma sakın benım arkadasımın nerdeyse bır ay kanaması oldu ama yıne de bısey olmadı sımdı 7 aylık bı oglu var

canım geçmiş olsun inşallah 2 .denemen başarılı olur . konya euro fertılda dilek hanım çok iyi tavsiye ederim bende bugün transfer oldu bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin öptüm

canım bende konya eurofertil düşünüyorum..bize biraz bahsedermisin?

Doktor hanım asistanları mükemmel her şeyinizle ilgileniyor sürekli telefonla arayıp bilgi veriyorlar. Hem yumurta toplama hem transfer ikiside anestezi tavsiye ederim ben transferi anestezisiz istedim zorlandım toplam maliyet bizim ki 5 milyara yaklaştı.
Sorularınızı cevaplarım

ygenç geçmiş olsun canım tam benimde 9. haftada kanamam olmuştu bişey olmaz inşlhhh eş tam yerleşmediği için kanama olabiliyor nedenmiş sebebini söyledimi dr. nerde sin şimdi allah yardımcın olsun canm dualarım seninle çok iyi anlıyorum senii korkma dua et bol bol

kizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur

canım geçmiş olsun inşallah 2 .denemen başarılı olur . konya euro fertılda dilek hanım çok iyi tavsiye ederim bende bugün transfer oldu bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin öptüm

inşallah ikiside tutar canım dualarım seninle iyi haberini alırız inşallah burdan benim doktorum hakan özörnek ve alev özay birlikte takip ettiler ama olmadı malesef cumartesi kliniğe gidip ikinciyi ne zaman yapıcagımıza karar vericez

deniz nasılsın tatlım oluşun nasıl eskilerden kimse yok forumda ya runne tan asiiiii midye nerelerde acaba bir senle ben kaldık herhalde

canım ben hep burdayım sizi sürekli takip ediyorum canım geçmiş olsun korkma bebegin senin snn

denizcim inş hayırlısıyla kucagına alırsın bizde yanına ziyarete geliriz hastaneye

canım ben hep burdayım sizi sürekli takip ediyorum canım geçmiş olsun korkma bebegin senin snn

denizcim inş hayırlısıyla kucagına alırsın bizde yanına ziyarete geliriz hastaneye

inşallah bitanem. inşallah bu yolda çabalayan herkese allahım bebeklerini nasip etsin. sizlere hep dua ediyorum zaten.

inşallah bitanem. inşallah bu yolda çabalayan herkese allahım bebeklerini nasip etsin. sizlere hep dua ediyorum zaten.

inş canım allah hepimizin yardımcısı olsun
kimseyi bu yolda eli boş bırakmasın
diledigi duyguları herkese tattırsın
sana da yardım etsin saglık lı mutlu huzurlu günler
göstersin bebegin ve esinle beraber....
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…