Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

mersinli42 merhaba nasılsın? bende konyadayım eorofertili düşünüyorum

biraz geç oldu ama merhaba.iyi olmaya çalışıyorum.geçen çarşamba adetim gecikince hamileyim sanıp sevinmiştim ama adet olamıyormuşum meğer.sürkli kötü haber almaktan sıkıldım.şimdi toparlanıyorum ama zaman alacak.senin yaşın kaç?sorun ne?

şimdi okudum yazını.ben 6 ay önce çikolata kisti yüzünden hüseyin hocaya ameliyat oldum.ameliyattan önce bana senin çocuğun olmaz umutlanma dedi.eşimle ağlamaktan içimiz çıktı.ameliyattan sonra düşündüğüm kadar kötü değilmiş dedi.beni 3 aylık menopoza soktu zoladexle.ilacın etkisi 4 ayda geçmedi.telefon ettim umursama bir halde bekle geçer dedi.bende farabide mehmet beye gittim.yasmin verdi 1 ayda adet oldum ama 2. olmadı işte.farabiye tekrar gitti çarşamba günü ,bu defa farlutal verdi adet olunca testler başlıyacak.daha beklemenin anlamı yok dedi mehmet bey.bakalım ne olacak.

iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız benim eşiminde sperm sayısı 7,8 tane demişti euro fertıl ben çok memnunum tavsiye ederim biz transferi bekliyoruz şimdi darısı size

slm buketcim istanbuldamı yaptırıyosun bende uerofertilde yaptırdım gerçekten iyi bir hastene doktorun ismi ne yazarsan sevinirim

herkese selamlar.

slm cnm, herkeze slm kızlar hamişler nasılsınız beni merak edenler ben aynıyım 4 ay oldu kürtaja dr. bu gün gitsem başlıyacak her yönden maddi manevi hazırladım kendimi çok şükür ama bu ay bir tanıdığımın kullandığı bir kür var ona başlıdık eşimle bunu 2 ay deneyim sonuç alamazsam tüp bebeğe başlıycm kızlar 3. denemeye inşallahh buna gerek kalmaz bu arada duruşahtan habari olan var mı genetik sonuçları eline geçtimi acaba ben bu ara younum pek giremiyorumm hepinizi öptümm iyi akşamlarr

mersenem canım nerelerdesin ya hu bu forumda eskilerden bir ben kaldım terkettiniz beni burada yanlız başıma koydunuz asiiii yok sen yoksun duruşah gitti tan girmiyor siteye deniz ara sıra ayzıyor herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeee yahu

iyi akşamlar canım çalışıyorum 3 ay felan oldu bir de evdeki nette sorun var cnm her zaman giremiyorum ama inşallah düzelecek sorun sen nasılsın bebiş nasıl bakıyımmmm

tan merhaba nasılsın?bende yeni girmeye başladım...gelecek hafta tüp bebek merkezine eurofertile(KONYA) gideceğim..

tannsel eurofertile gidince deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşırı mısın?bende orayı düşünüyorum.gidenlerden fikir alıyorum.sen nasıl karar verdin?

tannsel eurofertile gidince deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşırı mısın?bende orayı düşünüyorum.gidenlerden fikir alıyorum.sen nasıl karar verdin?

canım merhaba..benim eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük..ilaç kullandı, gelecek hafta test tekrar verecek..bakalım..Canım benim eşim doktor, eurofertildeki Ali Sami beyde eşimin arkadaşı..Ona gitmeyi ve onun yönlendirmesi ile ne yapılacaksa yapmayı düşünüyorum..sen ne zaandır bebiş istiyorsun, anlatsana biraz..Özeldende mesaj atarız birbirimize..

merhaba tannsel ben eurofertilde yaptırdım hastaneyi ben çok beğendim çok ilgililer ve konuya çok hakimler benim ilk denemem tutmadı inşallah 2. için gidicem bir kaç ay sonra ben istanbul eurofertilde yaptırdım

merhaba tannsel ben eurofertilde yaptırdım hastaneyi ben çok beğendim çok ilgililer ve konuya çok hakimler benim ilk denemem tutmadı inşallah 2. için gidicem bir kaç ay sonra ben istanbul eurofertilde yaptırdım

selam lale nasılsın benımde yarın belli olucak
ama ben dun yanı 10 gun kan testi yapırdım ve2.63 cıktı sanırım ben de hamıle degılım daha regl olmadım ama benımde umudum kalmadı

lale sonucun belli oldumu canım habererini bekliyoruz

malesef negatif olmadı çok üzgünüm (

selam lale nasılsın benımde yarın belli olucak
ama ben dun yanı 10 gun kan testi yapırdım ve2.63 cıktı sanırım ben de hamıle degılım daha regl olmadım ama benımde umudum kalmadı

öyle düşünme ne olur inşallah iyi haberini alıcaz senin tüp bebek merkezlerinin yaptığı daha ayrıntılı bi test dışardakiler gibi değil dişarda yaptırdığını bir saatte veriyolar sonuçu tüp bebek merkezleri 5veya 6 saatte veriyo sonucu daha ayrıntılı bakıyolar inşallah tutmuştur dualarım seninle canım moralini bozma ne olur

tşk ederim moralım bozuk degıl zaten her zaman hakkımda hayırlısını istiyorum canım bakalım yarın yıne yaptırıcan ne cıkarsa kabulum:) tabiki ne yapalım hayırlısı boyleymış dıyecegız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…